Σάββατο, 07 Νοέμβριος 2015 13:31

Κερδίζει ο Εθνικός Άχνας, Over στο Σάντερλαντ

Γράφτηκε από τον
Κερδίζει ο Εθνικός Άχνας, Over στο Σάντερλαντ

Σάββατο σήμερα, το στοιχηματικό πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα πλούσιο και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει αρκετά παιχνίδια, τόσο από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, όσο και από αυτό του μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και για τα νόμιμα καζίνο στο ίντερνετ.

 

Χωρίς περιθώρια ο Εθνικός

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας, το οποίο είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.10 στην αναμέτρηση του κυπριακού πρωταθλήματος, Εθνικός Άχνας – Άρης Λεμεσού. Περιθώρια για περαιτέρω απώλειες δεν υπάρχουν στον Εθνικό Άχνας, με την ομάδα της Ανατολικής Κύπρου να είναι... υποχρεωμένη να πάρει τη νίκη απέναντι στον φορμαρισμένο Άρη Λεμεσού. Οι γηπεδούχοι έχουν συλλέξει μόλις ένα βαθμό στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 με τον Ερμή. Ο Άρης Λεμεσού, από την πλευρά του, έφυγε με το νικηφόρο 2-1 επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στις 17 Οκτωβρίου και ακολούθησαν οι μεγάλες νίκες απέναντι σε ΑΕΛ (1-2) και Νέα Σαλαμίνα (2-0). Στη σημερινή αναμέτρηση αυτός που «καίγεται» περισσότερο για βαθμούς είναι ο γηπεδούχος Εθνικός και θα τον στηρίξουμε.

Με τα γκολ στο Σάντερλαντ

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.04 στο παιχνίδι Σάντερλαντ – Σαουθάμπτον. Ολική κατάρρευση στην επανάληψη... Ο τίτλος αυτός ταιριάζει «κουτί» στο σενάριο του ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Έβερτον, με τις «μαυρόγατες» να δείχνουν ότι πάσχουν από σαφή έλλειψη αυτοπεποίθησης και το 2-2 να μετατρέπεται σε σύντομο διάστημα σε «βαριά» ήττα με 6-2! Από την άλλη πλευρά, ολοένα και πιο σταθερά πατάει η φετινή Σαουθάμπτον. Το νωθρό ξεκίνημα μοιάζει να αποτελεί οριστικό παρελθόν και η ομάδα του Κούμαν έχει ανεβεί πλέον στην 7η θέση του πίνακα, απόρροια του θετικού σερί της τελευταίας περιόδου. Οι «άγιοι» καταφέρνουν και παραμένουν αήττητοι στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, έχοντας πετύχει τις νίκες επί των Σουόνσι (3-1), Τσέλσι (1-3) και Μπόρνμουθ (2-0) και παίρνοντας σημαντικές ισοπαλίες κόντρα σε Λέστερ (2-2 εντός) και Λίβερπουλ (1-1 εκτός). Περιμένουμε, επομένως, ένα αρκετά επιθετικό παιχνίδι σήμερα και θα στηρίξουμε το Over.

Μπορεί τη νίκη ο Ατρόμητος

Περνάμε στη Σούπερλιγκ και το παιχνίδι Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, στο οποίο θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση 2.40 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ντεμπούτο στον πάγκο του Ατρομήτου θα κάνει ο Τραϊανός, καθώς ο Γιώργος Σπανός απομάκρυνε τον Μιχάλη Γρηγορίου μετά την εκτός έδρας ήττα της Δευτέρας απ’ τον Ηρακλή. Ήταν η έκτη ήττα στις πρώτες εννέα αγωνιστικές για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι μετρούν εννέα πόντους και βρίσκονται μόλις στο +3 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. «Ο ερχομός ενός προπονητή τις πρώτες μέρες αλλάζει την κατάσταση. Αυτό από μόνο του θα δώσει μια ώθηση στους ποδοσφαιριστές να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι του Σαββάτου», επεσήμανε ο «Κολοσσός». Τέλος εποχής στον Παναθηναϊκό, από την άλλη, που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας του με το Γιάννη Αναστασίου. Το 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική με την ΑΕΚ και η εκ νέου ανεπαρκής εμφάνιση των «πρασίνων» αποτέλεσαν το «κύκνειο» άσμα του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του «τριφυλλιού», το οποίο θα παραταχθεί σήμερα στο Περιστέρι με τον υπηρεσιακό Ρούτερ στον πάγκο και με την ψυχολογία του να μη βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Over στη Δανία

