Κυριακή, 15 Νοέμβριος 2015 13:50

Δε χάνουν το Τόγκο και ο Αχαρναϊκός

Γράφτηκε από τον

Μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και η σημερινή Κυριακή έχει άρωμα Εθνικών Ομάδων.

Στη ζώνη της Ευρώπης το πρόγραμμα αυτές τις μέρες περιλαμβάνει αναμετρήσεις για τα πλέι οφ των προκριματικών του Euro 2016 και απόψε έχουμε τον επαναληπτικό Ουγγαρία – Νορβηγία με τους Ούγγρους να έχουν προβάδισμα καθώς είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς στη Νορβηγία με 1-0. Στη ζώνη της Αφρικής τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας συνεχίζονται με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ενώ το σημερινό μας κουπόνι περιλαμβάνει ακόμα αγώνες για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 και U17. Για τα εγχώρια πρωταθλήματα η δράση συνεχίζεται με αγώνες από τη Β’ Κατηγορία της Ελλάδος, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Αγγλίας.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και να βρείτε όλες τις βαθμολογίες που ψάχνετε για κάθε πρωτάθλημα που σας ενδιαφέρει.

Δε χάνει στην Πάτρα ο Αχαρναϊκός

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό παιχνίδι της ημέρας που είναι το Χ2 του Αχαρναϊκού επί της Παναχαϊκής σε απόδοση 2.00. Σε καλό μομέντουμ βρίσκεται ο Αχαρναϊκός, που καταφέρνει να πάρει αποτελέσματα σε όλα τα ματς. Η ομάδα του Μενιδίου προέρχεται απ’ το εντός έδρας 1-1 με τη φορμαρισμένη Καλλιθέα, ένα δίκαιο αποτέλεσμα, που διαμορφώθηκε με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκε ο Αχαρναϊκός στο 32’, ισοφαρίστηκε στο 41’, απ’ το 63’ έπαιζε με παίκτη περισσότερο, κατάσταση την οποία δεν εκμεταλλεύτηκε. Ήταν η τέταρτη ισοπαλία στις πρώτες εφτά αγωνιστικές για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μετρούν μόλις μια ήττα σε 10 επίσημα ματς για όλες τις διοργανώσεις (4-5-1). Εκτός έδρας μετρούν ρεκόρ 2-3-0, δέχτηκαν μόλις 1 γκολ, σκόραραν στις τρεις τελευταίες εξόδους τους. Επιστρέφει ο Χριστοφιλέας (AM 6/0).

 

Κρατάει το Τόγκο κόντρα στην Ουγκάντα

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Ουγκάντα – Τόγκο που διεξάγεται στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 για τη ζώνη της Αφρικής και πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.00. Δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Ουγκάντα στην έδρα της. Έχασε την ευκαιρία, η αντίπαλος φάνηκε τυχερή και πήρε τη νίκη. Δύσκολα πλέον τα πράγματα αλλά όχι και απίθανα, μιας και μπορεί να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα την αντίπαλο της. Στο Κύπελλο των Εθνών αποκλείστηκε από τον Νίγηρα (2-0 εκτός, 1-1 εντός). Στα τρία φετινά εκτός έδρας επίσημα παιχνίδια του μετράει μία νίκη επί του Τζιμπουτί (0-2) και δύο ήττες από Γκάνα (1-0) και Νίγηρα (2-0).

 

Παίρνει το «τρίποντο» η Κρίστιανσουντ

Από τη Β’ Νορβηγίας επιλέγουμε τον «Άσσο» της Κρίστιανσουντ κόντρα στη Τζερβ σε απόδοση 2.20. Από ακόμα μια «σφιχτή» εμφάνιση και νίκη με 1-0 κόντρα στη Ρανχάιμ προέρχεται η Κρίστιανσουντ. Το συγκρότημα του Κρίστιαν Μίκελσεν κατάφερε να αμυνθεί αποτελεσματικά καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και να πάρει μια μεγάλη πρόκριση χάρη σε γκολ του Όκλαντ στο 60’. Οι γηπεδούχοι είχαν την απευθείας άνοδο στα χέρια τους επτά αγωνιστικές πριν το τέλος αλλά φάνηκαν να ξεμένουν από δυνάμεις μετρώντας δυο νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες με απολογισμό τερμάτων 6 υπέρ – 9 κατά. Με όπλο την έδρα, την καλή ψυχολογία και την καλή άμυνα θα προσπαθήσει να περάσει το εμπόδιο της Γιερβ και να φτάσει στον τελικό για την άνοδο κόντρα στη Σταρτ που περιμένει από την Tippeligaen.

