Σάββατο, 19 Μάρτιος 2016 13:59

O… Betατζής: Αντέχει η Λέστερ

Γράφτηκε από τον

Πολύ πιο ανθεκτική απ’ ότι θα περίμενε και ο πιο φανατικός οπαδός της αποδεικνύεται η Λέστερ στη μάχη του φετινού τίτλου της Πρέμιερσιπ.

Οι «αλεπούδες» όχι μόνο δεν έχουν λιγοψυχήσει, αλλά παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο σαν να μη νιώθουν καμία απολύτως πίεση.

Είναι αλήθεια πως περιμέναμε να δούμε την πρωτοπόρο σε αποδόσεις «καυτού» φαβορί στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας που μπροστά στο κοινό της μπλοκάρει και δεν έχει καθόλου καλό απολογισμό εντός. Το 2,25 μας εξέπληξε ευχάριστα και το «διπλό» της Λέστερ μπαίνει χωρίς δεύτερη σκέψη στις επιλογές μας.

Μόνο Over (7 στα 7!) φέρνει στη φετινό Τρανζισιόν της Αργεντινής η Κολόν Σάντα Φε, που σάρωσε 4-1 τους αναπληρωματικούς της Ρίβερ την προηγούμενη αγωνιστική. Αρκετά ανοιχτά και τα παιχνίδια της συμπολίτισσας Ουνιόν και είναι πολύ πιθανό το μεταξύ τους τοπικό ντέρμπι να μην πάει αυτή τη φορά στο... ξύλο. Ομάδες με χάρτινες άμυνες αμφότερες, στηρίζονται στις καλές επιθετικές τους γραμμές και το Over πληρώνει 1,90.    

Η Γεονμπούκ απέχει πάρα πολύ από τα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά κλαμπ της Νότιας Κορέας και είναι σίγουρο που δεν πρόκειται να την ξαναβρούμε σε τέτοια απόδοση (2,02) κόντρα σε μέτριες αντιπάλους όπως η Ουλσάν. Αξίζει το «διπλό» για να έχουμε καλό κυριακάτικο ξύπνημα. 

Η Κόνιασπορ εντυπωσιάζει φέτος στην τουρκική Σούπερ Λιγκ και ειδικά στην έδρα της είναι πανίσχυρη. Δεν απέχει σχεδόν καθόλου ούτε ποιοτικά, ούτε βαθμολογικά η Ισταμπούλ Μπασακσεχίρ, όμως αυτή τη στιγμή η Κόνια είναι σε φόρμα έχοντας παράλληλα και... ρέντα. Στο 2,40 ο «άσος» παίζεται με κλειστά μάτια.

O… Betατζής

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟ)

991. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΛΕΣΤΕΡ 2 2,25

1048. ΚΟΛΟΝ Σ. ΦΕ – ΟΥΝΙΟΝ Σ. ΦΕ OVER 1,90

(ΚΥΡΙΑΚΗ)

1154. ΟΥΛΣΑΝ – ΓΕΟΝΜΠΟΥΚ 2 2,02

1178. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – Ι. ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ 1 2,40

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΞΑΝΘΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1

ΜΠΡΝΟ – ΝΤΟΥΚΛΑ 2

ΓΚΙΣΛΕΪ – ΝΤΟΒΕΡ 2

ΒΙΤΟΡΟΥΛ – ΣΤΕΑΟΥΑ 2

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΛΕΓΚΙΑ 2

ΡΟΜΑ – ΙΝΤΕΡ 1

ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΛΕΟΝ 1

ΝΤΟΡΑΔΟΣ – ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ 2

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1

ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ 1

ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ 1

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων