Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 16:07

O… Betατζής: Μειωμένη δράση ίσον μικρή μίζα

Γράφτηκε από τον

Το Πάσχα των Καθολικών αλλά και οι αναμετρήσεις Εθνικών ομάδων φρενάρουν την ποδοσφαιρική δράση σε ολόκληρο τον πλανήτη το προσεχές τριήμερο.

Λιγοστές οι διοργανώσεις που συνεχίζουν δίχως διακοπή και επειδή πρόκειται για λίγκες χαμηλών κατηγοριών επιβάλλεται να μειώσουμε στο ελάχιστο το ποντάρισμά μας. Ακολουθεί, άλλωστε, το δίμηνο που φοβούνται περισσότερο οι μπουκ, καθώς όσο πλησιάζουμε στο φινάλε των πρωταθλημάτων τόσο περισσότερες γίνονται οι αδιάφορες ομάδες.

Ξεκινάμε από τις σημερινές επιλογές μας με την απαραίτητη διευκρίνιση ότι σήμερα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ θα είναι κλειστά λόγω της Εθνικής Επετείου, αλλά υπάρχει αρκετός κόσμος που παίζει στοίχημα ιντερνετικά. Η Μπρίστολ Ρόβερς εκεί που αγωνιούσε αν θα καταφέρει να παίξει στα πλέι οφ της Β’ Αγγλίας, έχει βρεθεί σε θέση απευθείας ανόδου. Οι «πειρατές» θυμίζουν τρελό φορτηγό με σπασμένα φρένα ποδοπατώντας μέσα στο Μάρτιο όποιον αντίπαλο βρήκαν στο διάβα τους. Μέσα στο Μάρτιο μετρούν 5 σερί νίκες και πάνε για την έκτη κόντρα στην ασταθή Κέμπριτζ. Ο «άσος» στο ικανοποιητικό 1,70.

Στη σκιά του θανάτου του μεγάλου Γιόχαν Κρόιφ το αποψινό φιλικό της Ολλανδίας με τη Γαλλία. Δικαιολογημένο φαβορί οι οικοδεσπότες του EURO 2016 τρικολόρ, που αυτή τη στιγμή διαθέτουν σαφώς καλύτερη ομάδα από τους «οράνιε», οι οποίοι αποκλείστηκαν με κάτω τα χέρια στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το «διπλό» στο 1,98 με ανοδικές τάσεις.    

Από τις πιο θεαματικές ομάδες στο ξεκίνημα του φετινού αμερικάνικου πρωταθλήματος το Βανκούβερ και το Χιούστον. Οι Καναδοί έχασαν 2-3 από το Μόντρελ και 1-2 από το Κάνσας, ενώ νίκησαν 2-1 το Σιάτλ. Ακόμα πιο πολλά γκολ στους τρεις αγώνες των Τεξανών (3-3 με τη Νιου Ινγκλαντ, 5-0 με το Ντάλας και 3-4 στη Νέα Υόρκη στο πιο πρόσφατο!), προβλέπεται ματς... ροντέο και θα... στενάξουν τα δίχτυα. Περιμέναμε το Over πολύ χαμηλότερα από το 1,65 που το βρίσκουμε.    

Στη Χιλή η Σαντιάγο Γουόντερερς διαθέτουν από τις πιο δυνατές έδρες και πολύ ένθερμο κοινό, ενώ με νίκη σε εξ’ αναβολής με την Αουντάξ Ιταλιάνο πλησιάζουν στον πόντο την κορυφή. Από τη στιγμή, μάλιστα, που η τιμή του «άσου» ανέβηκε στο 1,95 τον επιλέγουμε δίχως δεύτερη σκέψη.

Την Κυριακή θα ποντάρουμε σε ένα ακόμα Over, καθώς η Ζενίτ 2 έχει απίστευτο ποσοστό παιχνιδιών με αρκετά γκολ. Στα 23 από τα 27 μέχρι τώρα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Ρωσίας έχουν μπει τρία ή περισσότερα γκολ και γενικά πρόκειται για ομάδα που παίζει χωρίς καμία σκοπιμότητα, καθώς σκοπός της είναι να αναδείξει παίκτες για τη μεγάλη Ζενίτ. Η Βλαδιβοστόκ στην έδρα της ευνοείται από τις περίεργες κλιματολογικές συνθήκες και θα παίξει για τη νίκη, ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Θα δείξουμε εμπιστοσύνη στα πολλά γκολ που φέρνει... βρέξει χιονίσει η Ζενίτ 2 και θα ποντάρουμε στο Over που βρίσκουμε στο 1,78.

Στην ελληνική Β’ Εθνική η Ζάκυνθος χρειάζεται αρκετούς πόντους ακόμα ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή της, κάτι που έχει ήδη πετύχει η Αναγέννηση Καρδίτσας. Μονόπλευρο το κίνητρο για τους Επτανήσιους και ο «άσος» στο 1,95 αξίζει το ρίσκο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ)

2242. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒ. – ΚΕΜΠΡΙΤΖ 1 1,70

2274. ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ 2 1,98

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

2464. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ OVER 1,65

2538. ΣΑΝΤΙΑΓΟ Γ. – ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ 1 1,95

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

2328. ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ – ΖΕΝΙΤ 2 OVER 1,78

2476. ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1 1,95

 

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ 1

ΕΞΕΤΕΡ – ΜΠΑΡΝΕΤ 1

ΑΡΜΕΝΙΑ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 1

ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ – ΟΝΔΟΥΡΑ Χ2

ΚΟΜΟ – ΕΝΤΕΛΑ 1

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ Χ2

ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ Χ2

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ 2

ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ Χ

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ – ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ 1

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΜΠΑΡΙ 1

ΛΟΥΓΚΟ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ Χ2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων