Τετάρτη, 09 Μάρτιος 2016 17:22

Με το Over στο Λονδίνο, κερδίζει η Ζενίτ

Γράφτηκε από τον

Συνεχίζεται απόψε η δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ, με το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας να διεξάγεται στο Λονδίνο.

Η Τσέλσι υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν και θέλει να ανατρέψει την ήττα 2-1 που υπέστη στο Παρίσι, αποστολή που καλείται να φέρει σε πέρας μερικές ώρες νωρίτερα και η Ζενίτ κόντρα στην Μπενφίκα. Δράση έχουμε και στη Γαλλία, η οποία επίσης θα μας απασχολήσει στοιχηματικά. Πριν περάσουμε στις προτάσεις μας, να σημειωθεί ότι στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα αναλυτικά previews των αγώνων και να εμπιστευτείτε τις κορυφαίες προβλέψεις πάμε στοίχημα.

Με το Over 2.5 στο Λονδίνο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.10. Η σημερινή αποστολή των Βρετανών δεν είναι εύκολη, όμως έχουν ανεβάσει σαφώς την αυτοπεποίθησή τους με τον Χίντινκ στον πάγκο, όντας αήττητοι στα τελευταία 13 παιχνίδια τους για την Πρέμιερ Λιγκ (6-7-0). Στους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ η Τσέλσι πανηγύρισε τη νίκη και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της (4-0 επί Μακάμπι Τελ Αβίβ, 2-1 επί Ντιναμό Κιέβου, 2-0 επί Πόρτο), ενώ παράλληλα παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία εντός για τη διοργάνωση (5-2-0). Επιζητά σήμερα την τέταρτη παρουσία της στα προημιτελικά στις τελευταίες έξι σεζόν (και την έβδομη στις τελευταίες 10 σεζόν). Απ’ την άλλη, οι Παριζιάνοι στοχεύουν στην τέταρτη συνεχόμενη παρουσία τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας όμως ως στόχο την παρουσία στον τελικό, καθώς αποκλείστηκαν στα προημιτελικά και στις τρεις προηγούμενες περιπτώσεις. Προελαύνει η Παρί σε όλες τις διοργανώσεις στη φετινή σεζόν, έχει δεχθεί μόλις δύο ήττες σε σύνολο 45 αγώνων! Μία από αυτές ήταν το 1-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» στη φάση των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Στις δύο άλλες εξόδους της πέτυχε τις εμφατικές νίκες επί των Σαχτάρ Ντόνετσκ (0-3) και Μάλμε (0-5). Βέβαια, αυτές οι δύο νίκες είναι και οι μοναδικές των Παριζιάνων στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους στη διοργάνωση (2-1-3).

Παίρνει το ματς η Ζενίτ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ζενίτ – Μπενφίκα, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.00. Έχοντας με το μέρος της την παράδοση που τη θέλει να παραμένει αήττητη στην έδρα της κόντρα σε ομάδες από την Πορτογαλία η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ψάχνει τη νίκη κόντρα στην Μπενφίκα, και παράλληλα την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων το συγκρότημα του Βίλας Μπόας κρατούσε το μηδέν μέχρι και τη συμπλήρωση των 90’, ωστόσο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από μία στημένη φάση δέχθηκε το γκολ από τον Ζόνας και ηττήθηκε με 1-0. Στις τρεις βδομάδες που μεσολάβησαν μέχρι την αποψινή αναμέτρηση η Ζενίτ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ρωσίας (εκεί που θα αντιμετωπίσει την Αμκάρ Περμ στις 20 Απριλίου) επικρατώντας εντός έδρας στην παράταση με 1-0 της Κούμπαν Κράσνονταρ. Παράλληλα το Σάββατο (5/3), στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη χειμερινή διακοπή, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ στην έδρα της Κράσνονταρ. Με τη ψυχολογία στα ύψη πηγαίνει στο ματς η Μπενφίκα, μετά και την εκτός έδρας επικράτησή της επί της συμπολίτισσας Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-0). Το συγκρότημα του Ρουί Βιτόρια πανηγύρισε τέσσερις νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Μήτρογλου έφτασε συνολικά τα 16 γκολ σε 30 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν. Με τους 61 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει μετά το πέρας 25 αγωνιστικών οι «αετοί» βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο +2 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στο +6 από την Πόρτο. Να σημειωθεί ότι η Μπενφίκα επικράτησε στα 15 από τα 16 τελευταία παιχνίδια της σε όλα τις διοργανώσεις. Σήμερα δίνουμε προβάδισμα στους Ρώσους.

