Σάββατο, 21 Μάιος 2016 16:36

Σηκώνουν «κούπες» Μπάγερν και Ρέιντζερς

Γράφτηκε από τον

 

Οι τελικοί των Κυπέλλων ανά την Ευρώπη πρωταγωνιστούν στο σημερινό πρόγραμμα και οι δύο πλέον «δυνατές» προτάσεις του Betarades.gr προέρχονται από αυτούς και συγκεκριμένα από τον τελικό της Γερμανίας και τον τελικό της Σκωτίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τα νόμιμα online casino.

 

Ιδανικό φινάλε για Ρέιντζερς

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας, Ρέιντζερς – Χιμπέρνιαν, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 1.90. Να κλείσει ιδανικά την ήδη πετυχημένη σεζόν θέλει η Ρέιντζερς, η οποία μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Τσάμπιονσιπ, αλλά και την επιστροφή στη «μεγάλη» κατηγορία ψάχνει σήμερα και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Εξαιρετική χρονιά για τους «μπλε» που κατάφεραν να μετατρέψουν το πρωτάθλημα σε παράσταση για ένα ρόλο εξασφαλίζοντας άνετα την άνοδο, αλλά και τον τίτλο. Σε αντίθετη τροχιά κινείται η Χιμπέρνιαν, που ψάχνει την κατάκτηση του Κυπέλλου προκειμένου να κλείσει θετικά μια κάκιστη χρονιά. Το συγκρότημα του Σταμπς, κατέλαβε την 3η θέση στην Τσάμπιονσιπ και δεν κατάφερε μέσω των πλέι οφ να διεκδικήσει την άνοδο στην Πρέμιερ Σκωτίας, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη Φόλκερκ σε διπλούς αγώνες (2-2, 3-2). Η Ρέιντζερς είναι το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης, ενώ για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε μεταξύ άλλων Νταντί και Σέλτικ, κάτι που δείχνει πως είναι ικανή να ξεπεράσει το εμπόδιο κάθε αντιπάλου.

 

«Αντίο» με τίτλο ο Γκουαρντιόλα

Συνεχίζουμε με τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, Μπάγερν – Ντόρτμουντ, με την επιλογή μας να είναι και εδώ ο Άσσος, σε απόδοση 2.00. Το τρίτο Κύπελλο Γερμανίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και 18ο συνολικά στην ιστορία της, έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει απόψε η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη μεγάλη αντίπαλό της, Ντόρτμουντ, στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο. Αξίζει να σημειώσουμε πως η αποψινή αναμέτρηση θα είναι η τελευταία για τον Γκουαρντιόλα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, καθώς το καλοκαίρι θα μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι. Χωρίς να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί και 26ο συνολικά στην ιστορία της, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως δεν έχει αντίπαλο εντός των συνόρων. Στις 34 αγωνιστικές που έδωσε σημείωσε 28 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες, σκοράροντας 80 γκολ ενώ δέχθηκε μόλις 17. Την προηγούμενη βδομάδα στη φιέστα που πραγματοποίησε στο Μόναχο επικράτησε του Ανόβερου με 3-1. Η Ντόρτμουντ δίνει το «παρών» για τέταρτη σερί σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Από αυτές κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου μόλις μία φορά, τη σεζόν 2011/12 όταν επικράτησε με 5-2 της Μπάγερν Μονάχου. Στο πρωτάθλημα το συγκρότημα του Μπούρκι κατέκτησε τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που του έδωσε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Συνολικά στις 34 αγωνιστικές σημείωσε 24 νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, σκοράροντας 82 γκολ ενώ δέχθηκε 34. Την προηγούμενη βδομάδα αναδείχθηκε ισόπαλο εντός έδρας με την Κολωνία (2-2). Οι Βαυαροί είναι το φαβορί και θα τους στηρίξουμε.

 

Μπορεί το Ντάλας

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το 2 DNB σε απόδοση 2.60 στον αγώνα που πρωταθλήματος των ΗΠΑ, Νιου Ίνγκλαντ – Ντάλας (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιτρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Από την εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στους Σικάγο προέρχονται οι Νιου Ίνγκλαντ, σε ένα ματς όπου είχαν τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκειά του, ενώ τα τέρματα τα πέτυχαν οι Νγκουιέν (22’) και Χόλινγκερ (84’). Έτσι μπήκε στοπ στο αρνητικό σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη για το σύνολο του Χιπς, που βρέθηκε στην 7η θέση της ανατολικής περιφέρειας με 13 βαθμούς και ρεκόρ 2-7-3. Από την εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στους Σιάτλ προέρχεται το Ντάλας, από την πλευρά του, που δεν ανέβασε ιδιαίτερα το ρυθμό του παιχνιδιού και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση. Το συγκρότημα του Παρέχα έχει εξαιρετική παρουσία μέχρι στιγμής, αλλά μόνο στην έδρα του, εκεί όπου έχει ρεκόρ 5-2-0 σε αντίθεση με τα εκτός έδρας παιχνίδια στα οποία έχει ρεκόρ 2-0-4. Βρίσκεται στη 2η θέση της δυτικής περιφέρειας με 23 βαθμούς όντας στο -1 από τους Κολοράντο με παιχνίδι λιγότερο και στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στους Νιου Ίνγκλαντ θέλει πάση θυσία τη νίκη, την οποία θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει.

 

Μεγάλο σκορ στη Μόσχα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ – Κίμκι, στην οποία θα πάμε με το Over 175 πόντους σε απόδοση 1.83. Ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της ΤΣΣΚΑ και της Κίμκι ήταν μια μεγάλη μάχη και η ΤΣΣΚΑ νίκησε στο τέλος 86-83 οπότε προηγείται στη σειρά 1-0. Ο πρώτος αγώνας ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για την Κίμκι να «σπάσει» την έδρα της ΤΣΣΚΑ αλλά με ένα μικρό χρονικό διάστημα όπου συνάντησε επιθετικές δυσκολίες, αυτή η ευκαιρία χάθηκε. Σήμερα συνεχίζεται η ημιτελική σειρά ξανά στην έδρα της ΤΣΣΚΑ και απόψε η γηπεδούχος θα είναι πιο έτοιμη από τον προχθεσινό αγώνα αφού έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την κατάκτηση της Euroleague. Φυσικά η Κίμκι δεν θα πέσει αμαχητί γιατί δεν απέχει πολύ στην ποιότητα από την αντίπαλό της, αλλά αποδείχθηκε ότι αν δεχθεί σωστή άμυνα δεν έχει τρόπο να την αντιμετωπίσει. Αν και το προηγούμενο παιχνίδι είχε μερικά κενά επιθετικά διαστήματα, είχε και αντίστοιχα ξεσπάσματα, αποτελέσμα του σπουδαίου ταλέντου που έχουν οι δύο αντίπαλοι. Το 86-83 ήταν το πιο χαμηλό σκορ που παρουσίασε φέτος το ζεύγος μετά τα 100-93 και 85-96 της VTB και τα 91-89 και 108-98 της Euroleague. Πάντα για αυτό το ζεύγος θα αναμένουμε μεγάλο σκορ και σήμερα οι συνθήκες το ευνοούν αφού η ΤΣΣΚΑ μετά το 1-0 θα είναι πιο χαλαρή. Επιλογή λοιπόν το Over 175.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.