Σάββατο, 14 Μάιος 2016 14:53

O… Betατζής: Με αριστερό μπακ το... φροντιστή!

Γράφτηκε από τον

Το φινάλε της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν σηματοδοτεί το τρέχον Σαββατοκύριακο, καθώς έχουμε πτώση αυλαίας σε 15 λίγκες και θα στηρίξουμε για μια ακόμα φορά το παιχνίδι μας στο μονόπλευρο κίνητρο κίνητρο.

Στην Πορτογαλία η Μπελενένσες τα έχει παρατήσει μετά την εξασφάλιση της παραμονής και η Ρίο Αβε θα έχει την τελευταία της ευκαιρία να μπει... σφήνα στην εξάδα και να αγωνιστεί του χρόνου στο Γιουρόπα. Το «διπλό» στο 2,10 αξίζει.

 

Για τη Ρεμς το... τρένο της παραμονής χάθηκε πριν από δύο εβδομάδες. Κόντρα στη Λυών απλά θα επικυρωθεί ο υποβιβασμός της, καθώς χρειάζεται απίθανο συνδυασμό αποτελεσμάτων για να σωθεί. Η σαφώς πιο ποιοτική Λυών που εξασφάλισε τη δεύτερη θέση μόνο αδιάφορη δεν θα παρουσιαστεί. Ο πρόεδρός της παραδέχτηκε δημόσια πως θέλει να σωθεί η Τουζούζ και έταξε έξτρα πριμ για νίκη. Το «διπλό» στο... αφύσικο 1,95.

 

Για τη Λίβερπουλ η φετινή Πρέμιερ έχει ήδη λάβει τέλος. Οι «κόκκινοι» βλέπουν μπροστά τους μόνο τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης Τετάρτης, στοχεύοντας στην κατάκτηση του τροπαίου ώστε να παίξουν του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οπως είναι φυσικό το αυριανό ματς με τη Γουέστ Μπρομ είναι σαν να μην υπάρχει. Ο Κλοπ θα κάνει εκτεταμένο ροτέισον προφυλάσσοντας ακόμα και χρήσιμες «ρεζέρβες» και υποθέτουμε πως θα έβαζε με ευχαρίστηση αριστερό μπακ τον... φροντιστή αν είχε δελτίο!

 

Μοναδική ευκαιρία, συνεπώς, για τη Γουέστ Μπρομ να αποχαιρετήσει το κοινό της με μία νίκη επί ενός φημισμένου αντιπάλου και για όλα όσα γράψαμε προηγουμένως ο «άσος» κατρακυλάει. Στο 2,25, πάντως, έχει ακόμα αξία.

 

Η Γουέστ Χαμ πέτυχε μεσοβδόμαδα απίστευτη ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-2 από 1-2 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους) και κρατάει στα χέρια της το ευρωπαϊκό εισιτήριο, που κυνηγάει και η Σαουθάμπτον. Μαύρο χάλι η Στόουκ από την ημέρα που εξασφαλίστηκε, δεν φαντάζει σοβαρό εμπόδιο για τα αποφασισμένα «σφυριά». Το «διπλό» πληρώνει κάτι περισσότερο από 2,00 αλλά ενδέχεται να υποχωρήσει. 

 

Στα σημεία με ρίσκο παίζουμε «διπλό» τη Σάντος στη φετινή πρεμιέρα του Μπραζιλεϊράο, καθώς η Ατλέτικο Μινέιρο έχασε μεσοβδόμαδα από τη Σάο Πάολο στο Κόπα Λιμπερταδόρες και παίζει... καπάκι τη ρεβάνς. Σίγουρο το ροτέισον για τον... πετεινό, ικανή να το εκμεταλλευθεί η ομάδα του Πελέ. 

 

«Κανόνι» στην έδρα της φέτος η Μπραουνσβάιγκ θέλει να κάνει... πάρτι μπροστά στο κοινό της και η σωμένη Φορτούνα Ντίσελντορφ θα εμφανιστεί με αλλαγές.

 

Τελικός πλέι οφ ανόδου στη Λιγκ 2 το Φόρεστ Γκριν – Γκρίμσμπι, με τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και να προσφέρονται σε τιμές αουτσάιντερ.

 

Περίπτωση Ατλέτικο Μινέιρο η Ατλέτικο Νασιονάλ στην Κολομβία, έχει και αυτή μπροστά της την προημιτελική ρεβάνς με τη Ροζάριο, από την οποία ηττήθηκε 1-0 στην Αργεντινή. Η Πατριότας είναι ισχυρή εντός έδρας και με όπλο το μεγάλο υψόμετρο πάει για τη νίκη που θα τη φέρει στην οκτάδα, ώστε να παίξει στα πλέι οφ. Ο «άσος» πληρώνει 2,18 αλλά θα υποχωρήσει κι άλλο.

 

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

 

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

 

2712. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΕΣΤΟΡΙΛ 2 2,10

 

2547. ΡΕΜΣ – ΛΥΩΝ 2 1,95

 

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

 

2668. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1 2,25

 

2675. ΣΤΟΟΥΚ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2 2,05

 

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

 

2589. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝ. – ΣΑΝΤΟΣ 2 2,45

 

2659. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ. 1 2,18

 

2916. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ 1 2,60

 

1909. ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ – ΑΤΛ. ΝΑΣΙΟΝΑΛ 1 2,18

 

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

 

2639. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

 

2710. ΑΡΟΥΚΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

 

2723. ΑΟΥΣΤΡΙΑ Β. – ΣΤΟΥΡΜ

 

2777. ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

 

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

 

ΓΚΟΟΥΑΝ – ΣΑΝΓΚΑΗ ΙΣΤ ΑΣΙΑ 1

 

ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΒΙΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 1

 

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1

 

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. 1

 

ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ – ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ 1

 

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΙΝΤΕΡ 1

 

ΑΝΖΕ – ΤΟΥΛΟΥΖ 2

 

ΛΟΡΙΑΝ – ΑΖΑΞΙΟ 2

 

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΝΙΣ 2

 

ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ – ΣΑΝΤΟΣ 2

 

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ 1

 

ΝΤΑΛΑΣ – ΣΙΑΤΛ Χ2

 

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΚΡ. ΠΑΛΑΣ 1

 

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1

 

ΣΤΟΟΥΚ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2

 

ΤΖΕΝΟΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1

 

ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΓΑΝΔΗ 2

 

ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ – ΑΤΛ. ΝΑΣΙΟΝΑΛ 1

 

ΡΟΖΑΡΙΟ – ΚΙΛΜΕΣ Χ2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων