Πέμπτη, 28 Ιούλιος 2016 12:42

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ: Ακουσε τα σωματεία, ετοιμάζει το πρόγραμμα για "Γ. Λουκαρέας" και "Π. Μπαχράμης"

Γράφτηκε από τον

Συνάντηση με τους εκπροσώπους ομάδων που χρησιμοποιούν τα δημοτικά γήπεδα "Γιώργος Λουκαρέας" και "Παναγιώτης Μπαχράμης", είχαν προχθές οι ιθύνοντες του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας.

 Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση από πλευράς του δήμου,  των όρων χρήσης των γηπέδων από τις ομάδες και οι εκπρόσωποι των σωματείων εξέφρασαν τις απόψεις τους σχετικά με το πως θα χρησιμοποιούν τους αγωνιστικούς χώρους.  Στη διάρκεια της συζήτησης ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Νίκος Μπασακίδης αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα ώστε να μπει μια τάξη, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ώστε να υπάρχει οργάνωση και σωστή λειτουργία των αγωνιστικών χώρων. Μεταξύ άλλων στάθηκε κυρίως σε δύο σημεία που θα πρέπει να προσέξουν τα σωματεία, όπως επισημαίνονται στο ιδιωτικό συμφωνητικό για την παραχώρηση των γηπέδων. Το ένα έχει να κάνει με τον προπονητή, ο οποίος θα πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζει ο αθλητικός νόμος και ότι απασχολούνται σύμφωνα με όσα ορίζουν οι νόμιμες διατάξεις. Το άλλο αφορά στην ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων, στους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που θα γίνεται μόνο μετά από έγκριση της διοίκησης του Αθλητικού Οργανισμού και ύστερα από αίτημα των σωματείου.  Υπήρξε αντίδραση από τους παρευρισκόμενους παράγοντες, όμως μετά από τις απαραίτητες διευκρινίσεις, προχώρησαν σε άλλα θέματα. Ο Μπάμπης Βακαλόπουλος μέλος του Αθλητικού Οργανισμού ενημέρωσε τα σωματεία ότι μέχρι τις 5 Αυγούστου θα πρέπει να έχουν προσκομίσει τις προτάσεις τους για της ώρες προπόνησης που θέλουν να χρησιμοποιούν τα γήπεδα, για να μπορέσει άμεσα να βγει το πρόγραμμα, ώστε να σχεδιάσουν την προετοιμασία τους.  Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τα παρακάτω σωματεία Α.Ο. Φυτειάς Καλαμάτας (Σταύρος Μάρκου, Βασίλης Πλεμμένος), Θησέας (Παναγιώτης Κόλλιας), Μεσσηνιακός (Γιάννης Σπαντιδέας), Απόλλων Καλαμάτας (Ορέστης Τρικουράκης, Βασίλης Σκαφιδάς), Πράσινα Πουλιά (Γιώργος Καλύβας), Πανιώνιος (Γιώργος Χουλιάρας, Στέλιος Παπαδόπουλος), Ολυμπιακός Καλαμάτας (Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Λεωνίδας Μούργος), Ηρακλής Καλαμάτας (Παναγιώτης Κομπότης), Άρις Καλαμάτας (Γιώργος Πιστόλας, Αργύρης Τσιγάρος), Νέδουσα Αλαγονίας (Νικήτας Λαδάς), Α.Σ. Φυτείας (Κώστας Παναγέας), Α.Ο. Λαίικων (Κώστας Κοντός), Α.Ε. Αβίας (Μπάμπης Κλείδωνας), Ομόνοια (Γιάννης Μανωλόπουλος) και Α.Ο. Πατίστα (Νίκος Κακαλέτρης).

 Όπως επισήμανε στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μπασακίδης, μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης αναμένεται να λειτουργήσει το σύστημα ύδρευση στο "Π. Μπαχράμης".

Τη Δευτέρα η σύσκεψη για Τέντα και Κλειστό

Μετά την προχθεσινή σύσκεψη με τα ποδοσφαιρικά σωματεία, ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας, θα έχει σύσκεψη και με τους συλλόγους που χρησιμοποιούν την Τέντα και το Κλειστό. Το ραντεβού έχει δοθεί για την προσεχή Δευτέρα στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού (Δημοτικό Στάδιο Παραλίας). 

 

Στις 7 μ.μ. θα γίνει η σύσκεψη για την Τέντα και μία ώρα αργότερα για το Κλειστό, ώστε να συζητηθεί ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.