Σάββατο, 16 Απρίλιος 2016 14:53

O… Betατζής: Η Νόριτς αποτελειώνει τη Σάντερλαντ...

Γράφτηκε από τον
O… Betατζής: Η Νόριτς αποτελειώνει τη Σάντερλαντ...

Στην τελική ευθεία μπαίνουν από αυτό το Σαββατοκύριακο τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και θα ποντάρουμε αυτή τη φορά σε γηπεδούχους που μοιάζουν να έχουν το πάνω χέρι. 

Σπάνια η στήλη συνηθίζει να καταπιάνεται με πολύ κρίσιμα παιχνίδια όπως το σημερινό ντέρμπι παραμονής στην Πρέμιερ Αγγλίας ανάμεσα στη Νόριτς και τη Σάντερλαντ. Τα δεδομένα, όμως, στοιχειοθετούν έναν ισχυρό «άσο». Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει φέτος στην έδρα τους όλα τα προηγούμενα ντέρμπι παραμονής και μπαίνουν με σαφώς περισσότερες δυνάμεις στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Η Σάντερλαντ αγχώθηκε υπερβολικά κόντρα στη Λέστερ και όσες φορές οι παίκτες της βρέθηκαν σε θέση βολής έδειχναν να μην πιστεύουν ότι μπορούν να σκοράρουν. Πόσο μάλλον τώρα και σε μία έδρα που δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν ποτέ. Ακόμα και η παράδοση συνεπώς (7-3-0) συνηγορεί υπέρ των «καναρινιών» που περιμέναμε να βρούμε σε μικρότερη απόδοση. Στο 2,25 ασφαλώς και θα στοιχηματίσουμε πως η Νόριτς θα αποτελειώσει την αντίπαλό της.

Αν υπάρχει μία ομάδα στις ΗΠΑ που πλησιάζει σε στιλ και φιλοσοφία τα ευρωπαϊκά κλαμπ στο ξεκίνημα του φετινού MLS, αυτή είναι η Ρεάλ Σολτ Λέικ. Διόλου τυχαίο, φυσικά, το γεγονός ότι δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα (3-2-0 ο μέχρι στιγμής απολογισμός της), καθώς στη μεγαλύτερη διάρκεια των πέντε αυτών 90λεπτων έμοιαζε άτρωτη. Απίστευτα τρεξίματα από τους χαφ της και πολύ γρήγορο παιχνίδι όταν οι παίκτες της παίρνουν την μπάλα στα πόδια τους. Στην τέταρτη σεζόν του στον πάγκο της ο 42χρονος Τζεφ Κάσαρ έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα αρκετά ισχυρό σύνολο που τουλάχιστον σε αυτό το πρώιμο στάδιο έχει δικαιολογημένα κλέψει τις εντυπώσεις. Το Βανκούβερ έγινε η πρώτη ομάδα που έχασε από την Ουάσινγκτον φέτος, επιβεβαιώνοντας ότι εκτός έδρας χάνει αρκετή από τη δυναμική του. Ούτε εδώ περιμέναμε τόση... γενναιοδωρία από τους μπουκ κι έτσι επιλέγουμε χωρίς δισταγμό τον «άσο» που έχει απόδοση 2,00.

Στην Τουρκία η Κασίμπασα χάλασε το πρώτο δίμηνο του 2016 τις καλές εντυπώσεις που είχε αφήσει στο φινάλε του 2015, όμως οι δύο πρόσφατες σερί νίκες την ξανάβαλαν σε ευρωπαϊκή τροχιά. Δύο πόντους πίσω από την τέταρτη Μπασακσεχίρ ελπίζει ότι μπορεί να την προσπεράσει και υποδέχεται έναν αντίπαλο που αγωνιστικά... σέρνεται. Η Καϊσερί έχει να νικήσει από τις 16 Ιανουαρίου, έκτοτε έχει χάσει το μέτρημα όχι μόνο στα γκολ που δέχεται, αλλά και στο διάστημα που παραμένει «άσφαιρη». Εχει να σκοράρει πάνω από 550 λεπτά (!), δηλαδή για περισσότερο από 6 αγωνιστικές! Ο «άσος» μάλλον δεν θα μείνει για πολύ στο 2,05.

Στη Γαλλία η Μονακό παραμένει ασταθής αλλά ακόμα και έτσι απέχει αρκετά από το φετινό... χάλι της Μαρσέιγ, η ιδιοκτήτρια της οποίας δήλωσε δημόσια πως είναι έτοιμη να ακούσει προτάσεις για την αγορά του συλλόγου. Αγωνιστικά η εικόνα της είναι άθλια, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα αγωνιστικές κι αν η σεζόν βρισκόταν στο μέσο της θα κινδύνευε σοβαρά με υποβιβασμό. Η νίκη των Μονεγάσκων διπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

968. ΝΟΡΙΤΣ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1 2,25

1233. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ 1 2,00

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

1277. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΚΑΪΣΕΡΙ 1 2,05

1457. ΜΟΝΑΚΟ – ΜΑΡΣΕΪΓ 1 2,00

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

990. ΤΡΑΠΑΝΙ - ΑΣΚΟΛΙ

1166. ΕΪΜΠΑΡ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

1308. ΒΑΝΤΑΑ – ΒΑΑΣΑ

1453. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ  - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

1012. ΒΕΡΝΤΕΡ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 2,30

1033. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ 2 2,90

1064. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2 2,95

1218. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠ. – ΣΑΝΤΙΑΓΟ Γ. 2 2,50

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 1

ΒΕΡΝΤΕΡ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ Σ. 2

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2

ΤΟΛΟΥΚΑ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ 1

ΜΠΑΣΤΙΑ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 2

ΛΟΡΙΑΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ 2

ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 1

ΜΟΝΑΡΚΑΣ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ 2

ΜΑΛΑΓΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΑΪΚ ΣΤΟΚΧ. 1

ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΧΙΡΕΝΦΕΝ 2

ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ 2

ΟΛΙΜΠΟ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων