Τρίτη, 10 Μάιος 2016 13:39

O… Betατζής: Γηπεδούχοι με... μπόνους και το θεόρατο «διπλό»!

Γράφτηκε από τον

 

Μεγάλο σε έκταση το νέο μεσοβδόμαδο κουπόνι, καθώς στα σκανδιναβικά πρωταθλήματα υπάρχει φουλ αγωνιστική δράση, ενώ κλείνουν και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στην Πρέμιερ Αγγλίας, που ρίχνει αυλαία το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Από όλη αυτή τη μακροσκελή λίστα παιχνιδιών διαλέξαμε δύο «άσους» που περιμέναμε σε πολύ μικρότερες αποδόσεις, αλλά και ένα «διπλό» που αδίκως προσφέρεται τόσο ψηλά, αλλά αυτό δεν μας χαλάει καθόλου.

Η παρακάτω τριάδα απαιτεί γρήγορα... αντανακλαστικά, μιας και είναι βέβαιο ότι τις επόμενες ώρες οι τιμές θα υποχωρήσουν κι αν περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή μάλλον θα μείνουμε με χαμηλότερες αποδόσεις.

Στη Δανία η Σοντερίσκε βαδίζει από νίκη σε νίκη αλλά δεν έχει καπαρώσει ακόμα τη δεύτερη θέση, καθώς υπολείπονται πέντε αγωνιστικές. Σε εκπληκτική κατάσταση οι μπλε του Χάντερσλεβ, πάνε να γράψουν ιστορία μετέχοντας για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και το... όνειρο μόνο άγχος δεν τους προκαλεί. Παίζουν σταθερά καλά από το ξεκίνημα της σεζόν και οι συνεχόμενες νίκες τους έχουν προσδώσει τεράστια αυτοπεποίθηση. Σε μέτρια προς κακή κατάσταση η Βίμποργκ και χωρίς καμία απολύτως επιδίωξη, σ’ αυτή τη φάση της σεζόν είναι αδύνατο να κοιτάξει στα μάτια τους γηπεδούχους και ο «άσος» προσφέρεται στο 1,93.

Αν κατακτήσει το Γιουρόπα η Λίβερπουλ προκρίνεται απευθείας στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, αν όμως δεν τα καταφέρει (κάτι διόλου απίθανο) θα μείνει του χρόνου εκτός Ευρώπης; Μα ο μόνος τρόπος για να παίξει την επόμενη σεζόν εκτός συνόρων (έστω και στο Γιουρόπα Λιγκ) είναι να πάρει το εξ’ αναβολής ντέρμπι με την Τσέλσι και να βρεθεί στην 6η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μέχρι και από τη... Σάντερλαντ έχασαν το περασμένο Σάββατο οι «μπλε» του Λονδίνου, που μετά το... κόψιμο του τίτλου από την Τότεναμ είναι παντελώς αδιάφοροι. Στο 1,83 ασφαλώς και θα τιμήσουμε τη νίκη της Λίβερπουλ που χρειάζεται το τρίποντο.

Αν στη θέση της πρωτοπόρου της Β’ Νορβηγίας Λεβάνγκερ ήταν κάποια άλλη ομάδα με πιο βαρύ όνομα, σίγουρα η νίκη της στην έδρα της Τζερβ θα δινόταν σε τιμές φαβορί. Εδώ, όμως, έχουμε το παράδοξο να πληρώνει το «διπλό» της πρωτοπόρου και αήττητης ίσαμε 2,90, απέναντι σε έναν αντίπαλο τουλάχιστον μίας κλάσης κάτω. Η Λεβάνγκερ παίζει άμυνα... σεμιναριακού επιπέδου φέτος, ενώ μπροστά η τριπλέτα Στόκε, Μπίε, Άας έχει ήδη προλάβει να πετύχει 12 γκολ!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1816. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ 1 1,93

1898. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΣΕΛΣΙ 1 1,83

1947. ΤΖΕΡΒ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ 2 2,90

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

NEΟΥΣΤΑΝΤ – ΛΙΕΦΕΡΙΝΓΚ 1

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΤΟΥΝ Χ2

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2

ΚΛΑΪΝΤ – ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ Χ

ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΕΞΦΟΡΝΤ Χ2

ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΜΠΡΑΝ Χ2

ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΦΡΕΪ Χ2

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ 1

ΡΙΝΤ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ 2

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΣΕΛΤΙΚ 1Χ

ΖΥΡΙΧΗ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ 1

ΝΟΡΙΤΣ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1

ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ Χ2

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΣΕΛΣΙ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.