Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 18:29

Το «Μαδριγάλ» και ο Μήτρογλου...

Γράφτηκε από τον
Το «Μαδριγάλ» και ο Μήτρογλου...

Ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να... περίσσευε στη Φούλαμ και στον Ολυμπιακό, στην Μπενφίκα, όμως, τα καταφέρνει μία χαρά τη φετινή σεζόν, έχοντας ήδη προλάβει να πετύχει 14 τέρματα!

Ο διεθνής Ελληνας επιθετικός, χάρη σε γκολ του οποίου η Μπενφίκα πήρε πριν μερικές ημέρες το ντέρμπι κορυφής με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχει σχηματίσει μαζί με το Βραζιλιάνο Ζόνας (26 γκολ) ένα από τα πιο αποτελεσματικά επιθετικά δίδυμα για φέτος. Και οι δυο μαζί μετρούν 40... τεμάχια, επίδοση που σίγουρα θα αυξηθεί ως το Μάιο μιας και οι «αετοί» συνεχίζουν σε τρεις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ).

Οι κόκκινοι της Λισαβόνας έχουν αύριο μπροστά τους τον επαναληπτικό με τη Ζενίτ για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και στην εκρηκτική κατάσταση που βρίσκονται μόνο απίθανο δεν θα είναι να κερδίσουν το εισιτήριο για τους «8». Περνάει και με ισοπαλία η Μπενφίκα αλλά με τον... οίστρο που έχουν οι επιθετικοί της φέτος δύσκολα θα μείνουν... άσφαιροι στην Αγία Πετρούπολη. Το Over σε τιμές αουτσάιντερ σίγουρα αξίζει τον κόπο, καθώς αν η Ζενίτ δεχθεί ένα γκολ θα αναγκαστεί να ανοιχτεί.

Η Βιγιαρεάλ είναι από τους ισπανικούς συλλόγους που εμπνέουν εμπιστοσύνη φέτος και η πρόσφατη εντός έδρας ήττα από τη Λας Πάλμας ήταν η μοναδική γκέλα της μέσα στο 2016. Δυσκολοκατάβλητο το «κίτρινο υποβρύχιο», ειδικά στην έδρα του δέχεται γκολ με το... σταγονόμετρο κι από τη στιγμή που απέκλεισε κοτζάμ Νάπολι στην προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα, δεν θα... κολλήσει κόντρα στη μέτρια Λεβερκούζεν. Ο «άσος» κυκλοφορεί σε αποδεκτές αποδόσεις (άνω του 2,00).

O… Betατζής

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

2038. ΖΕΝΙΤ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ OVER 2,02

2118. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1 2,10

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. 1

ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΠΡΕΣΤΟΝ Χ

ΓΟΥΛΒΣ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ Χ2

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ – ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ Χ

ΤΣΕΛΣΙ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ Χ2

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων