Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2018 12:34

Τίμησαν τη μνήμη του Πέτρου Γεωργανά με τουρνουά στη Σπερχογεία (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Τουρνουά ποδοσφαίρου αφιερωμένο στη μνήμη του Πέτρου Γεωργανά διοργάνωσε χθες η Σπερχογεία.

Ο εκλιπών ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος της ομάδας, αλλά και παράγοντας και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους στην ομάδα και στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

Η χθεσινή διοργάνωση ήταν η πρώτη στη μνήμη του Π. Γεωργανά, ωστόσο στόχος της ομάδας της Σπερχογείας είναι να καθιερωθεί σε ετήσια βάση και να διεξάγεται την Μ. Εβδομάδα.

Στο χθεσινό τουρνουά συμμετείχαν 5 ομάδες. Εκτός από τη διοργανώτρια Σπερχογεία έπαιξαν ακόμη ο Πανθουριακός, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, ο Απόλλων Πεταλιδίου και η ΑΕΚ Καλαμάτας.

Εγιναν πέντε αγώνες διάρκειας 30 λεπτών. Για την ιστορία Σπερχογεία και Διαβολίτσι ισοβάθμησαν στην κορυφή με 4 βαθμούς.

Μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα έγινε τρισάγιο στη μνήμη του Π. Γεωργανά, όπου μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης, από την ΕΠΣΜ ο Νίκος Ρούτσης, ενώ το παρών έδωσε και ο Μεσσήνιος Ομοσπονδιακος τεχνικός Βασίλης Γεωργόπουλος.

Στο πρώτο ματς έπαιξαν το Πεταλίδι με την ΑΕΚ. Το Πεταλίδι νίκησε 2-0 με γκολ των Ηλία Ζοτάι και Θοδωρή Ζοτάι.

Στο δεύτερο αγώνα έπαιξαν Πανθουριακός – Διαβολίτσι και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Ο Βορίλας πέτυχε το 0-1 και ο Πανταζής το 1-1.

Στον τρίτο αγώνα έπαιξαν η ΑΕΚ με την Σπερχογεία, η οποία νίκησε 1-0 με γκολ του Παπαδημητρίου.

Στον τέταρτο αγώνα έπαιξαν το Διαβολίτσι και το Πεταλίδι. Το Διαβολίτσι κέρδισε 1-0 με γκολ του Εμμανουήλ.

Στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά αναμετρήθηκαν η Σπερχογεία και ο Πανθουριακός που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αγγελή ενώ ο Πανθουριακός ισοφάρισε με πέναλτι του Μπιτσάνη και ο Μουλιάτος στην συνέχεια σε νέο πέναλτι νικήθηκε από τον Τσούλο.

Σε όλες τις ομάδες δόθηκαν στο φινάλε αναμνηστικά κύπελλα.

Για τον Πανθουριακό αγωνίστηκαν οι: Σταθάς, Λάσκαρης, Τριανταφυλλάκης, Σεφεράσι, Δημητρακόπουλος, Κλουβάτος, Αργυρόπουλος, Κουρούπης, Μουλιάτος, Πανταζής, Μπιτσάνης, Χελάς, Καράμπελας.

Για τον Απόλλωνα Πεταλιδίου αγωνίστηκαν οι: Κάρλος, Κωτσάκης, Γ. Παναγόπουλος, Αναστόπουλος, Ι. Παναγόπουλος, Σαραντόπουλος, Κοστόφ, Δημητρουλόπουλος, Ηλ. Ζοτάι, Ορ. Μπογκντάνι, Δ. Παναγόπουλος, Ρ. Μπογκντάνι, Θ. Ζοτάι, Μπλέτσας.

Για την ΑΕΚ Καλαμάτας αγωνίστηκαν οι: Κατσίρας, Πολυχρονόπουλος, Γερμάνης, Δημητρίου, Δημητρακόπουλος, Μπαρούνης, Σταυρόπουλος, Σούσα, Δικαίος, Κουτουμάνος, Παπαλάμπρος, Λαδάς, Αγγελόπουλος.

Για το Διαβολίτσι αγωνίστηκαν οι: Κωνσταντακόπουλος, Κρεμμύδας, Εμμανουήλ, Παπαγεωργίου, Πιτσιλής, Μαυροειδάκος, Μπαλόπουλος, Ζάκκας, Δημητρίου, Βορίλας, Πουλόπουλος, Τσουκαλάς.

Για την Σπερχογεία αγωνίστηκαν οι: Τσούλος, Κατσίρας, Δημητρίου, Κουμπανάκης, Παπαγιαννόπουλος, Ηρ. Καραχάλιος, Ι. Καραχάλιος, Γιακουμής, Μπούνας, Παπαδημητρίου, Φιλίππου, Γεωργαντάς, Δωδέκατος, Κορομηλάς, Αγγελής.

Διαιτητές των αγώνων ήταν οι Θ. Γεωργακίλας και Στ. Μακρής και βοηθοί διαιτητές οι Ν. Γάκης, Α. Καμάι.