Τρίτη, 14 Ιούνιος 2016 17:32

O… Betατζής: Μένουμε... Ευρώπη!

Γράφτηκε από τον

 

Αν μας έκανε τη χάρη ο Ιμπραϊμοβιτς χθες τότε το προηγούμενο τριήμερο εξελίχθηκε αρκετά καλά για τη στήλη, με αποκορύφωμα τα 4/4 Over στο πινακάκι με τα παιχνίδια στα οποία προβλέπαμε πολλά γκολ.

Εχοντας πλέον μία πρώτη γεύση από το φετινό EURO εκείνο που βλέπουμε ότι τα φαβορί σημεία, έστω και με δυσκολία όπως οι Γάλλοι στην πρεμιέρα, έχουν σχεδόν όλα περάσει. Αν, μάλιστα, η Ρωσία δεν ισοφάριζε την Αγγλία στις καθυστερήσεις, οι μπουκ θα είχαν πάθει μεγάλη ζημιά αυτές τις πρώτες ημέρες της ποδοσφαιρικής ατραξιόν της UEFA.

Αντιθέτως στο Κόπα Αμέρικα βρέχει... εκπλήξεις με τους Βραζιλιάνους να γνωρίζουν ατιμωτικό αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων! 

Στοιχηματικά θα μείνουμε... Ευρώπη το επόμενο τριήμερο, ποντάροντας αυτή τη φορά σε δύο παιχνίδια της φάσης των ομίλων.

Η Πορτογαλία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο πιο ώριμο ποδοσφαιρικά από ποτέ, ταξίδεψε με μεγάλες προσδοκίες στα γήπεδα της Γαλλίας. Οι... Βραζιλιάνοι της Ευρώπης διαθέτουν μία Εθνική ομάδα με αστέρια σε όλες τις γραμμές που έχει καταφέρει να σπάσει ακόμα και το αμυντικό ταμπού του Φερνάντο Σάντος. Σε δύο πρόσφατα φιλικά με αντιπάλους επιπέδου Ισλανδίας (Νορβηγία και Εσθονία), οι Πορτογάλοι έριξαν συνολικά δέκα γκολ και δείχνουν «ζεστοί» επιθετικά.

Οι Ισλανδοί είναι το απόλυτο αουτσάιντερ της διοργάνωσης, καθώς η παρουσία τους και μόνο στην τελική φάση μοιάζει με σύγχρονο ποδοσφαιρικό... θαύμα. Διαθέτουν ορισμένες ποιοτικές μονάδες ειδικά από τη μέση και μπροστά, αλλά στην άμυνα... μπάζουν. Αν οι Πορτογάλοι ήταν πιο σοβαροί κατά το παρελθόν, θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε τη νίκη τους με τα πολλά γκολ, αλλά θα αρκεστούμε στο απλό OVER, μήπως και γίνει καμία έκπληξη. Ετσι κι αλλιώς η απόδοση (2,10) είναι εξαιρετική. 

Παρά την ήττα τους από τη Γερμανία οι Ουκρανοί έδειξαν πάρα πολύ καλά στοιχεία κι αν δεν έπεφταν πάνω στο Νόιερ ίσως και να έπαιρναν κάτι από τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

Η Βόρεια Ιρλανδία απογοήτευσε απέναντι στην Πολωνία, σε όλους τους τομείς. Είδαμε κάποιους παίκτες της να χρειάζονται ένα... στρέμμα για να κοντρολάρουν την μπάλα, ενώ όταν έφταναν σε θέση βολής έστελναν την μπάλα στα... πουλιά! Μόνο από στημένες φάσεις μπορεί να απειλήσει αλλά υποθέτουμε πως οι Ουκρανοί το γνωρίζουν καλά αυτό. «Ψίχουλα» πληρώνει ο «άσος», αποτελεί όμως μία αρκετά ασφαλή επιλογή.

O… Betατζής

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

511. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΟVER 2,10

516. ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1 1,42

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

AYΣΤΡΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ 1

ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΣΑΜΠΑΪΟ Χ2

ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΟΥΡΑΒΑ 2

ΠΟΧΑΝΓΚ – ΣΕΟΓΚΝΑΜ 1

ΧΕΜΠΕΪ – ΣΕΝΧΟΥΑ 1

ΡΩΣΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ Χ2

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ 1Χ

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡ. 1

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝ. 1

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ Χ2

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ 1Χ

ΑΓΓΛΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ 1

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΒΟΡ. ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.