Τρίτη, 10 Μάιος 2016 14:53

Επιλογές από Πολωνία

Γράφτηκε από τον
Επιλογές από Πολωνία

 Χαλαροί οι ρυθμοί στο σημερινό πρόγραμμα στοιχήματος, με το κουπόνι να αποτελείται κυρίως από πρωταθλήματα δεύτερης ταχύτητας. Θα μας απασχολήσουν αγώνες από Πολωνία, Ιρλανδία και Σκωτία, όπως και τα πλέι οφ μπάσκετ της Τουρκίας.

Πριν περάσουμε στην παρουσίαση των προτάσεων, σας υπενθυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, μια εκ των οποίων είναι η βαθμολογία Αγγλίας.

Κερδίζει η Σάμροκ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Σάμροκ – Σλίγκο, όπου επιλέγουμε τον «Άσσο» σε απόδοση 2.21. Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η Σάμροκ Ρόβερς κατάφερε να περάσει νικηφόρα την προηγούμενη αγωνιστική από την έδρα της Λόνγκφορντ, επικρατώντας με 0-2. Κρατάει το αποτέλεσμα, με τη Σάμροκ να σημειώνει την τρίτη σερί της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση του πρωταθλήματος και στο -2 από τη δεύτερη Ντέρι. Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ιδανικά και υποδέχεται τη φορμαρισμένη Σλίγκο με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Απ’ την άλλη, την κακή αγωνιστική κατάσταση της Γουέξφορντ εκμεταλλεύτηκε η Σλίγκο Ρόβερς που τη διέσυρε την προηγούμενη αγωνιστική με 4-1. Ακόμη μια καλή εμφάνιση για τη Σλίγκο που σημείωσε την τρίτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας ξανά πως βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά το κακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και ψάχνει το καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στη Σάμροκ. Δεν πείθει ωστόσο, μακριά από την έδρα της, μετρώντας μόλις μια νίκη τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, στοιχείο που μας ωθεί στην επιλογή του άσσου.

Άσσος για Γκόρνικ Ζάμπρζε

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Γκόρνικ Ζάμπρζε – Κορόνα Κιέλτσε, όπου επιλέγουμε τον «Άσσο» σε απόδοση 2.05. Με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) έφυγε από την έδρα της Γκόρνικ Λέτζνα η Ζάμπρζε την προηγούμενη αγωνιστική, ένα αποτέλεσμα που μόνο ως θετικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Το συγκρότημα του Ζούρεκ ισοβαθμεί με την Γκόρνικ Λέτζνα που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη (υπερτερεί η Ζάμπρζε στη μεταξύ τους ισοβαθμία) γνωρίζοντας πως η νίκη στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια είναι μονόδρομος. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της η Ζάμπρζε έχει σημειώσει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, όπου συνολικά δέχθηκε ένα τέρμα. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες και υποδέχεται την Κορόνα σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Απ’ την άλλη, βαθμούς κόντρα στην ουραγό Πονμπεσκίτζιε πέταξε την προηγούμενη αγωνιστική η Κορόνα Κιέλτσε, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Κακή εμφάνιση για την Κορόνα που έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Στο +5 η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες με στόχο να εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Δεν πείθει με τις εκτός έδρας εμφανίσεις της, μετρώντας μόλις μια νίκη στις εννέα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων.

Δε χάνει η Φόλκερκ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Χιμπέρνιαν – Φόλκερκ, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.25. Αντάξια των περιστάσεων εμφανίστηκε η Χιμπέρνιαν που κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα, επικρατώντας με 2-0 της Ρέιθ Ρόβερς στη ρεβάνς. Εκμεταλλεύτηκε ιδανικά το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 55’ και με γκολ των Γκούναρσον (67’) και Κάμινγκς (79’) κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση των πλέι οφ. Μετράει συνολικά μόλις μια ήττα στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει αντίθετα, πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και υποδέχεται τη Φόλκερκ με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Οι φιλοξενούμενοι, απ’ την πλευρά τους, τερμάτισαν στη 2η θέση του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια και θα προσπαθήσουν σήμερα να φύγουν με το καλύτερο αποτέλεσμα από το «Easter Road Stadium» προκειμένου να μείνουν «ζωντανοί» στο κόλπο της ανόδου. Τελευταίο τους παιχνίδι αυτό κόντρα στη Μόρτον της οποίας επικράτησαν με 1-0. Παραμένει αήττητη η Φόλκερκ στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, μετρώντας δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ συνολικά μετράει μια ήττα στα 13 τελευταία παιχνίδια της. Ψάχνει σήμερα το καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στη Χιμπέρνιαν με στόχο την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ όπου θα αντιμετωπίσει την Κιλμάρνοκ.

Με το Over 162.5 στην Τουρκία

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Μπουγιουκσεχίρ – Γαλατασαράι, όπου επιλέγουμε το Over 162.5 σε απόδοση 1.90. Η Μπουγιουκσεχίρ έχει σωθεί εδώ και δύο εβδομάδες οπότε απόψε τελειώνει επιτυχημένα η σεζόν και θα οργανωθεί σωστά για μια καλύτερη επόμενη σεζόν αφού η μικρή ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν έχει οικονομικά προβλήματα. Η Γαλατασαράι είναι οριστικά τρίτη της βαθμολογίας αφού απέχει μία νίκη από την τέταρτη Νταρουσάφακα και σε περίπτωση ισοβαθμίας η Γαλατασαράι επικρατεί λόγω του 76-83 που είχε πετύχει εκτός και της ήττας 70-72 εντός. Εντελώς αδιάφορο παιχνίδι λοιπόν και το μόνο που μας απασχολεί είναι η πιθανότητα εμφάνισης μεγάλου σκορ. Η Μπουγιουκσεχίρ έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της λίγκας με 85 πόντους ανά αγώνα ενώ η επίθεσή της είναι εξαιρετική για ομάδα των τελευταίων θέσεων με 80.6 πόντους. Αντίστοιχα η Γαλατασαράι σκοράρει 83.7 πόντους και δέχεται 77.7 πόντους ανά αγώνα. Παρατηρούμε λοιπόν ότι μόνο οι μέσοι όροι των ομάδων είναι ικανοί να επαληθεύσουν το Over 162.5, όριο στο οποίο έγινε η επιλογή. Ο κυριότερος βέβαια λόγος για την επιλογή ενός Over είναι η έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος οπότε είναι πιθανό οι ομάδες να παίξουν ελεύθερο μπάσκετ και να «χαρίσουν» θέαμα, ειδικά η Μπουγιουκσεχίρ θέλει να τα καταφέρει αυτό παίζοντας τον τελευταίο της φετινό αγώνα μπροστά στο κοινό της. Όπως ήταν φυσιολογικό το 162.5 δεν έμεινε εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, άμεσα αυξήθηκε στο 165 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους 170 πόντους περίπου. Δεν περιμένουμε ένα οριακό Over 162.5 αλλά σκορ πάνω από 170 πόντους οπότε ακόμα και τώρα παίζεται.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.