Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 13:40

Επιλογές με ελληνικό «χρώμα»

Γράφτηκε από τον

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι της Δευτέρας και έχουμε καταλήξει σε δύο παιχνίδια, αμφότερα με ελληνικό «χρώμα».

Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις Παναιγιάλειος – Κισσαμικός για τη Φούτμπολ Λιγκ και Ουγγαρία U21 – Ελλάδα U21 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος των Ελπίδων.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως για παράδειγμα η Magicbet στην κατηγορία Magicbet Bonus.

Κερδίζει ο Παναιγιάλειος

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τον αγώνα Παναιγιάλειος – Κισσαμικός, στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.17. Την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Παναιγιάλειου θέλει να πάρει σήμερα ο Γιώργος Μαραντάς. Ο έμπειρος κόουτς ξεκίνησε με το εντός έδρας 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, αποτέλεσμα που χαρακτηρίστηκε θετικό και συνοδεύτηκε από αρκετά καλή εμφάνιση, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα η ομάδα του επέστρεψε στις ήττες. Δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο 43’ και έδειχνε ότι μπορεί να απειλήσει και με δεύτερο γκολ. Όλα άλλαξαν στο 72’, όταν οι Θεσσαλοί κέρδισαν πέναλτι και παράλληλα αποβλήθηκε ο Ιωάννου για τον Παναιγιάλειο, φάση για την οποία οι Πελοποννήσιοι εξέφρασαν πολλά παράπονα.

Από την άλλη, συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο Κισσαμικός, μια ομάδα που μόνο τυχαία δε βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Την Τετάρτη πήρε τη δεύτερη φετινή νίκη του με το 2-0 εντός έδρας κόντρα στον Πανσερραϊκό, ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα, που συνοδεύτηκε από ακόμη μια μεστή εμφάνιση σε όλους τους τομείς. Κυρίαρχοι οι Χανιώτες απ’ την αρχή ως το τέλος του αγώνα, σκόραραν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και «καθάρισαν» το ματς. Αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, καθότι πορεύονται αήττητοι στις πρώτες 7 αγωνιστικές, έχοντας ρεκόρ 2-5-0 και γκολ 8-5. Σήμερα, ωστόσο, θεωρούμε ότι ο Παναιγιάλειος θα εκμεταλλευτεί την έδρα του και θα κατορθώσει να πάρει τους τρεις βαθμούς.

No Goal οι Ελπίδες

Δεύτερη και τελευταία πρόταση, το No Goal σε απόδοση 1.95 στην αναμέτρηση Ουγγαρία U21 – Ελλάδα U21 για τα προκριματικά του Euro U21. Η Ουγγαρία μετρά μόλις τέσσερις βαθμούς μετά τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της. Μοναδική της νίκη αυτή κόντρα στο αδύναμο Λίχτενσταϊν (0-6), ενώ ακολούθησαν οι ήττες από Πορτογαλία (2-0) και Ισραήλ (3-0), αλλά και η ισοπαλία με την Αλβανία (2-2).

Από την άλλη πλευρά, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Λίχτενσταϊν, η Εθνική Ελπίδων συνέτριψε 5-0 την αντίπαλο της, στο δημοτικό γήπεδο Καλλιθέας, στο τρίτο παιχνίδι της στην φάση των ομίλων. Ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, η «γαλανόλευκη» έκανε το καθήκον της, αλλά και το «2Χ2» κόντρα στο Λίχτενσταϊν, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη της πρεμιέρας με 0-2. Η Εθνική μας άφησε έτσι πίσω της τη βαριά ήττα με 0-4 από την Πορτογαλία και πλέον στόχος της δεν είναι άλλος από το να φύγει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από την Ουγγαρία. Στοιχηματικά, «βλέπουμε» αξία στο No Goal και θα το επιλέξουμε!

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.