Σάββατο, 28 Μάιος 2016 13:47

O… Betατζής: Μακριά από το Τσάμπιονς Λιγκ...

Γράφτηκε από τον
O… Betατζής: Μακριά από το Τσάμπιονς Λιγκ...

Ο περισσότερος κόσμος θα ασχοληθεί στοιχηματικά με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το τρέχον Σαββατοκύριακο κι αν έχει έμπνευση καλά θα κάνει, η στήλη όμως πολύ σπάνια «ακουμπάει» χρήματα σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Τελικοί δεν γίνονται, άλλωστε, μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στη Νότια Αμερική. Στην Αργεντινή για παράδειγμα έχουμε το μικρό και το μεγάλο τελικό πριν κλείσει η αυλαία του πρωταθλήματος. Δύο ματς που θα γίνουν σε ουδέτερο γήπεδο, συνεπώς η Γοδόι Κρουζ και η Σαν Λορέντζο θα πρέπει να λογίζονται μόνο τυπικά ως γηπεδούχοι.

Στο μικρό τελικό η βαριά φανέλα και οι διεθνείς επιτυχίες του όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος χρήζουν φαβορί την Εστουδιάντες. «Ψημένοι» σε κρίσιμα ματς οι «φοιτητές», θα πάνε το παιχνίδι σε αργό τέμπο για να το φέρουν στα μέτρα τους. Από το... πουθενά δεύτερη στη ζώνη 1 του Τρανζισιόν η Γοδόι Κρουζ, ήταν πολύ σταθερή και τίποτα παραπάνω. Το «διπλό» (2,40) μπαίνει σωστά στις σαββατιάτικες επιλογές μας.

«Τελικός» και στην Κολομβία με τις δύο πρωτοπόρους Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν και Μιγιονάριος που ισοβαθμούν στην κορυφή να παίζουν μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική και ο νικητής τα παίρνει όλα! Οι έδρες δίνουν πάντα έξτρα πόντους στους γηπεδούχους στη συγκεκριμένη λίγκα και θα ποντάρουμε στην Ιντεπεντιέντε για τη νίκη – τίτλο. Ο «άσος» άνοιξε πάνω από το 2,00, αλλά σταδιακά υποχώρησε στο 1,95. Μέχρι εκεί αξίζει.

Την Κυριακή ξεκινάμε με τον θεωρητικά πανίσχυρο «άσο» της Νόρκεπινγκ που κουβαλάει φέτος το χαρακτήρα της πρωταθλήτριας, μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου. Η Ελφσμποργκ έχει θέμα εκτός έδρας και σε γήπεδα με φυσικό χορτάρι, συνεπώς οι πιθανότητες επικράτησης των πολύ φορμαρισμένων γηπεδούχων αυξάνονται σημαντικά. 

Προτελευταία στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού της Κολομβίας η Τζαγκουάρες Ντε Κόρντομπα, θα χρειαστεί να δώσει μεγάλη μάχη το χειμώνα για να τα καταφέρει και η Ντεπόρτες Τολίμα μακριά από το υψόμετρο δεν τα καταφέρνει. Ο «άσος» στο 2,20 αξίζει με τη λογική πως οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια για σπατάλη βαθμών.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

1534. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ 2 2,40

2193. ΙΝΤ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ – ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ 1 1,95

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

2319. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 1 1,68

2378. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ – ΝΤΕΠ. ΤΟΛΙΜΑ 1 2,20

MATΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

1983. ΓΙΕΓΙΟΥ – ΟΥΛΣΑΝ

2290. ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΖΥΡΙΧΗ

2314. ΚΟΥΟΠΙΟ – ΕΛΣΙΝΚΙ

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

2272. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ 1 2,50

2271. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 2 2,40

1533. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΛΑΝΟΥΣ 2 2,50

2403. ΕΡΓΚΡΙΤΕ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ 2 2,75

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΚΟΥΜΑΜΟΤΟ – ΜΑΧΙΝΤΑ 2

ΧΟΝΙΤΣΕ – ΚΛΟΥΤΣΜΠΟΡΓΚ 1

ΤΖΟΪΝΒΙΛ – ΛΟΝΤΡΙΝΑ Χ2

ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ 2

ΛΑ ΕΚΟΥΙΔΑΔ – ΤΖΟΥΝΙΟΡ 1

ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ – ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ 1

ΤΣ. ΓΙΑΤΑΪ – ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ 1

ΣΑΝΤΟΝΓΚ – ΓΚΟΟΥΑΝ 1

ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΚΑΛΜΑΡ 2

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ 2

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ 2

ΛΟΥΓΚΟ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ 2

ΒΙΤ. ΜΠΑΪΑ – ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ 1

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ – ΟΡΛΑΝΤΟ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.