Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 08:21

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ξεκαθαρίζει για προπονητή και διοικητικά

Γράφτηκε από τον

Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής να ξεκίνησε, αλλά η αβεβαιότητα παραμένει στην Καλαμάτα. όσον αφορά την τεχνική ηγεσία και τα διοικητικά.


Ο Κώστας Κλάδης φαίνεται ότι θα κοουτσάρει την ομάδα και στο δεύτερο σερί εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ θα μείνει σίγουρα αν υπάρξει πρόβλημα στη συνεργασία του Ράλλη με τους Παπαγεωργίου - Ντάβαρη. Δεν αποκλείεται να συνεχίσει, ακόμα και αν "κλειδώσει" οριστικά η συνεργασία με τους πρώην παράγοντες του Πανηλειακού. Διότι η εικόνα της Καλαμάτας στην πρεμιέρα, αλλά και η νίκη με τη Μανωλάδα, άλλαξαν το κλίμα και ο καλαματιανός τεχνικός κέρδισε πόντους.
Ετσι ο Μίλτος Γκόφας αναμένει στο ακουστικό του για να δει αν θα πιάσει δουλειά. Χθες η πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο έγινε υπό τις οδηγίες του Κλάδη, που ετοιμάζει την ομάδα για το παιχνίδι της Κυριακής.
Στα διοικητικά, ο πρόεδρος Γ. Ράλλης επρόκειτο να έχει χθες το βράδυ  συνάντηση στην Αθήνα με τους Παπαγεωργίου και Ντάβαρη, ώστε να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα σχετικά με τις αρμοδιότητες και τις υποχρεώσεις.
Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα συνεργαστούν, χωρίς οι νέοι "συμπαίκτες" να έχουν κάποιο πόστο στη διοίκηση.
Ο κ. Παπαγεωργίου είναι αυτός που θα συμβάλλει οικονομικά και ο κ. Ντάβαρης θα είναι τεχνικός διευθυντής. Φαίνεται όμως ότι έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στη συνεργασία και θα πρέπει να καθοριστεί το πλαίσιο που θα κινηθούν στη σεζόν.  Ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα προχωρήσει αυτό το εγχείρημα και αν… προχωρήσει, καθώς είναι ορατό και το ενδεχόμενο να τερματιστεί η συνεργασία πριν καν ξεκινήσει. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα υπάρξει  και περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, αφού οι νέοι "συμπαίκτες" έχουν δεσμευθεί ότι θα φέρουν αρκετούς παίκτες και ήδη κυκλοφορούν αρκετά ονόματα.
Λογικά σήμερα θα ξεκαθαρίσουν τα παραπάνω ζητήματα ώστε να επιστρέψει η ηρεμία στην ομάδα της Καλαμάτας, που έχει μπροστά της  ένα θεωρητικά βατό εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών (με το.. ζόρι κατέβηκε στο πρωτάθλημα) και την ευκαιρία να ζευγαρώσει τις νίκες της.