Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2015 13:39

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου οι δηλώσεις για την σχολή διαιτησίας

Γράφτηκε από τον

Τη λειτουργία σχολής διαιτησίας, της πρώτης για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ η οποία μάλιστα έδωσε παράταση μέχρι τις 15 Οκτωβρίου για δηλώσεις συμμετοχής.


Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν σε ημερομηνία που έγκαιρα θα γνωστοποιηθεί.
Οι υποψήφιοι νέοι διαιτητές μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, προσκομίζοντας ποινικό μητρώο και πιστοποιητικό γέννησης, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας (Σπετσών 20 & Δαμοφώντος, Καλαμάτα), έως την Πέμπτη 15/10/2015, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Σε περίπτωση αλλοδαπών υποψήφιων νέων Διαιτητών, επιπρόσθετα απαιτείται άδεια παραμονής και φωτοτυπία διαβατηρίου.
Δικαίωμα να υποβάλουν τη σχετική αίτηση (η εν λόγω αίτηση υπάρχει στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας), έχουν όσοι γεννήθηκαν από το έτος 1999 (16 χρόνων) μέχρι το έτος 1987 (28 χρόνων) και είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Γυμνασίου.
Η τελική επιλογή των μαθητών της σχολής θα πραγματοποιηθεί ύστερα από προσωπική συνέντευξη του υποψήφιου με την ΕΔ/ΕΠΣ Μεσσηνίας, στις 15/10 στην αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας και ώρα 18.00.
Το πρόγραμμα της σειράς μαθημάτων θα ανακοινωθεί έγκαιρα πριν από την έναρξη της σχολής
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα : 2721025954 - 6942552040 & 6975300485
(Η αποστολή της αίτησης μπορεί να γίνει και στο e-mail της ΕΠΣΜ =>  epsm@otenet.gr  καθώς και στο FAX : 2721028677)

Παράταση για τις δηλώσεις
στην ακαδημία νέων διαιτητών

Στη λειτουργία ακαδημίας νέων (δόκιμων) διαιτητών ηλικίας 14 έως 16 ετών θα προχωρήσει για πρώτη φορά η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ.
Οι αιτήσεις των δόκιμων διαιτητών μαζί με τα δικαιολογητικά (πιστοποιητικό γέννησης, υπεύθυνη δήλωση από τον γονέα - κηδεμόνα, ιατρική βεβαίωση) πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Πέμπτη 15/10/2015.
Οι δόκιμοι διαιτητές θα παρακολουθήσουν το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με επιπλέον θεματολογία σε θέματα υγιεινής και άθλησης.
Το πρόγραμμα της σειράς μαθημάτων και ο χώρος θα ανακοινωθεί έγκαιρα πριν από την έναρξη της σχολής.
Οι δόκιμοι διαιτητές, εφ' όσον επιτύχουν στις εξετάσεις, θα τους απονέμεται βεβαίωση παρακολούθησης. Θα διορίζονται και θα αγωνίζονται σε αγώνες προπαιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ.
Απαραίτητη είναι σε κάθε περίπτωση η γραπτή συγκατάθεση των γονέων - κηδεμόνων καθώς και η ιατρική βεβαίωση.
Με τη συμπλήρωση του 16ου έτους της ηλικίας οι δόκιμοι νέοι διαιτητές θα πρέπει να παρακολουθήσουν νέα εισαγωγική σχολή διαιτησίας , ώστε να διορίζονται σε αγώνες των διοργανώσεων της ΕΠΣΜ.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