Σάββατο, 11 Ιούνιος 2016 15:38

O… Betατζής: Φύγαμε για EURO μέσω... Κίνας!

Γράφτηκε από τον

Η έναρξη του EURO 2016 σηματοδοτεί την φετινή καλοκαιρινή στοιχηματική περίοδο, ωστόσο οι αναμετρήσεις Εθνικών ομάδων είναι πολύ διαφορετικές σε σχέση με τους αγώνες ποδοσφαιρικών συλλόγων της ίδιας χώρας.

Η ιστορία μας έχει διδάξει πως οι εκπλήξεις στις τελικές φάσεις των μεγάλων διοργανώσεων παραμονεύουν και το ελληνικό έπος της Λισαβώνας πριν από 12 ακριβώς χρόνια αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη. 

Περιμένοντας, λοιπόν, να πάρουμε τα πρώτα δείγματα γραφής θα ποντάρουμε μόνο σε ένα ματς της πρώτης αγωνιστικής, καθώς θεωρούμε πως η απόδοση της νίκης της Σουηδίας κόντρα στην Ιρλανδία έχει αξία. Οι Ιρλανδοί παραμένουν εδώ και χρόνια μία αρκετά... νερόβραστη ομάδα, πολύ προβλέψιμη, που φροντίζει μόνιμα να πηγαίνει τα παιχνίδια της στη δύναμη, καθώς ποιοτικά υστερεί. Η παρουσία και μόνο του Ιμπραϊμοβιτς αρκεί για να μεταμορφώσει τη Σουηδία. Ο σούπερ σταρ της Παρί είναι ικανός με μία κίνηση να οδηγήσει τους Σουηδούς στη νίκη απέναντι σε αντιπάλους τέτοιου βεληνεκούς και το «διπλό» στο 2,20 μοιάζει... λουκούμι.

Αυτό το τριήμερο θα ασχοληθούμε περισσότερο απ’ ότι συνήθως με την κινέζικη λίγκα, καθώς υπάρχουν δύο γηπεδούχοι με αυξημένες πιθανότητες νίκης που προσφέρονται σε καλές τιμές. Αρχικά η ιδιαίτερα ισχυρή στην έδρα της Χενάν, που υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου τη Σανγκάη Σένχουα. Ολα τα δεδομένα, ακόμα και η προϊστορία οδηγούν στον «άσο» που βρίσκουμε στο 2,35.

Την Κυριακή υπάρχει η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν στην Κίνα Χεμπέι, που είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη και υποδέχεται τη Σαντόνγκ. Απογοητευτικοί οι φιλοξενούμενοι που θα αγωνιστούν χωρίς κανονικό προπονητή στον πάγκο, μετά την παραίτηση του Βραζιλιάνου Μενέζες, πάμε και εδώ με τον «άσο» που πληρώνει 1,98.

Το βράδυ του Σαββάτου στη Β’ Βραζιλία θα εμπιστευθούμε την παραδοσιακά δυνατή εντός έδρας Ναούτικο, που μετρά ήδη 3 στα 3 στο γήπεδό της και υποδέχεται τη δύσκολη στο γκολ Παρανά. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι βρίσκουν δίχτυα με άνεση και το 1,75 της νίκης τους μας ικανοποιεί.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

884. ΧΕΝΑΝ – Σ. ΣΕΝΧΟΥΑ 1 2,35

979. ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΠΑΡΑΝΑ 1 1,75

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

1055. ΧΕΜΠΕΪ – ΣΑΝΤΟΝΓΚ 1 1,98

508. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ 2 2,20

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

990. ΣΑΝΤΑΜΑΡΙΝΑ – ΤΣΑΚΑΡΙΤΑ 2 2,60

1064. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΒΙΤ. ΜΠΑΪΑ 2 3,20

707. ΠΕΝΙΑΡΟΛ – ΠΛΑΖΑ ΚΟΛΟΝΙΑ 2 4,00

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

865. ΣΟΥΓΟΝ - ΙΝΤΣΕΟΝ

871. ΓΙΕΓΙΟΥ - ΓΚΟΥΑΝΓΤΖΟΥ

502. ΟΥΑΛΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ

975. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΝΟΓΚΟΪΑ – ΣΑΓΚΑΝ 2

ΑΛΒΑΝΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ 1Χ

ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ. – ΕΡΓΚΡΙΤΕ 1

ΛΟΣ ΑΝΤΕΣ – ΙΝΣΤ. ΚΟΡΔΟΒΑ 1

ΑΓΓΛΙΑ – ΡΩΣΙΑ 1

ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΣΕΑΡΑ 1

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 1

ΡΚ 35 – ΚΟΥΟΠΙΟ 1

ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ – ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ 2

ΡΑΟΥΦΟΣ – ΤΖΕΡΒ 2

ΧΟΝΤ – KFUM ΟΣΛΟ 1

ΟΛ ΜΠΟΪΣ – ΜΠΟΚΑ ΟΥΝ. 1

ΧΟΥΧΟΥΙ – Σ. ΚΟΡΔΟΒΑ 2

ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ – ΣΑΝΤΟΣ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.