Επόμενη πρόταση, ένα ακόμη Over 2.5 γκολ, από το πρωτάθλημα της Δανίας αυτή τη φορά και τον αγώνα Χόμπρο – Νόρτζελαντ, σε απόδοση 2.00. Η ουραγός της βαθμολογίας Χόμπρο, μπορεί να έκανε μία νίκη πριν δύο αγωνιστικές, απέναντι στην Άαρχους 3-1 εντός έδρας, αλλά φαίνεται πως ήταν απλώς μια ευχάριστη παρένθεση στην πολύ κακή αγωνιστική της κατάσταση, καθώς στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε με 6-0 από την Άαλμποργκ! Η Νόρτζελαντ, από την άλλη, κάποια στιγμή είχε τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά από τότε σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος έχει τρεις ήττες και μία νίκη. Την τελευταία αγωνιστική έχασε για ακόμα μία φορά, από την Έσμπιεργκ, εκτός έδρας με 2-1. Περιμένουμε, λοιπόν, ένα αρκετά «ανοιχτό» ματς, με το Over να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Κερδίζει η Πατσούκα

Επιλογή προκύπτει και από το Μεξικό και είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.10 στο ματς Πατσούκα – Λεόν. Ο τεχνικός της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο, θα πρέπει ακόμη να αναρωτιέται πως η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με την Γουαδαλαχάρα, καθώς είχε προηγηθεί με 0-1 και στη συνέχεια μετέτρεψε το εις βάρος της 3-1 σε 3-4. Η Πατσούκα αρκέστηκε στη ισοπαλία καθώς το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ομάρ Μπράβο στο 73ο λεπτό έκανε το τελικό 4-4. Για να μπει στα πλέι οφ, η Πατσούκα θα πρέπει να κερδίσει και τα τρία παιχνίδια που της έχουν απομείνει και να ελπίζει και σε αποτελέσματα που την βολεύουν. Η Λεόν, από την άλλη πλευρά, έχει σχεδόν «κλειδώσει» τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, καθώς κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Άτλας με 2-1, έχοντας ανατρέψει και το εις βάρος της σκορ. Μεγαλύτερο το κίνητρο της Πατσούκα και θα τη στηρίξουμε.

Με κάλυψη η Αλ Αχλί

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ο «1 DNB» σε απόδοση 2.20 στο πρώτο παιχνίδι για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, Αλ Αχλί – Εβεργκράντε. Τις πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έφτασε η Αλ Αχλί, την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού, Κοσμίν Ολαροίου, επικράτησε εντός έδρας της Ντιμπά με 2-1, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστική για ακόμη ένα ματς τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Λίμα, που με το γκολ που πέτυχε έφτασε τα έξι σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος. Ιστορία θέλει να γράψει η ομάδα του Φελίπε Σκολάρι, από την πλευρά της, με την κατάκτηση του δεύτερου Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία τρία χρόνια. Η Εβεργκράντε έχει ήδη στεφθεί πρωταθλήτρια Κίνας για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Σήμερα οι δύο ομάδες δίνουν το πρώτο από τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας και θεωρούμε ότι αξίζει στοιχηματικά να στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Εμπιστοσύνη στη Μιτελντόιτσερ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με μπάσκετ και συγκεκριμένα με πρωτάθλημα Γερμανίας. Το παιχνίδι που έχουμε ξεχωρίσει είναι το Μιτελντόιτσερ – Όλντενμπουργκ, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +5.5 πόντων των γηπεδούχων σε απόδοση 1.90. Η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη της Μπουντεσλίγκα είναι η Μιτελντόιτσερ γεγονός που δεν αναμενόταν αφού «στήθηκε» για να διεκδικήσει την είσοδο στα πλέι-οφ, όπως έγινε και την περασμένη σεζόν. Στα τελευταία τρία ματς έχει κάνει καλές εμφανίσεις αλλά ηττήθηκε τελικά 82-77 από την Μπέιρουθ, 92-84 από την Μπάγερν και το πιο πρόσφαοτο 69-77 από τη Λούντβιγκσμπουργκ. Η Όλντενμπουργκ μπορεί να έχει θετικό ρεκόρ 4-2 αλλά δεν έχει «θαμπώσει» με τις εμφανίσεις της. Μέγιστη διαφορά νίκης ήταν το πρόσφατο 71-64 επί της Μπραουνσβάιγκ, ενώ πριν είχε νικήσει 82-80 την Φρανκφούρτη, 87-82 την Μπέιρουθ και 82-88 στην έδρα της Λούντβιγκσμπουργκ, αποτελέσμα που είναι και το σημαντικότερο της ομάδας. Στο Eurocup επίσης η Όλντενμπουργκ είναι μέτρια και νίκησε στο τελευταίο λεπτό τη Ναντέρ. Κάποια στιγμή οι καλές εμφανίσεις της Μιτελντόιτσερ θα εξαργυρωθούν με νίκη και απόψε η ασταθής Όλντενμπουργκ ίσως γίνει το πρώτο θύμα της ουραγού. Θα εμπιστευθούμε την γηπεδούχο με το «μαξιλαράκι» των 5.5 πόντων.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.