Σάββατο, 09 Απρίλιος 2016 14:00

O… Betατζής: Από «άσους» κινήτρου σε «διπλά» ποιότητας

Γράφτηκε από τον
O… Betατζής: Από «άσους» κινήτρου σε «διπλά» ποιότητας

Καθόλου άσχημα δεν πήγαμε μεσοβδόμαδα με 2 στις 2 σωστές προβλέψεις από το... εξωτικό Κόπα Λιμπαρταδόρες και μπαίνουμε με... φόρα στο τρέχον Σαββατοκύριακο.

Η Καρλάιλ τα... γυροφέρνει τα πλέι οφ στη Λιγκ 2 της Αγγλίας κι αν δεν είχε ξοδέψει αρκετή ενέργεια στο φετινό Κύπελλο, όπου έφτασε μέχρι τους «32», ίσως να είχε εξασφαλίσει ήδη θέση στην 7άδα. Ευρισκόμενη στην 8η θέση έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου ζητούμενο είναι φυσικά η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και το σημερινό ματς με την αδιάφορη Μάνσφιλντ λογίζεται σε αυτά που πρέπει να κερδηθούν πάση θυσία. Οσο καλή παρουσία είχαν στον πρώτο γύρο οι φιλοξενούμενοι, τόσο απογοητευτικοί ήταν στο δεύτερο μισό της σεζόν και ειδικά μέσα στο Μάρτιο δεν σταύρωσαν νίκη. Λογικός ο «άσος» και σε καλή τιμή (2,00).

Η Σασουόλο αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στο φετινό καμπιονάτο κι όσο ελπίζει στο ευρωπαϊκό όνειρο θα συνεχίσει να παίζει με άγνοια κινδύνου. Η Τζένοα πανηγύρισε την εξασφάλιση της παραμονής την προηγούμενη αγωνιστική και δεν έχει κανένα λόγο να... σκιστεί. Ποντάρουμε στο ισχυρότερο «θέλω» των γηπεδούχων που δεν έχουν καθόλου άσχημη ομάδα.

Στην Ολλανδία υπάρχει σημαντική ποιοτική διαφορά ανάμεσα στη Χίρενφεν και στην Αλκμάαρ. Εκτός αυτού οι φιλοξενούμενοι διατηρούν εκπληκτική παράδοση στο «Αμπε Λένστρα» με έξι «διπλά» την τελευταία δεκαετία, σκοράροντας με χαρακτηριστική ευκολία. Μετριότατοι οι γηπεδούχοι και χωρίς χειροπιαστό στόχο, θα ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα για το «διπλό», που έχει απόδοση 2,05.   

Στη Σουηδία το περσινό πάθημα δεν φαίνεται να έγινε μάθημα στην Κάλμαρ που έχει ξεκινήσει τη νέα σεζόν με 2 στις 2 ήττες. Σαφώς πιο ποιοτική η Ελφσμποργκ, είναι στο χέρι της να πάρει νέο τρίποντο, ακόμα κι αν πιάσει τη... μισή καλή απόδοση που είχε στο μεσοβδόμαδο 4-1 επί της Χάμαρμπι.

O… Betατζής

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

 

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

 

2222. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ 1 2,00

2316. ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΤΖΕΝΟΑ 1 1,88

 

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

 

2486. ΧΙΡΕΝΦΕΝ – ΑΛΚΜΑΑΡ 2 2,05

2587. ΚΑΛΜΑΡ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 2 2,25

 

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

 

2242. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. 2 2,40

2468. ΓΙΕΓΙΟΥ – ΣΟΥΓΟΝ 1 2,60

2535. ΜΠΡΑΝ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ 2 3,95

 

 

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

 

2185. ΟΣΜΑΝΛΙ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ

2162. ΜΑΪΝΤΖ Β’ – ΦΟΡΤ. ΚΟΛΩΝΙΑΣ

2552. ΝΙΣ – ΡΕΝ

2580. ΤΟΝΤΕΛΑ – ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ

 

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

 

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ – ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ 2

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΛΑΤΙΝΑ 1

ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 1

ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ 2

ΤΟΡΚΙ – ΤΡΑΝΜΙΡ 2

ΡΕΞΑΜ – ΝΤΟΒΕΡ 2

ΒΙΤΟΡΟΥΛ – ΑΣΤΡΑ 2

ΜΟΥΣΚΡΟΝ – ΜΠΕΒΕΡΕΝ 1

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ 2

ΤΣΟΥΝΑΜ – ΣΕΟΥΛ 2

ΤΕΝΤΑ – ΓΚΡΙΝΤΑΟΥΝ 1

ΓΚΙΡΕΣΟΥΝ – ΑΝΤΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡ 2

ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ – ΣΙΡΙΟΥΣ 2

ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ 1

ΤΙΓΚΡΕ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 1Χ

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων