Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2016 13:58

H στραβοκλωτσιά του Βίλτσεκ έσωσε τη ζωή σε οπαδό της Μπρόντμπι!

Γράφτηκε από τον

Η μπάλα μετά το σουτ του επιθετικού της Μπρόντμπι, Κάμιλ Βίλτσεκ, προσέκρουσε στο κεφάλι του οπαδού της ομάδας, Ντάβιντ Νίλσεν. Κι όμως, αυτή η άτυχη στιγμή του έσωσε τη ζωή.

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της από τον Παναθηναϊκό και τη ρεβάνς της Δανίας για τα playoffs του Europa League, η Μπρόντμπι υποδέχθηκε την Κοπεγχάγη για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην αναμέτρηση της 28ης Αυγούστου, ο Πολωνός επιθετικός της Μπρόντμπι, Καμίλ Βίλτσεκ, έπιασε ένα σουτ, αλλά αυτό κατέληξε στην εξέδρα και η μπάλα με την κεκτημένη ταχύτητα που είχε προσέκρουσε στο κεφάλι ενός οπαδού της ομάδας.

Τίποτα το παράξενο έως εδώ. Κι όμως μέσα στην ατυχία του, ο νεαρός οπαδός της ομάδας, Ντάβιντ Νίλσεν, θα πρέπει να ευγνωμονεί τον Κάμιλ Βίλτσεκ γιατί του έσωσε κατά κάποιο τρόπο τη ζωή.

Ο Νίλσεν αισθάνθηκε ζαλάδα αφότου η μπάλα του ήρθε στο κεφάλι και διεκομίσθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκεί εντοπίστηκε όγκος στο κεφάλι του, ευτυχώς σε πολύ αρχικό στάδιο. Όπως υποστηρίζουν και οι ιατροί, εάν ο όγκος εντοπιζόταν αργότερα - δηλαδή εάν δεν είχε υποβληθεί σε εξετάσεις εκείνη την ημέρα - δεν θα είχε τόσες πολλές πιθανότητες να το ξεπεράσει.

Η ιστορία είδε το "φως της δημοσιότητας" από τον ίδιο τον οπαδό της Μπρόντμπι, έτσι όπως τη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

 

Πηγή: sport24.gr