 

Άσσος για τη Τσεζένα

Περνάμε στη Β’ Ιταλίας από όπου έχουμε ξεχωρίσει την αναμέτρηση Τσεζένα – Μπάρι και τον «Άσσο» των γηπεδούχων σε απόδοση 2.20. Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Τσεζένα την προηγούμενη βδομάδα στο πρωτάθλημα, διακόπτοντας το αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών που «έτρεχε». Πιο συγκεκριμένα μετά τις νίκες που σημείωσε κόντρα στις Σπέτσια (5-1 εντός έδρας), Κόμο (3-1 εντός έδρας) και Βίρτους Λαντσιάνο (2-0 εντός έδρας), αλλά και το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στη Σαλερνιτάνα (1-1 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Ντράγκο δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λατίνα (1-0 εκτός έδρας). Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κόρβια (70’). Το απόλυτο των νικών μετρούν στις έξι εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι «μπιανκονέρι» για την ίδια διοργάνωση. Στις τέσσερις από αυτές κατάφερε να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Στην αποστολή του προπονητή τους για την αποψινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπάρι βρίσκονται και πάλι οι Σιάνο, Μολίνα και Κασκιόνε.

 

Ξανά υποτιμούν την Φρανκφούρτη – Over στο Τρέντο

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ και αρχίζουμε με την αναμέτρηση Φρανκφούρτη – Μπάμπεργκ από όπου έχουμε επιλέξει συνδυασμό στοιχημάτων. Συγκεκριμένα θα πάμε με το +6.5 των γηπεδούχων μαζί με το Under 150.5 που προσφέρεται σε απόδοση 3.50. Δεύτερο σπουδαίο παιχνίδι για την Φρανκφούρτη στην έδρα της μετά τη νίκη επί της Μπάγερν. Καθόλου τυχαίο δεν ήταν το αποτέλεσμα της Φρανκφούρτης με την Μπάγερν αφού είναι μια ομάδα εξαιρετική, βελτιωμένη από πέρσι τώρα που γύρισαν οι τραυματίες, και δείχνει ότι φέτος θα «χτυπήσει» τετράδα. Η πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ μέχρι στιγμής έχει ανταπεξέλθει πολύ καλά σε Μπουντεσλίγκα και Euroleague και παίζει πολύ καλό μπάσκετ, επιθετικό όταν βολεύει ο αντίπαλος και αμυντικό όταν πρέπει διακοπεί ο ρυθμός του αντιπάλου. Με πλεονέκτημα 6.5 πόντων για την Φρανκφούρτη η γηπεδούχος κάπως υποτιμάται αφού μόλις μια εβδομάδα εκεί ηττήθηκε η Μπάγερν. Μονόδρομος επιλογή η Φρανκφούρτη +6.5 αλλά το συνδυάζουμε με το Under 150.5 που είναι το λογικό ενδεχόμενο ανάμεσα στην δεύτερη και τρίτη καλύτερη άμυνα της λίγκας με 70 και 70.2 πόντους παθητικό. Με την ίδια συνταγή λοιπόν ο Χέρμπερτ της Φρανκφούρτης, αντιδρά παρομοίως ο Τρινκιέρι της Μπάμπεργκ. Επιλογή λοιπόν Φρανκφούρτη +6.5 σε δυάδα με το Under 150.5 επιλογή που δίνει απόδοση 3.50 στην Bet365.

Από την Ιταλία θα πάμε με το Over 157.5 στον αγώνα Τρέντο – Βαρέζε σε απόδοση 1.90. Η Τρέντο απόψε υποδέχεται την Βαρέζε σε έναν αγώνα που φαίνεται εύκολος για την γηπεδούχο ομάδα. Η Τρέντο που πρώτη φορά εμανφίστηκε πέρσι στη μεγάλη κατηγορία φέτος ζει κάτι πρωτόγνωρο με υποχρεώσεις και στο Eurocup όμως και με την έλλειψη εμπειρίας τα έχει πάει εξαιρετικά. Η Βαρέζε είναι μέτρια ομάδα που δεν την φτάνουν τα προβλήματα στην Ιταλία ήθελε και FIBA Europe Cup. Το χάντικαπ στους 9.5 πόντους είναι το φυσιολογικό και μπορεί εύκολα να ξεπεραστεί αλλά προτιμότερο να περιμένουμε στο live γιατί η Τρέντο είναι κάπως κουρασμένη και δεν μπαίνει με φρεσκάδα. Προτιμότερη όλων επιλογή από τον αγώνα είναι το Over 157.5. Η Βαρέζε δεν ασχολείται καθόλου με την άμυνα και στην επίθεση κάνει πάρα πολύ γρήγορες επιθέσεις με οργανωτή τον Ούκιτς. Στα τελευταία της η Βαρέζε παρουσίασε τα 92-78 με Τορίνο, 90-86 με Σοντερτάλιε, 94-71 με Φάλκο, 79-83 με Οστάνδη, 70-86 με Σάσσαρι, 88-81 με Πέζαρο και το πολύ χαμηλό 62-66 με την ακραία αμυντική Ορλαντίνα. Η Τρέντο είναι μια φύγει επιθετική ομάδα που όμως φέτος έχει μπλοκαριστεί από καθαρά αμυντικές ομάδες. Η Βαρέζε είναι πολύ κοντά στο στυλ της Τρέντο οπότε δεν θα έχει προβλήματα. Όσο περισσότερο χρόνο καταφέρει να διεκδικήσει κάτι καλό η Βαρέζε τόσο πιο πολύ ενισχύεται το Over 157.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.