Σάββατο, 04 Ιούνιος 2016 15:14

Στο… Πι και Φι: Λίγο πριν το Euro

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Λίγο πριν το Euro

Καλημέρα σας. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα ξεκινά το Euro στα γήπεδα της Γαλλίας και οι εθνικές δίνουν τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας. 

Η Σλοβακία υποδέχεται απόψε τη Β. Ιρλανδία και με κεκτημένη ταχύτητα από το εντυπωσιακό εκτός έδρας 3-1 επί της Γερμανίας, μπορεί τη νίκη. Επιπλέον θα αγωνιστεί ενώπιων του κοινού της και διαθέτει πιο έμπειρο σύνολο από τους φιλοξενούμενους. Κάτι που ισχύει και για το Σερβία - Ρωσία, ενώ μην ξεχνάμε ότι οι Σέρβοι θα κάνουν αρκετές δοκιμές σε αντίθεση με τους Ρώσους που θα προβάρουν την 11άδα της πρεμιέρας με την Αγγλία. Την ίδια ώρα το Βέλγιο φιλοξενεί τη Νορβηγία με σκοπό να συνδυάσει νίκη με καλή εμφάνιση,  ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το 1-1 με τη Φινλανδία. Το όβερ πληρώνει καλύτερα από τον άσο.

Στο Κόπα Αμέρικα που ξεκίνησε χθες, η Βραζιλία αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα τον Ισημερινό και όσο αν και δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και στο 1.70 θα την προτιμήσουμε.

Στη Β' Ισπανίας, Αθλέτικ Μπιλμπάο Β' και Τενερίφη δεν κυνηγούν κάτι στην τελευταία αγωνιστική και η έλλειψη άγχους προμηνύει ανοιχτό ματς.

Τέλος στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής, η Χουβεντούδ χρειάζεται μόνο νίκες στο φινάλε για να αποφύγει τον υποβιβασμό και κόντρα στη Χιμνάσια μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα, μιας και η τελευταία τα έχει παρατήσει από τη στιγμή που τέθηκε εκτός τροχιάς ανόδου. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

2757. Αθλέτικ Μπιλμπάο Β' - Τενερίφη όβερ 1.60

2443. Σλοβακία - Β. Ιρλανδία 1 1.67

553. Βραζιλία - Ισημερινός 1 1.70

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

2449. Σερβία - Ρωσία 2 1.95

2450. Βέλγιο - Νορβηγία όβερ 1.70

 

2795. Χουβεντούδ - Χιμνάσια Χουχούι 1 2.05