Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2015 16:56

Στήριγμα η Κατόλικα, προβάδισμα για Χάβρη

Γράφτηκε από τον

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το Betarades.gr, μετά την απόλυτη επιτυχία στα προγνωστικά του Europa League το βράδυ της Πέμπτης!

Από το σημερινό πρόγραμμα έχουμε ξεχωρίσει έξι παιχνίδια, τέσσερα από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και δύο από την Ευρωλίγκα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των σημερινών προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, καθώς και για τις μεθόδους που πραγματοποιείτε καταθέσεις στις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα τη viva payments.

Σαφές προβάδισμα η Κατόλικα

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το πρωτάθλημα της Χιλής και την αναμέτρηση Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα – Σαν Μάρκος, στην οποία θα πάμε με το χάντικαπ -1 γκολ της Κατόλικα σε απόδοση 1.90 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Κατόλικα με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Κατόλικα κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Οι γηπεδούχοι δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία την πρωτοπόρο Κόλο Κόλο, καθώς με κάθε τρόπο διατηρούνται στο -2 από την κορυφή. Η εντυπωσιακή τους επίδοση έχει φτάσει τις επτά νίκες στους οκτώ τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, έχοντας χάσει μόνο από την Αντοφαγκάστα εκτός έδρας με 2-1. Στο τελευταίο ματς ήταν εντυπωσιακοί, νικώντας 5-2 την Κομπρεσάλ και μάλιστα εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, μετά από ένα εντυπωσιακό σερί με τέσσερις συνεχόμενες νίκες, δεν τα έχουν καταφέρει και τόσο καλά στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, χάνοντας από την Σαν Λούις εντός έδρας με 1-0 και φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με την Ουνιόν Εσπανιόλα, πάλι εντός. Σαφές το προβάδισμα της Κατόλικα, θεωρούμε ότι θα κερδίσει, καλύπτωντας και χάντικαπ ενός γκολ.

Χάβρη με κάλυψη

Συνεχίζουμε με Β’ Γαλλίας και το «2 DNB» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Λαβάλ – Χάβρη (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μόνο ισοπαλίες έχει κάνει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος στις αρχές Οκτώβρη η Λαβάλ! Έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με τη Βαλενσιέν την περασμένη εβδομάδα Είχαν προηγηθεί τα δύο σερί 1-1 με Λανς (εκτός έδρας) και Τουρ (1-1), στο μεσοδιάστημα η Λαβάλ πήρε πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ κόντα στην Εβιάν (στα πέναλτι). Από την άλλη πλευρά, συνεχίζει να επιτελεί έργο ο Κριστόφ Ρεβό στον πάγκο της Χάβρης, καθώς η παρουσία του έχει συνδυαστεί με 10 πόντους στα τελευταία τέσσερα ματς! Στους 20 πόντους η Χάβρη, προέρχεται από τρεις σερί νίκες, η τελευταία με 0-1 επί της Τουρ εκτός έδρας, και πιστεύουμε ότι σήμερα μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Over στην Άγκυρα

Επόμενη πρόταση το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.03 στον αγώνα του πρωταθλήματος της Τουρκίας, Γκεντσλερμπιρλιγκί – Μερσίν. Όρθια στην έδρα της δυνατής Κόνιασπορ κατάφερε να σταθεί την προηγούμενη αγωνιστική η Γκεντσλερμπιρλίγκι, αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την αντίπαλο της. Καλή εμφάνιση για το συγκρότημα του Όζντιλεκ που παρέμεινε αήττητο για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.  Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και υποδέχεται την ντεφορμέ Μερσίν, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στην Μπασακσεχίρ. Ακόμη μια κακή εμφάνιση για την Μερσίν η οποία μετράει μόλις μια νίκη μετά το πέρασμα των 10 πρώτων αγωνιστικών. Σήμερα, περιμένουμε αρκετά γκολ στο παιχνίδι των δύο ομάδων και το Over θα… τιμηθεί.

