Σάββατο, 09 Απρίλιος 2016 15:03

Στο… Πι και Φι: Χωρίς περιθώρια η Ρεμς

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Χωρίς περιθώρια η Ρεμς

Καλημέρα σας. Γουότφορντ και Εβερτον έχουν ξεμείνει από στόχους στην Πρέμιερ Λιγκ και το μεταξύ τους παιχνίδι υπόσχεται γκολ με δεδομένο ότι απουσιάζει το βαθμολογικό άγχος.

Αντίθετα στη Γαλλία η Ρεμς θα παίξει με την… πλάτη στον τοίχο κόντρα στην άνετη Ναντ. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να μην βρεθούν στη ζώνη του υποβιβασμού και θα μπουν αποφασισμένοι από το ξεκίνημα. Στο 2.30 αξίζει το ρίσκο.

Στην Ισπανία η Ατλέτικο φιλοξενείται από την Εσπανιόλ και περιμένω έστω και δύσκολα να πάρει τους τρεις βαθμούς,  ώστε μειώσει στο τρίποντο τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα που παίζει αργότερα εκτός με τη Σοσιεδάδ.

Την Κυριακή κρατάμε το διπλό της πιο ποιοτικής Αλκμααρ στην έδρα της Χέρενφεν, η οποία παίζει ανοιχτά και αυτό θα δώσει χώρους στους φιλοξενούμενους.

Στο Νις - Ρεν έχουμε να κάνουμε με κόντρα φορμαρισμένων ομάδων που έχουν μεταξύ τους μόλις ένα βαθμό διαφορά και κυνηγούν την έξοδο στην Ευρώπη. Παρά την κρισιμότητα του αγώνα, πιστεύω ότι θα δούμε γκολ, μιας και δεν φημίζονται για την άμυνα τους, αλλά και τις επιθετικές τους αρετές.

Το όβερ είναι καλύτερη επιλογή από το να ψάξουμε για σημείο και στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Αλντοσίβι και τη Ρασίνγκ, μιας και αμφότερες έχουν το εύκολο γκολ. Γι' αυτό και οι μπουκ έχουν ρίξει την τιμή στο 1.85.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

2233. Γουότφορντ - Εβερτον όβερ 1.90

2353. Ρεμς - Ναντ 1 2.30

2327. Εσπανιόλ - Ατλέτικο 2 1.90

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

2486. Χέρενφεν - Αλκμααρ 2 2.05

2552. Νις - Ρεν όβερ 1.85

 

2656. Αλντοσίβι - Ρασίνγκ όβερ 1.85