Τρίτη, 17 Μαϊος 2016 14:59

O… Betατζής: Το... κερασάκι στην τούρτα της Κόνιασπορ

Γράφτηκε από τον

Ιστορία κατάφερε να γράψει φέτος στην Τουρκία η Κόνιασπορ εξασφαλίζοντας από το Μάρτιο το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το ποδοσφαιρικό κλαμπ από το Ικόνιο της κεντρικής και νότιας Τουρκίας εξέπληξε τους πάντες με τη σταθερότητα στην απόδοσή του αλλά και την πανίσχυρη έδρα του, όπου λύγισε ακόμα και τις παραδοσιακές ποδοσφαιρικές δυνάμεις της γειτονικής χώρας φέτος.

Εκείνο που μένει τώρα είναι το... κερασάκι στην τούρτα της φετινής εκπληκτικής πορείας και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κλείσει μία σούπερ επιτυχημένη σεζόν από τη νίκη επί του πρωταθλητή.

Η Μπεσίκτας πανηγύρισε πριν από μερικές ημέρες την κατάκτηση του φετινού τίτλου μπροστά στο κοινό της και πιθανότατα θα εμφανιστεί με αρκετές αλλαγές στο τελευταίο ματς της χρονιάς. Ο «άσος» σε αποδόσεις αουτσάιντερ προκαλεί.

Ακρως απογοητευτική η σεζόν που ολοκληρώνεται το προσεχές τριήμερο στην Τουρκία για τη Γαλατασαράι σε όλα τα επίπεδα. Η τιμωρία αποκλεισμού ενός χρόνου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τράνταξε συθέμελα τον άλλοτε πιο ισχυρό σύλλογο της Τουρκίας, που έχασε τον προσανατολισμό του. Για να εκτίσει αυτήν την ποινή δύο τρόποι υπάρχουν. Ή να τερματίσει 5η στο πρωτάθλημα, ή να κατακτήσει το Κύπελλο, όμως στον τελικό της 26ης Μαϊου θα βρει απέναντί της την... αιώνια αντίπαλο Φενέρ.

Η Γαλατά θέλει να πάει στον τελικό με όσο το δυνατό λιγότερο άγχος γι’ αυτό δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση από την αδιάφορη Καϊσερί που εξασφάλισε την παραμονή το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο «άσος» στο 1,75 μοιάζει με ευκαιρία, αν και σύντομα η τιμή του θα πάρει την... κατιούσα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1320. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 1 3,10

1316. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ 1 1,75

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΞΑΜΑΞ – ΛΩΖΑΝΗ 2

ΧΑΛ – ΝΤΕΡΜΠΙ 1

ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ – ΒΑΛΟΥΡ 2

ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ 1

ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ 1

ΟΥΡΑΒΑ – ΣΕΟΥΛ 1

ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΜΑΛΜΕ 2

ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ 1

ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 1Χ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ 1

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ 2

ΓΚΕΝΚ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων