Παρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2018 12:46

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: “Πάμε για μετάλλιο”, λέει ο Ηλ. Μαστορέας

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: “Πάμε για μετάλλιο”, λέει ο Ηλ. Μαστορέας

 

Στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας είναι από την Τετάρτη η μικτή νέων της Μεσσηνίας και προσμένει τον αντίπαλό της στον προημιτελικό.

Η Μεσσηνιακή ομάδα απέκλεισε την αντίστοιχη της Χίου με το εντυπωσιακό 4-0 σε νοκ – άουτ ματς στο γήπεδο της Βάρης, σκοράροντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. “Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, όπου άνοιξε το παιχνίδι. Γνωρίζαμε τον αντίπαλό μας και τον αντιμετωπίσαμε σωστά”, λέει ο προπονητής των μικτών Ηλίας Μαστορέας για την προχθεσινή νίκη που έχει ανοίξει την... όρεξη για άλλες επιτυχίες. “Περιμένουμε πλέον την κλήρωση για να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλό. Στόχος είναι να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πάμε για μετάλλιο”, λέει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαστορέας. Να σημειωθεί ότι εκτός από τη Μεσσηνία την πρόκρισή στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, εξασφάλισαν ακόμα οι ΕΠΣ Αχαίας, Ξάνθης, Σερρών, Αργολίδας και την προσεχή Τετάρτη θα γίνουν γνωστές και οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που θα συμπληρώσουν την 8άδα.

Πίστη για πρόκριση και στους παίδες

Την προσεχή Τετάρτη θα ριχτεί στη μάχη της πρόκρισης και η ομάδα παίδων της Μεσσηνίας, η οποία θα αντιμετωπίσει σε νοκ – άουτ ματς την Αιτωλοακαρνανία, στο ουδέτερο γήπεδο του Ζευγολατιού. Στόχος δεν είναι άλλος από την πρόκριση και υπάρχει πίστη ότι θα τα καταφέρει. Η Αιτωλοακαρνανία πάντως θέλει ιδιαίτερη προσοχή, διότι στην πρώτη φάση άφησε δεύτερη την Αχαία.

Παραλειπόμενα από τη Βάρη

Τα ταλέντα της Μεσσηνίας και της Χίου αναμετρήθηκαν προχθές στο γήπεδο της Βάρης, οπότε είναι λογικό να προσελκύσουν το ενδιαφέρον αρκετών σκάουτερ και προπονητών, όπως του Γιώργου Βαϊτση, του Δημήτρη Μάρκου και του Γιώργου Καραφέσκου. Στη φωτό ο τελευταίος (παλαίμαχος της ΑΕΚ και νυν σκάουτ) τα λέει με τον παλαίμαχο παίκτη της Καλαμάτας και τεχνικό διευθυντή των μικτών Αγγελο Σκαφιδά.

* Τσιγαρίδης και Σκιαδάς πέτυχαν το τρίτο και το τέταρτο γκολ αντίστοιχα και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση της Μεσσηνιακής ομάδας.