Σάββατο, 21 Μάιος 2016 12:58

O… Betατζής: Εδρα... φρούριο η Σπορτ Ρεσίφε

Γράφτηκε από τον

 

Το έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα η Κόνιασπορ στην τελευταία αγωνιστική στην Τουρκία, ακόμα πιο εύκολα νίκησε η Γαλατά, οπότε έχουμε μία μικρή κάβα για να παίξουμε το επόμενο διήμερο.

«Διπλά» του 1,55 και μάλιστα στη Ρωσία δεν παίζω ποτέ, έλα όμως που η Κουμπάν με νίκη ξενοιάζει και ξεκινάει... διακοπές. Με το ένα πόδι πατάει στη γραμμή του υποβιβασμού κι αν πάρει το τρίποντο αδιαφορεί για τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Είναι και η τραγική εικόνα της Ουράλ μέσα στο 2016 που μας στρέφει στη νίκη των φιλοξενούμενων. Επτά ματς (0-2-5) χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι σιγά μη θυμηθούν να παίξουν μπάλα την τελευταία αγωνιστικά και μάλιστα απέναντι σε αντίπαλο που παίζει για την επιβίωσή του. Εννοείται φυσικά πως κάτω από 1,55 δεν θα ποντάραμε ούτε ένα σεντς.

Φινάλε και στην Αργεντινή, όπου η Κίλμες ολοκληρώνει το Τρανζισιόν με τεράστια οικονομικά προβλήματα, για τα οποία υπήρξαν αντιδράσεις των απλήρωτων ποδοσφαιριστών. Χωρίς οργανωμένες προπονήσεις εδώ και δύο εβδομάδες, μοιάζουν εύκολη λεία για τα δόντια της πολύ πιο ποιοτικής Ιντεπεντιέντε που κλείνει τη σεζόν σε καλύτερη φόρμα και θέλει την τιμητική τρίτη θέση. «Διπλό» και εδώ, καθώς οι συγκυρίες το ευνοούν σφόδρα!

Μετά από 8 αγωνιστικές μπορούμε επιτέλους να πούμε πως κάτι βλέπουμε στη Β’ Νορβηγίας. Πάτησε... κορυφή η Κρίστιανσουντ που μετά την ήττα στην πρεμιέρα έχει απολογισμό 6-1-0 σε επτά ματς, βρίσκοντας δίχτυα για πλάκα! Και την προσφέρουν αουτσάιντερ στην έδρα της άκρως προβληματικής Μπρίνε, που μία εβδομάδα πριν έχασε με νέο προπονητή στην έδρα της από νεοφώτιστη. Στο 2,50 υπάρχει αξία στο «διπλό» και μάλιστα μεγάλη.

Κλασσική ομάδα έδρας η Σπορτ Ρεσίφε στη Βραζιλία, διαθέτει «καυτό» κοινό που ξέρει να φτιάχνει ατμόσφαιρα. Ευκαιρία, συνεπώς, να ξεκινήσει με το... δεξί καθώς υποδέχεται την αδύναμη Μποταφόγκο, που κατάφερε την πρεμιέρα να χάσει από τα... δευτερότριτα της Σάο Πάολο. Στο 1,95 η απόδοση του «άσου» μας ικανοποιεί.  

Να γράψουμε και δύο λόγια για τα σαφώς πιο προσοδοφόρα «διπλά» που προτείνουμε στον πίνακα των σημείων με έξτρα ρίσκο. Σε κάθετη πτώση η Τζουργκάρντεν με 5 ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Στο ίδιο διάστημα η Χέλσινγκμποργκ έχασε μόλις μία φορά κι αυτή από την πρωτοπόρο Νόρκεπινγκ. Δεν στοιχειοθετούνται από πουθενά τόσο μεγάλες τιμές στη νίκη των φιλοξενούμενων που φυσικά θα αγοράσουμε.  

Στο Περού η Χουάν Άουριτς είναι από τα φαβορί για τον τίτλο, έχοντας τον Τεχάδα σε εκρηκτική κατάσταση. Ο Παναμέζος εκτελεστής βρίσκει δίχτυα ακατάπαυστα και στο Ουανκάγιο θα βρει ανοιχτούς χώρους για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. 

Πως θα καταφέρει άραγε η παραπαίουσα Νιούελς Ολντ στην Αργεντινή να σταματήσει τη φορμαρισμένη και αποφασισμένη Ατλέτικο Τουκουμάν, που χρειάζεται μόνο νίκη για να ελπίζει στη δεύτερη θέση και στην υπέρβαση;  

Εκτός έδρας βολεύεται καλύτερα η μέχρι πρόσφατα πρωτοπόρος της Β’ Σουηδίας ΑΦΚ Γιουνάιτεντ. Σε... ύφεση ξανά η Αντβίνταμπεργκ, έχει μείνει άσφαιρη τις τελευταίες δύο αγωνιστικές και το «διπλό» μας αρέσει.

O… Betατζής

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

860. ΟΥΡΑΛ – ΚΟΥΜΠΑΝ 2 1,55

1349. ΚΙΛΜΕΣ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ 2 1,91

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

1308. ΜΠΡΙΝΕ – ΚΡΙΣΤΙΑΣΟΥΝΤ 2 2,50

1373. ΣΠ. ΡΕΣΙΦΕ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ 1 1,95

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

1290. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ 2 4,80

1430. ΣΠ. ΟΥΑΝΚΑΓΙΟ – ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ 2 4,00

1353. ΝΙΟΥΕΛΣ – ΑΤΛ. ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ 2 2,40

1396. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ – ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ. 2 2,45

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

799. ΣΑΝΚΓΙΟΥ – ΣΕΟΓΚΝΑΜ

1145. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

960. ΜΑΜΕΛΟΝΤΙ – ΠΛΑΤ. ΣΤΑΡΣ

1435. ΟΥΝ. ΚΟΜΕΡΣΙΟ – ΣΠ. ΚΡΙΣΤΑΛ

 

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΝΤ. ΜΟΣΧΑΣ – ΖΕΝΙΤ 1

ΛΟΚ. ΜΟΣΧΑΣ – ΜΟΡΝΤΟΒΙΑ 2

ΒΟΛΕΝ – ΑΑΡΑΟΥ 2

ΚΛ. ΡΕΓΚΑΤΑΣ – ΣΕΑΡΑ Χ2

ΚΙΛΜΕΣ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ 2

ΑΣΑΝΕ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ 1

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ 2

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 1

ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ – ΣΑΝΤΝΕΣ 1

ΝΙΟΥΕΛΣ – ΑΤΛ. ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ 2

ΛΑΝΟΥΣ – ΟΥΡΑΚΑΝ Χ2

ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΛΕΟΝ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων