Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2016 13:22

Με τα γκολ στη Βραζιλία

Γράφτηκε από τον
Με τα γκολ στη Βραζιλία

Λίγες ημέρες απέμειναν για τη σέντρα σε Κόπα Αμέρικα και Euro, με τις εθνικές ομάδες να δίνουν καθημερινά φιλικά παιχνίδια.

Στοιχηματικά ωστόσο θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, καθώς και με τον ημιτελικό στην ACB. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, σας υπενθυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω απ’ τις προσφορές των στοιχηματικών εταιριών, μια εκ των οποίων είναι η Betshop.

Με Over 2.5 στο Ρίο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την αναμέτρηση Φλαμένγκο – Βιτόρια Μπαΐα, όπου και επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95. Με τον Ζε Ρικάρντο ως υπηρεσιακό θα παραταχθεί και στο σημερινό ματς η Φλαμένγκο, καθώς ο κόουτς τα πήγε περίφημα στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Πόντε Πρέτα (νίκη με 1-2). Η «Φλα» πήρε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας συλλέξει επτά βαθμούς μέχρι στιγμής (2-1-1). Βρέθηκε, μάλιστα, να υπολείπεται στο σκορ στο 12ο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι υπέπεσαν σε αυτογκόλ στο 21′ και ο Ζόρζε έκανε την ολική ανατροπή στο 42′. Η αποβολή του Φερναντίνιο στο 62′ δε… στάθηκε ικανή να επηρεάσει αρνητικά το σκορ. Η Βιτόρια Μπαΐα, από την πλευρά της, επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία και στην πρεμιέρα υπέστη ένα… μίνι σοκ με τη βαριά ήττα με σκορ 4-1 από την (επίσης νεοφώτιστη) Σάντα Κρουζ. Η συνέχεια, όμως, ήταν σαφώς πιο θετική, καθώς στη 2η αγωνιστική η ομάδα πανηγύρισε το μεγάλο τρίποντο επί της Κορίνθιανς (3-2) και ακολούθησαν τα ισόπαλα 1-1 απέναντι σε Αμέρικα Μινέιρο (εκτός) και Ατλέτικο Μινέιρο (εντός). Στο 1-1 του περασμένου σαββατοκύριακου με την Ατλέτικο Μινέιρο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 37ο λεπτό, αλλά ο Κιέζα χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στη Βιτόρια σκοράροντας στο 79′. Περιμένουμε ένα ματς με αρκετά τέρματα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μεγάλο ματς στην ACB

Περνάμε στο μπάσκετ και τον αγώνα για τα ημιτελικά των πλέι οφ ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Βαλένθια. Απόψε στη Μαδρίτη θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της Ρεάλ και της Βαλένθια, με τη Ρεάλ να κατέχει το πλεονέκτημα έδρας, επειδή τερμάτισε δεύτερη στην κανονική περίοδο της ACB, σε μια σειρά που λήγει στις τρεις νίκες και ακολουθεί το σύστημα 2-2-1. Το ζεύγος είναι πάρα πολύ δυνατό και το φαβορί Ρεάλ δε θα έχει καθόλου εύκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που πραγματικά άξιζε παραπάνω θέση στην κανονική περίοδο αλλά οι δύο παράδοξες ήττες εντός από Εστουντιάντες και Σεβίλλη δεν της επέτρεψαν να τερματίσει στην κορυφή. Στα δύο παιχνίδια που αναμετρήθηκαν φέτος οι δύο ομάδες η κάθε μία νίκησε στην έδρα της άλλης, 80-86 η Βαλένθια στη Μαδρίτη στο πρώτο-πρώτο παιχνίδι της φετινής ACB, 94-95 η Ρεάλ στην Βαλένθια με αυτό το «επικό» τέλος που οι περισσότεροι δε θα ξεχάσουμε. Η πρώτη σκέψη που θα κάνουμε σε κάθε αγώνα του ζεύγους θα είναι το Over σε όλα τα όρια αφού δεν υπάρχει πιο γρήγορη ομάδα από τη Ρεάλ και με τον τρόπο της παρασύρει και τον αντίπαλό της στον ίδιο ρυθμό. Σε αυτόν τον τομέα η Βαλένθια είναι η καλύτερη γιατί αντιμετωπίζει τον κάθε αγώνα σαν «χαμελαίοντας» και προσαρμόζεται στο παιχνίδι του αντιπάλου. Στο 171.5 το σημερινό όριο φυσικά και παίζεται Over αλλά θα αφήσουμε την πρεμιέρα των ημιτελικών για να δούμε τις διαθέσεις των προπονητών. Επιπλέον σε όλα τα ματς θα πρέπει να προσέξουμε ενδεχόμενες ανατροπές μέσα στον αγώνα διότι οι ομάδες είναι πολύ ταλαντούχες και δημιουργούν εύκολα μεγάλα σερί.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.