Σάββατο, 19 Μάρτιος 2016 12:33

Στο… Πι και Φι: Προβάδισμα στους γηπεδούχους

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας,  Από τη Βέροια θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της ομώνυμης ομάδας με τον Πλατανιά, το οποίο υπόσχεται γκολ και θέαμα.

Αμφότερες δεν κυνηγούν κάτι στο πρωτάθλημα και χωρίς άγχος θα ψάξουν τη νίκη. Σε τιμές αουτσάιντερ (2.05) το όβερ. Στη Γαλλία,  η Λιλ είναι σε ανοδική πορεία, αλλά θα βρει απόψε απέναντι την την Τουλούζ που άλλαξε προπονητή και νίκησε με το εμφατικό 4-0 τη Μπορντό. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν τα.. ρέστα τους για την παραμονή και ένα γκολ μπορούν να το πετύχουν, αλλά δύσκολα θα κρατήσουν και το μηδέν. Το αμφίσκορο βρίσκεται στο ικανοποιητικό 1.85.

Νίκη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες θέλει η Λα Κορούνια με αντίπαλο την ουραγό Λεβάντε. Η Ντέπορ από εκεί που έκανε όνειρα Ευρώπης, έχει βρεθεί μόλις στο + 6 από τη ζώνη και δεν έχει άλλα περιθώρια. 

Η Λεβάντε σε 14 εκτός έδρας ματς φέτος έχει πανηγυρίσει μόλις μια φορά. 

Στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά Νιούκαστλ - Σάντερλαντ θα ποντάρουμε στην έδρα, κυρίως λόγω της αλλαγής προπονητή (Μπενίτεθ), μιας και το κίνητρο είναι μεγάλο και για τους δύο που μάχονται για την παραμονή. Θα είναι ένα ματς που θα… πέσουν κορμιά.

Προβάδισμα στην έδρα και στο Σαμπντόρια - Κιέβο, μιας και σε αυτό το ζευγάρι το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο. Η Σαμπντόρια θέλει τη νίκη για να μείνει σε απόσταση ασφαλείας από την τελευταία τριάδα και η Κιέβο είναι άνετη στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Το κίνητρο δείχνει άσο και στο Ακαδέμικα - Εστορίλ, με την πρώτη να καίγεται για το τρίποντο ώστε να βγει από τις θέσεις του υποβιβασμού και τη δεύτερη να μην κυνηγά κάτι στην Πορτογαλία, όντας μακριά τόσο από την ουρά, όσο και από τις ευρωπαϊκές θέσεις. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1014. Βέροια - Πλατανιάς όβερ 2.05

1057. Λιλ - Τουλούζ G.G. 1.85

1295. Λα Κορούνια - Λεβάντε 1 1.80

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1198. Νιούκαστλ - Σάντερλαντ 1 2.05

1214. Σαμπντόρια - Κιέβο 1 1.81

 

1261. Ακαδέμικα - Εστορίλ 1 2.35