Μπορεί η Μονάρκας

Περνάμε στο Μεξικό, όπου θα πάμε με το «2DNB» σε απόδοση 2.68 στο παιχνίδι Σάντος Λαγκούνα – Μονάρκας. Η Σάντος παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, ωστόσο, στο γήπεδό της έχει πάρει μόλις δυο βαθμούς σε οκτώ ματς. Με την ελπίδα για υπεράσπιση του τίτλου της να έχει σβήσει εδώ και καιρό, η Σάντος Λαγκούνα έχει χάσει και το τρένο για μια θέση στα πλέι οφ… Η Μονάρκας, από την πλευρά της, διατήρησε ζεστές τις πιθανότητες να συμμετάσχει στα πλέι οφ, μετά την εντυπωσιακή της νίκη με 4-0 επί της Ντοράδος. Δείχνει σε καλή κατάσταση και έχει τα φόντα να φύγει με κάτι καλό από την έδρα της Σάντος Λαγκούνα!

Εμπιστοσύνη στη Ζαλγκίρις

Στην Ευρωλίγκα, αρχικά, επιλέγουμε το χάντικαπ +5.5 πόντων σε απόδοση 1.90 της Ζαλγκρίρις, στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Μπαρτσελόνα. Στο Κάουνας η φετινή εξαιρετική Ζαλγκίρις υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Αλλαγμένες οι φετινές ομάδες σιγά-σιγά βρίσκουν τα «πατήματά» τους. Η Ζαλγκίρις είναι ένα πολύ «στιβαρό» σύνολο λόγω της παρουσίας πολλών Λιθουανών διεθνών και της απουσίας Αμερικανών αθλητών. Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ πλούσιο ρόστερ και ακόμα δεν έχει αποδώσει αυτά που μπορεί. Η Ζαλγκίρις δεν θα πέσει αμαχητί απόψε αν και η Μπαρτσελόνα είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Η ομάδα του Κράπικας εκτός από την δυνατή έδρα που πάντα διαθέτει φέτος παίζει πολύ στρωτό μπάσκετ, πολύ μακριά από το άναρχο που είχε παρουσιάσει παλιότερες σεζόν. Το πλεονέκτημα της γηπεδούχου στους 5.5 πόντους είναι το λογικό οπότε δεν αποτελεί καμιά ιδιαίτερη ευκαιρία όμως θα εμπιστευθούμε την Ζαλγκίρις που μπορεί να τραβήξει στα άκρα το ματς και να διεκδικήσει στα ίσια τη νίκη. Επιλογή η Ζαλγκίρις +5.5.

Αντιδρά η Πινάρ

Δεύτερη πρόταση από την Ευρωλίγκα, το χάντικαπ +7.5 πόντων της Πινάρ Καρσίγιακα στην εκτός έδρας δοκιμασία των Τούρκων κόντρα στη Λοκομοτίβ Κούμπαν. Πολύ δυνατό ματς απόψε στο Κράσνονταρ ανάμεσα στην αήττητη Λοκομοτίβ Κουμπάν και την πρωταθλήτρια Τουρκίας Πινάρ. Η Κουμπάν απόψε με νίκη και ρεκόρ 4-0 θα έχει «καθαρίσει» κατά ένα μεγάλο μέρος την υπόθεση πρόκριση στο ΤΟΡ-16 αφού ήδη έχει κάνει δύο εκτός έδρας νίκες, επί Ζαλγκίρις και Ζιελόνα. Η Πινάρ δε «νιώθει» άνετα μετά την ήττα εντός από την Ζαλγκίρις που σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο θα μπορούσε να θεωρηθεί εκτός προγράμματος. Αναμένουμε την αντίδραση της Πινάρ απέναντι σε μια Κουμπάν που δεν «θαμπώνει» με τις εμφανίσεις της αρκεί να πούμε ότι και στην VTB δυσκολεύθηκε κάπως να νικήσει τον «καρπαζοεισπράκτορα» της λίγκας, ΒΙΤΑ Τιφλίδας. Το πλεονέκτημα της Πινάρ έχει πέσει από το +9.5 στο +7.5 αλλά και πάλι έχει λογική η επιλογή. Εκτός όλων των υπολοίπων δηλαδή βαθμολογική ανάγκη, κακές εμφανίσεις της Κουμπάν, Λοκομοτίβ και Πινάρ είναι παρόμοιες ομάδες, σχεδόν ισοδύναμες. Επιλογή λοιπόν η Πινάρ +7.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.