Σάββατο, 28 Μάιος 2016 14:37

Στο… Πι και Φι: "Κλειδί" το πρώτο γκολ

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: "Κλειδί" το πρώτο γκολ

Καλημέρα σας. Η ώρα για να μάθουμε τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης έφθασε. Απόψε στις 9.45 στο Μιλάνο, Ρεάλ και Ατλέτικο θα τα δώσουν όλα για την κούπα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πανηγυρίσει η …Μαδρίτη. Οι δύο μονομάχοι έχουν διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Ποδόσφαιρο κατοχής η Ρεάλ και αναμονής με αντεπιθέσεις η Ατλέτικο. 

"Κλειδί" θα είναι το πρώτο γκολ, καθώς όποιος σκοράρει θα μπορέσει να επιβάλλει στη συνέχεια το δικό του ρυθμό. Η Ρεάλ έχει ελαφρύ προβάδισμα, αλλά οι παίκτες του Σιμεόνε καταθέτουν ψυχή σε κάθε ματς και για να φθάσουν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέκλεισαν Μπαρτσελόνα και Μπάγερν!

Θα πάμε με το αουτσάιντερ διπλό. Η τύχη κάτι χρωστά άλλωστε στην Ατλέτικο από το 2014, όταν και έχασε μέσα από την αγκαλιά της το τρόπαιο.

Ο καθένας βέβαια παίζει ανάλογα με την έμπνευσή του, διότι σ' ένα τέτοιο ματς τα πάντα μπορούν να συμβούν και οι θεωρίες πάνε… περίπατο. 

Από εκεί και πέρα, η Σενεγάλη έχει τον πρώτο λόγο στο φιλικό απέναντι στη Ρουάντα και αν δεν το παρακάνει με τις… δοκιμές, θα επαληθεύσει το διπλό.

Στις ΗΠΑ, το Μόντρεαλ θέλει να επιστρέψει απόψε στις επιτυχίες και το Λος Αντζελες είναι ιδανικός αντίπαλος, λόγω των σημαντικών απουσιών που έχει στην επίθεση, αλλά και της αναιμικής εκτός έδρας παρουσίας.

Από το εν λόγω πρωτάθλημα θα κρατήσουμε και τη Νέα Υόρκη Σίτι, η οποία φιλοξενεί το Ορλάντο και θέλει να αντιδράσει μετά την ταπεινωτική ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν παίκτες, όπως οι Πίρλο, Βίγια και δύσκολα θα χάσουν δεύτερο σερί εντός έδρας ματς.

Στη Β' Ισπανίας, η Αλμερία χρειάζεται το απόλυτο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μείνει στην κατηγορία. Κάτι δύσκολο, αλλά την αδιάφορη Μιραντές μπορεί να την κερδίσει για να συνεχίσει να ελπίζει.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Πανιώνιο, που με το ζόρι συμπληρώνει 18άδα, ενώ έχει τεθεί και εκτός στόχων στα πλέι -οφ. Οι "πράσινοι" θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την ήττα με την ΑΕΚ και θα ψάξουν μια νίκη με αρκετά γκολ. Στο 1.70 το όβερ. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

2070. Ρουάντα - Σενεγάλη 2 2.00

1427. Ρεάλ - Ατλέτικο 2 2.85

2191. Μόντρεαλ - Λος Αντζελες 1 2.08

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

2311. Παναθηναϊκός - Πανιώνιος όβερ 1.70

2364. Αλμερία - Μιραντές 1 1.55

 

2376. Νέα Υόρκη Σίτι - Ορλάντο 1 2.00