Παρασκευή, 25 Μάρτιος 2016 20:23

Στο... Πι και Φι: Νηστήσιμο... κουπόνι

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Νηστήσιμο... κουπόνι

Καλημέρα σας. Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε στα χέρια μας ένα νηστήσιμο... κουπόνι.

Οι επιλογές είναι περιορισμένες και το πόδι πρέπει να είναι στο φρένο, μιας και οι μικρές κατηγορίες δεν είναι και τόσο αξιόπιστες. Και ειδικά η Β' Ιταλίας που έχει πλήρη αγωνιστική. Ως εκ τούτου θα αποφύγουμε τα σημεία και θα πάμε με τα πολλά γκολ σε δύο παιχνίδια που πληρώνουν ικανοποιητικά.

Ο λόγος για το Κόμο - Βίρτους Εντέλα και Τερνάνα - Πεσκάρα. Η Κόμο με το διπλό στη Μόντενα διατηρεί ελπίδες παραμονής και θα τα δώσει όλα για τη νίκη στο σαββατιάτικο ματς με την Β. Εντέλα, η οποία όμως είναι ανώτερη και βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου. Για να μείνει σε αυτές χρειάζεται το τρίποντο, οπότε πάμε σε ανοιχτό ματς.

Το ίδιο ισχύει και στο Τερνάνα - Πεσκάρα, όπου και εδώ οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν καλύτερο σύνολο, αλλά προέρχονται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Θα ψάξουν αντίδραση, αλλά η άμυνα τους είναι... τρύπια (17 γκολ στα τελευταία έξι ματς).

Στις ΗΠΑ, η Νέα Υόρκη Σίτι δίνει δεύτερο σερί εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Νιου Ινγκλαντ και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, τόσο λόγω έδρας, όσο και δυναμικότητας.

Την Κυριακή το βάρος πέφτει στην Αργεντινή. Στην πρώτη κατηγορία η Βελέζ υποδέχεται την υποδεέστερη Κίλμες και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Στη παρακάτω κατηγορία η Γκ. Μπράουν είναι αποτελεσματική στην έδρα της και ο άσος δείχνει στήριγμα, κόντρα στην Σ. Κόρδοβα που θα παίξει με βασικό μέλημα την ισοπαλία.

Την ευκαιρία να χτίσει ένα σερί νικών με νέο προπονητή στον πάγκο έχει η Μπόκα Ουνίδος. Η Βίγια έχει μόλις μια νίκη σε 8 αγωνιστικές και το ματς αυτό δεν είναι στα μέτρα της.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

2345. Κόμο - Βίρτους Εντέλα όβερ 2.05

2350. Τερνάνα - Πεσκάρα όβερ 1.88

2413. Νέα Υόρκη Σίτι - Νιου Ινγκλαντ 1 2.15

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

2434. Μπόκα Ουν. - Βίγια Νταλ 1 1.75

2439. Γκ. Μπράουν - Σ. Κόρδοβα 1 1.58

 

2529. Βελέζ - Κίλμες 1 1.78