Σάββατο, 14 Μάιος 2016 13:16

Στο… Πι και Φι: Στο… πάτωμα οι αποδόσεις

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ρίχνουν "αυλαία" αυτό το Σαββατοκύριακο και σε όσα ματς υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι αποδόσεις είναι στο… πάτωμα. Οι τιμές βασίζονται στο κίνητρο και όχι στη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων.

Ετσι το διπλό της 17ης Τουλούζ στην έδρα της 9ης Ανζε προσφέρεται μόλις στο 1.60.  Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πορεία πρωταθλητισμού στις τελευταίες αγωνιστικές και με νίκη απόψε σφραγίζουν την παραμονή. 

Η  Ανζέ είναι αδιάφορη και προσμένω να μιλήσει το ένστικτο της επιβίωσης.

Την ίδια ώρα η Ρεμς θα αναμετρηθεί με τη Λυών και χρειάζεται ένα μίνι θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς εκτός από δική της νίκη, θα πρέπει να χάσουν βαθμούς τόσο η Τουλούζ, όσο και η Γκαζελέκ. Η Ρεμς απέτυχε να νικήσει πρόσφατα την ουραγό Τρουά και η λογική λέει ότι θα χάσει από τη πιο φορμαρισμένη αυτή τη στιγμή ομάδα στη Γαλλία. 

Η Λυών συνέτριψε με 6-1 τη Μονακό και ο Ολάς έταξε έξτρα πριμ για νέα νίκη.

Στην Πορτογαλία, η Τοντέλα υποδέχεται την Ακαδέμικα που υποβιβάστηκε. Η Τοντέλα πέρα από νίκη, χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μείνει στην κατηγορία. Θα μπει πάντως δυνατά για να καθαρίσει το ματς και να περιμένει τα ευχάριστα νέα από τα άλλα γήπεδα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη, μιας και μετά την Αστον Βίλα υποβιβάστηκαν η Νιούκαστλ και η Νόριτς. Η τελευταία φιλοξενείται την Κυριακή από την Εβερτον και δύσκολα θα βρει τα ψυχικά αποθέματα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Η Εβερτον είναι βέβαια σε κακή κατάσταση και βαθμολογικά αδιάφορη, αλλά μετά την αλλαγή προπονητή, προσμένω να δείξει αντίδραση και να αποχαιρετήσει με νίκη τον κόσμο της. 

Η Γουέστ Χαμ κρατά το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ στα χέρια της και για να το τσεκάρει θα πρέπει να πάρει το διπλό στην έδρα της αδιάφορης Στόουκ. 

Κλείνουμε με έναν άσο που αξίζει το ρίσκο, αυτόν της Μπέτις απέναντι στη Χετάφε. Η δεύτερη με νίκη παραμένει στην κατηγορία ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί σε άλλα γήπεδα και το διπλό έχει κατηφορίσει στο 1.60. 

Η Μπέτις όμως έχει πολύ καλές σχέσεις με την Σπ. Χιχόν και στην Ισπανία λέγεται ότι, αν και αδιάφορη, θα χτυπήσει το ματς ώστε να υποβιβαστεί η Χετάφε. Ο άσος προσφέρεται στο 4.40!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

2541. Ανζέ - Τουλούζ 2 1.60

2718. Tοντέλα - Ακαδέμικα 1 1.75

2547. Ρεμς - Λυών 2 1.95

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

2670. Εβερτον - Νόριτς 1 1.80

2675. Στόουκ - Γουέστ Χαμ 2 2.05

2743. Μπέτις - Χετάφε 1 4.40