Τρίτη, 24 Νοέμβριος 2015 14:36

Με το Goal/Goal στο Μόναχο, παίρνει αποτέλεσμα η Μπάτε

Γράφτηκε από τον
Με το Goal/Goal στο Μόναχο, παίρνει αποτέλεσμα η Μπάτε

Το σημερινό κείμενο με τις προτάσεις του site μας και οι αποκλειστικές φωτογραφίες για το παιχνίδι Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός.

Σε ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο μπαίνουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς πλησιάζουμε προς το φινάλε της φάσης των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται απόψε στην προσπάθεια του Ολυμπιακού εκτός έδρας κόντρα στην πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου, εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται μόλις έναν πόντο για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση. Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε με αναλυτικά previews για όλες τις αναμετρήσεις, αλλά και βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως η Interwetten.

Σκοράρει ο Ολυμπιακός στο Μόναχο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Μπάγερν – Ολυμπιακός, όπου επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 2.20.Στην έδρα της θέλει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση η Μπάγερν. Οι Βαυαροί μετρούν 9 πόντους, όσους και ο σημερινός τους αντίπαλος, Ολυμπιακός, «πληρώνουν» την εκτός έδρας ήττα κόντρα στην Άρσεναλ. Είναι απόλυτοι κυρίαρχοι στο Μόναχο, από εκεί δεν περνά κανείς φέτος, οι περισσότερες ομάδες «μαζεύουν» πολλά γκολ στις αποσκευές τους και αποχωρούν με σκυμμένο το κεφάλι. Είναι πρώτη στη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα με 37 πόντους σε 13 αγωνιστικές, στο +8 απ’ την Ντόρτμουντ. Εντός έδρας μετράει 9/9 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 38 γκολ, δηλαδή πάνω από 4 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι! Το πρώτο «match ball» έχει στη διάθεση του απόψε ο Ολυμπιακός στο αφιλόξενο Μόναχο, από την άλλη πλευρά. Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται μόνο έναν πόντο για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση και να μετατρέψουν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Άρσεναλ σε… φιλικό υψηλού επιπέδου. Χωρίς ρυθμό πήγε στο Μόναχο ο Ολυμπιακός, καθότι -ως γνωστόν- το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δε διεξήχθη ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι είναι άπραγοι τις τελευταίες 16 ημέρες, κάτι που μόνο καλό δεν μπορεί να είναι. Σχήμα με τρεις κεντρικούς χαφ και τον Φορτούνη στον πάγκο ετοιμάζει ο Μάρκο Σίλβα, όπως ακριβώς δηλαδή παρέταξε την ομάδα στο ματς του Φαλήρου κόντρα στην Μπάγερν. Χρειάζεται την εμπειρία του Καμπιάσο, ο οποίος θα πάρει θέση στα χαφ με τους Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι, τριάδα που δεν έχει ξαναπαίξει μαζί φέτος.

No Goal για Λυών και Γάνδη

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Λυών – Γάνδη, όπου επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 2.00. Κάκιστη είναι η μέχρι τώρα πορεία της Λυών στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών το συγκρότημα του Φουρνιέρ κατάφερε να αποσπάσει μόλις ένα βαθμό από την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γάνδη (1-1 εκτός έδρας) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Στη συνέχεια γνώρισε την ήττα κόντρα στις Βαλένθια (1-0 εντός έδρας) και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (3-1 εκτός και 2-0 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία στη Γαλλία στις 4 Νοεμβρίου τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντζουμπά (25’, 57’). Παρά τη μέχρι τώρα πορεία της η Λυών διατηρεί ζωντανές τις πιθανότητες για κατάκτηση της 3ης θέσης του ομίλου που οδηγεί στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς απόψε κόντρα στη Γάνδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γάλλοι προέρχονται από πέντε σερί NG σε όλες τις διοργανώσεις. Τέσσερις βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Γάνδη, από την πλευρά της, στις ισάριθμες μέχρι στιγμής αναμετρήσεις που έδωσε για τον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Φάνζεμπρουκ αναδείχθηκε ισόπαλο με τη Λυών (1-1 εντός έδρας), ενώ επικράτησε της Βαλένθια (1-0 εντός έδρας). Στο ενδιάμεσο αυτών δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (2-1 εκτός έδρας) και Βαλένθια (2-1 εκτός έδρας). Αν απόψε καταφέρει να αποφύγει την ήττα από τη Λυών τότε θα διασφαλίσει σίγουρα την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μπορεί το αποτέλεσμα η Μπάτε

