Πέμπτη, 10 Μάρτιος 2016 13:25

Κερδίζει η Βιγιαρεάλ, Goal / Goal στο Μπιλμπάο

Γράφτηκε από τον
Κερδίζει η Βιγιαρεάλ, Goal / Goal στο Μπιλμπάο

Βραδιά Europa League η σημερινή και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει από την Euroleague, στην οποία υπάρχει, επίσης, δράση.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας.

Νίκη για Βιγιαρεάλ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά Europa League από τον αγώνα Βιγιαρεάλ – Λεβερκούζεν, στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.25. Πολύ δυνατή στο γήπεδό της η Βιγιαρεάλ, στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει εκεί σε όλες τις διοργανώσεις έχει γνωρίσει μία μόλις ήττα, μετρώντας στα πέντε υπόλοιπα ματς τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Στον προηγούμενο γύρο του Europa League ξεπέρασε το εμπόδιο της Νάπολι, με νίκη εντός (1-0) και ισοπαλία εκτός έδρας (1-1). Η Λεβερκούζεν, από την πλευρά της, παραμένει χωρίς νίκη εδώ κι τρία παιχνίδια, με δύο ήττες και μία ισοπαλία, έχοντας δεχθεί, μάλιστα, 10 τέρματα συνολικά! Θεωρούμε ότι τα «κίτρινα υποβρύχια» θα εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, και θα τα στηρίξουμε, πηγαίνοντας με τη νίκη τους.

Σκοράρουν Μπιλμπάο και Βαλένθια

Συνεχίζουμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.05 στην αναμέτρηση Μπιλμπάο – Βαλένθια. Οι Βάσκοι έρχονται με το πλεονέκτημα των δύο νικών επί των «νυχτερίδων» στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ παράλληλα παραμένουν αήττητοι στις επτά τελευταίες συναντήσεις τους με τη Βαλένθια (3-4-0). Ταυτόχρονα, μετρούν μόνο νίκες στην τελευταία τριάδα αγώνων τους (όλοι για πρωτάθλημα) και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση του πίνακα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στη φάση των «32» του φετινού Γιουρόπα Λιγκ η Αθλέτικ Μπιλμπάο ξεπέρασε το εμπόδιο της Μαρσέιγ, επικρατώντας με 0-1 στο πρώτο ματς στη Γαλλία και φέρνοντας ισοπαλία 1-1 στη ρεβάνς της Ισπανίας. Η Βαλένθια, από την πλευρά της, θα επιδιώξει μία μεγάλη πρόκριση, προκειμένου να ρεφάρει και για τη μέτρια πορεία της στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι «νυχτερίδες» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην καθόλου τιμητική 11η θέση του πίνακα, έχοντας συνδυάσει με ήττες τα 2/3 τελευταία ματς πρωταθλήματος (η μία από αυτές ήταν το 0-3 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο). Βέβαια, η ομάδα του Γκάρι Νέβιλ δε συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα στη φάση των «32» του φετινού Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης, παίρνοντας την πρόκριση με δύο νίκες και επιμέρους σκορ 10-0 (6-0 και 0-4 αντίστοιχα). Περιμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» παιχνίδι και θα στηρίξουμε το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Με τα γκολ στη Βασιλεία

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Βασιλεία – Σεβίλλη. Οι Ελβετοί απέκλεισαν δύσκολα την Σεντ Ετιέν (3-2, 2-1) στην φάση των «32», ενώ συνολικά έχουν ηττηθεί τη φετινή σεζόν στην έδρα τους μόλις μια φορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τελευταίο παιχνίδι της Βασιλείας αυτό κόντρα στην Τουν (28/02) για το πρωτάθλημα Ελβετίας, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Από την άλλη, την υπεράσπιση του τίτλου της συνεχίζει η Σεβίλλη. Κακοί μακριά από την έδρα τους οι Ισπανοί, έχουν χάσει φέτος όλα τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια μακριά από το «Πιθχουάν», ενώ συνολικά δεν πείθουν μακριά από το γήπεδό τους. Τελευταίο παιχνίδι της Σεβίλλης αυτό κόντρα στην αδύναμη Χετάφε με την οποία μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), απογοητεύοντας με την εμφάνιση της, ενώ βρίσκεται στην 5η θέση μετά το πέρασμα 28 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα. Αναμένουμε αρκετά επιθετικές και τις δύο ομάδες, θα στηρίξουμε το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα.

Προβάδισμα η Κουμπάν

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Λοκομοτίβ Κουμπάν – Φενέρ/Ούλκερ, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -1.5 της Κουμπάν σε απόδοση 1.83. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, με πρώτη την Ούλκερ, με απόσταση μίας νίκης και επιπλέον η Ούλκερ είχε νικήσει τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα με 85-79. Το παιχνίδι φυσικά θα κρίνει πολλά για την πρώτη δυάδα του ομίλου αφού με νίκη η Κουμπάν θα «πιάσει» βαθμολογικά την Ούλκερ και θα μείνει σε απόσταση από τον Παναθηναϊκό που την «κυνηγά», ενώ με νίκη η Ούλκερ ουσιαστικά θα «καθαρίσει» την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας των πλέι-οφ της διοργάνωσης. Αγωνιστικά, η Κουμπάν είναι το φαβορί λόγω έδρας αλλά και τελευταίας φόρμας της Ούλκερ η οποία δεν έχει παίξει καλά τις τελευταίες εβδομάδες με ήττα από τον Παναθηναϊκό, κακή εμφάνιση με τον Ερυθρό Αστέρα, ήττα από την Μπάνβιτ και μέτρια εμφάνιση πριν από όλα αυτά στο Final-8 του Κυπέλλου Τουρκίας. Επιπλέον η νίκη της Κουμπάν ενισχύεται σήμερα αν σκεφτούμε λίγο «πονηρά» την αντίδραση του Ομπράντοβιτς σε παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν. Ο Ομπράντοβιτς θα θέλει να ελέγχει στο τέλος του ΤΟΡ-16 τον αντίπαλο με τον οποίο θα διασταυρωθεί στα πλέι-οφ δηλαδή την τρίτη ή την τέταρτη ομάδα του ομίλου F ανάλογα με την τελική κατάταξη της Ούλκερ. Αν νικήσει σήμερα τότε θα είναι σίγουρα πρώτη και απλά θα περιμένει την τέταρτη ομάδα του F. Σε διαφορετική περίπτωση, αν η κατάσταση στην πρώτη δυάδα είναι «ρευστή» μπορεί να φέρει τέτοια αποτελέσματα στο τέλος διαλέγοντας αντίπαλο για τα πλέι-οφ. Επιλέξαμε τη Λοκομοτίβ Κουμπάν -1.5 βασίζοντας την επιλογή στα παραπάνω.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.