Σάββατο, 21 Μάιος 2016 12:46

Στο… Πι και Φι: Βραδιά τελικών

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Βραδιά τελικών

Καλημέρα σας. Τα λαμπερά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπορεί να τελείωσαν, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο από τελικούς κυπέλλων.

Στο Βερολίνο οι δύο κορυφαίες ομάδες της Γερμανίας, η Μπάγερν με τη Ντόρτμουντ θα μονομαχήσουν απόψε με έπαθλο την κούπα. Σ' ένα τέτοιο ματς τα πάντα μπορούν να συμβούν. Θα ποντάρω στους Βαυαρούς, περιμένοντας από τον Γκουαρντιόλα να αποχαιρετήσει με νταμπλ το Μόναχο.

Στον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας, η Παρί είναι ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στη Μαρσέιγ, αλλά το διπλό πληρώνει μόλις 1.25. Ως εκ τούτου ψάχνουμε για εναλλακτικά στοιχήματα, όπως το αμφίσκορο στο 2.02 που εμφανίστηκε και στα δύο ματς του πρωταθλήματος. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα, ενώ η Μαρσέιγ έχει το κίνητρο, ότι εφόσον κατακτήσει το κύπελλο, θα βγει στην Ευρώπη. Κάτι δύσκολο βέβαια, αλλά τουλάχιστον ένα γκολ μπορεί να το πετύχει.

Στη Ρωσία, η Ντιναμό παίζει την παραμονή στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Ζενίτ, η οποία είναι πλέον αδιάφορη και έχει σημαντικές απουσίες. Στο 2.60 αξίζει το ρίσκο να παίξουμε την ομάδα που έχει κίνητρο.

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον και στο Γκρασχόπερς - Τουν, με τους γηπεδούχους να "καίγονται" για τη νίκη ώστε να μην χάσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Στη Β' Ισπανίας, η Λούγο είναι από τις ομάδες που δεν αγχώνονται για κάτι, αφού ούτε κινδυνεύει με υποβιβασμό, αλλά δεν προλαβαίνει και την άνοδο.

Από την άλλη η Μπιλμπάο Β' έχει υποβιβαστεί και το μεταξύ τους ματς προμηνύει αρκετά γκολ.

Τέλος, η Αλμερία άλλαξε για μία ακόμα φορά φέτος προπονητή και βλέπει ως τελικό το ματς με την Οβιέδο, η οποία έχει να κερδίσει εκτός έδρας από το Δεκέμβριο. Αν η Αλμερία θέλει να παίζει και τη νέα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, θα πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

859. Ντιναμό - Ζενίτ 1 2.60

1093. Μπάγερν - Ντόρτμουντ 1 1.87

1110. Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν G.G. 2.02

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1251. Γκρασχόπερς - Τουν 1 1.55

1277. Λούγο - Μπιλμπάο Β' όβερ 1.85

1328. Aλμερία - Οβιέδο 1 2.05