Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2015 19:02

Νέοι Ολυμπιακού: Προηγήθηκαν, αλλά ηττήθηκαν 3-2 από την Άρσεναλ

Γράφτηκε από τον

Η νίκη επί της Μπάγερν στο UEFA Youth League δεν είχε συνέχεια για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού που ωστόσο... τρόμαξαν την Άρσεναλ στην ήττα τους με 3-2 στο Λονδίνο.

 

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα, που είχε δοκάρι στο 2ο λεπτό με τον Πλέγα, προηγήθηκε στο 7ο λεπτό όταν ο Μανθάτης, με εξαιρετικό σλάλομ και αριστερό σουτ, νίκησε τον Κέτο για το 1-0. Οι «κανονιέρηδες» απάντησαν στο 14’ με τον Πλεγουεθουέλο να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 48’ η Άρσεναλ ανέτρεψε το «ερυθρόλευκο» προβάδισμα και με το πέναλτι του Ιβόμπι έφτασε στο 2-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξαναμπήκαν στο παιχνίδι λίγο μετά, όταν στο 50’ ο Ανδρούτσος «κεραυνοβόλησε» τον Κέτο για το 2-2! Τελικά όμως, η ελληνική ομάδα δεν απέφυγε την ήττα καθώς στο 62’ ο Πλεγουεθουέλο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση και έγραψε το τελικό 3-2.

Η Άρσεναλ, που είχε νικήσει στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έφτασε στις δύο νίκες, ενώ οι Νέοι του Ολυμπιακού θα ψάξουν το «τρίποντο» στο επόμενο ματς με τους Κροάτες, προκειμένου να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τιερί Ανρί ήταν στον πάγκο των γηπεδούχων ως μέλος του τεχνικού τιμ, ενώ υπήρχε ένας Έλληνας (Μούργος) στην ενδεκάδα των «κανονιέρηδων» και ένας ακόμη (Χατζηθεοδωρίδης) στον πάγκο των αναπληρωματικών.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Κέτο, Γουίλοκ, Χάιντς, Μουρ, Ιβόμπι, Μπιέλικ (70' Ο' Κόνορ), Μόλα, Μούργος (78' Ατζιέ-Ταμπί), Μαβιντιντί (70' Μάλεν), Σιφ, Πλεγουεθουέλο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου, Ρέτσος (46' Βατουσιάδης), Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (70' Λάμπρου), Ανδρούτσος, Λάτσι, Χαντζάρας (66' Κιρτζιαλίδης)

Πηγή: sentragoal.gr