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις ματς απ’ το Τσάμπιονς Λιγκ με την αναμέτρηση Μπάτε Μπορίσοφ – Λεβερκούζεν, όπου επιλέγουμε το «1Χ» σε απόδοση 2.30. Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, που θα της επιτρέψουν να ελπίζει σε πρόκριση στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάτε Μπορίσοφ υποδέχεται στην έδρα της τη Λεβερκούζεν. Στις τέσσερις μέχρι στιγμής αναμετρήσεις που έδωσε για τη διοργάνωση το συγκρότημα του Γιερμάκοβιτς σημείωσε μία νίκη κόντρα στη Ρόμα (3-2 εντός έδρας), ενώ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Λεβερκούζεν (4-1 εκτός έδρας) και Μπαρτσελόνα (2-0 εντός και 3-0 εκτός έδρας). Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπάτε προέρχεται από 4/5 εντός έδρας νίκες φέτος στην Ευρώπη. Στον αντίποδα, η Λεβερκούζεν επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις σερί ήττες που γνώρισε σε όλες τις διοργανώσεις. Στις τέσσερις αγωνιστικές που έδωσαν για τον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ οι «ασπιρίνες» σημείωσαν μία νίκη επί της Μπάτε Μπορίσοφ (4-1 εντός έδρας), μία ισοπαλία επί της Ρόμα (4-4 εντός έδρας), ενώ γνώρισαν την ήττα από τις Μπαρτσελόνα (2-1 εκτός έδρας) και Ρόμα (3-2 εκτός έδρας).

Φεύγει «αλώβητη» η Έξετερ

Πάμε στα παιχνίδια της Αγγλίας, όπου επιλέγουμε το «Χ2» της Έξετερ κόντρα στη Μάνσφιλντ εκτός έδρας σε απόδοση 1.90. Επιστροφή στις επιτυχίες για την Μάνσφιλντ, η οποία επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1 της Χάρτλπουλ. Καλή εμφάνιση για το συγκρότημα του Μάρεϊ που κατάφερε να πάρει μια εύκολη νίκη, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα αρνητικό σερί, τριών αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα, μετρώντας δυο ήττες και μια ισοπαλία, όπου σε κανένα εξ αυτών δεν κατάφερε να σκοράρει. Θέλει φυσικά να χτίσει στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής , προκειμένου να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις, υποδεχόμενη ωστόσο, μια δυνατή ομάδα όπως η Έξετερ, που την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την έκπληξη, επικρατώντας με 1-2 της πρωτοπόρου Πλίμουθ. Εξαιρετική εμφάνιση για το συγκρότημα του Τισντέιλ που προηγήθηκε με δυο γκολ του Χάρλεϊ (30' πεν, 39'), ενώ άντεξε στην συνέχεια στην πίεση που της άσκησε η αντίπαλος της. Επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από τρεις αγωνιστικές, ενώ δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για τέταρτη διαδοχική αναμέτρηση. Έχει πάντως την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί της Πόρτσμουθ και θα προσπαθήσει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, με στόχο να μειώσει την διαφορά της από την πρώτη εφτάδα.

Κερδίζει η Πιτέρμπορο

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με την αναμέτρηση Πιτέρμπορο – Μπάρνσλεϊ, όπου θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.05. Σε αρκετά καλή κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Πιτέρμπορο, καθώς έχει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κερδίζοντας με 5-1 στο τελευταίο της ματς την Κρου εκτός έδρας. Αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να ανέβει ακόμα ψηλότερα από την 9η θέση της βαθμολογίας στην οποία βρίσκεται. Μετά από 8 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, η Μπάρνσλεϊ, όχι μόνο κατάφερε να πάρει έναν βαθμό, αλλά νίκησε κιόλας την Όλνταμ εκτός έδρας με 2-1. Σίγουρα αυτό θα την βοηθήσει ψυχολογικά στη συνέχεια και προφανώς την βοήθησε και βαθμολογικά, αλλά μία νίκη μετά από 8 ματς, μπορεί να είναι απλά τυχαία.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.