Άσσος με κάλυψη για Μπαστιά

Πάμε στη Γαλλία, εκεί όπου θα επιλέξουμε το «1 DNB» της Μπαστιά κόντρα στη Ναντ σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Το παιχνίδι που θα καθορίσει τους στόχους της είναι το σημερινό για την Μπαστιά. Οι Κορσικανοί έκαναν έναν φοβερό Φεβρουάριο με τρεις διαδοχικές νίκες και την εντός έδρας ισοπαλία με τη Λοριάν (0-0), παιχνίδι όπου επίσης άξιζαν να κερδίσουν. Πήραν 10 πόντους και ανέβηκαν στους 38 και το +9 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, διαφορά που προσφέρει ασφάλεια. Σε περίπτωση νίκης σήμερα υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να αυξήσουν την απόσταση απ’ την τελευταία τριάδα (ανάλογα τι θα γίνει στο Γκαζελέκ-Μαρσέιγ) και παράλληλα θα μειώσουν μόλις στο -3 απ’ την τέταρτη θέση, όπου βρίσκονται Νις και Ρεν. Γίνεται αντιληπτό, ότι το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας. Έκανε τα πάντα η Μπαστιά κόντρα στη Λοριάν το Σάββατο, είχε 24 τελικές προσπάθειες, έπαιξε μονότερμα τον αντίπαλο, αλλά η μπάλα δεν μπήκε μέσα. Ήταν η πρώτη εντός έδρας ισοπαλία φέτος για τους Κορσικανούς, που απέτυχαν να σκοράρουν στο γήπεδο τους μόλις για δεύτερη φορά. Το ματς που θα αλλάξει το κλίμα αναζητά η Ναντ, που προέρχεται από δύο πολύ «βαριές» ήττες. Αρχικά ήρθε ο σοκαριστικός εκτός έδρας αποκλεισμός στο Κύπελλο απ’ τη Σοσό στην παράταση (3-2), αποτυχία που επηρέασε κατά πολύ τους παίκτες, οι οποίοι παρουσιάστηκαν αγνώριστοι στο ντέρμπι με τη Ρεν την Κυριακή. Δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν η Ναντ, δέχτηκε γκολ στο πρώτο λεπτό, έχανε 3-0 στο 23’ και 4-0 στο ημίχρονο! Μακράν η χειρότερη εμφάνιση φέτος για τα «καναρίνια», που καλούνται να βγάλουν αντίδραση, ωστόσο το σημερινό είναι το τρίτο κατά σειρά εκτός έδρας ματς και η κούραση είναι λογικό να υπάρχει.

Εύκολο έργο για Παλμέιρας

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ το Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου θα επιλέξουμε το -1 γκολ της Παλμέιρας στην αναμέτρηση με τη Νασιονάλ σε απόδοση 2.17 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Παλμέιρας με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Παλμέιρας κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Να ανοίξει τη διαφορά από τους διώκτες της και να παραμείνει μόνη πρώτη θέλει η Παλμέιρας, γι' αυτό και η νίκη κόντρα στη Νασιονάλ είναι ο πρωταρχικός της στόχος. Μετά την ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Ατλέτικο Ρίβερ Πλέιτ για την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης, η ομάδα του Μαρσέλο Ολιβέιρα, φιλοξένησε τη Ροζάριο Σεντράλ, την οποία «πλήγωσαν» οι δυο Αργεντίνοι της ομάδας, Κριστάλντο (25') και Αλιόνε (90'+4). Η νίκη αυτή έδωσε ώθηση στην ομάδα, που λίγες ημέρες μετά πέτυχε ακόμη μια νίκη, αυτή τη φορά για το Παουλίστα Α1. Την πρώτη της νίκη εξακολουθεί να αναζητεί στη διοργάνωση η Νασιονάλ, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Για την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γκουστάβο Μουνούα φιλοξένησε την Ατλέτικο Ρίβερ Πλέιτ, στον μεταξύ τους «εμφύλιο» για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Παρότι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα με το 0-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δυο ομάδες. Αυτή την ισοπαλία ακολούθησε ακόμη μια ισοπαλία, αυτή τη φορά όμως για το πρωτάθλημα. Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Νασιονάλ υποδέχθηκε την Γιουβεντούδ με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1). Περιμένουμε εύκολη νίκη της Παλμέιρας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.