Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2016 13:59

Τα δύο τελευταία εισιτήρια

Γράφτηκε από τον

 

Με τα ματς Ιταλία - Ισπανία και Αγγλία - Ισλανδία ολοκληρώνονται σήμερα τα νοκ - άουτ στη φάση των 16.

Μένουν δηλαδή δύο εισιτήρια για να συμπληρωθεί η 8άδα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στα γήπεδα της Γαλλίας.

Στο Αγγλία - Ισλανδία υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, ενώ στο Ιταλία - Ισπανία (ο τελικός του Euro του 2012) η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Ιταλία λογικά θα περιμένει στο μισό γήπεδο και θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν την κατοχή της μπάλας και να ψάχνουν τον τρόπο να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα. Πρόκειται για δύο ομάδες με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ίσως χρειαστεί η παράταση και τα πέναλτι για να αναδειχθεί νικητής. Εκτιμώ όμως ότι η πιο ποιοτική Ισπανία θα πιέσει πολύ και θα μπορέσει να πάρει το εισιτήριο στην κανονική διάρκεια.

Στις 10 μ.μ. η Αγγλία θα αναμετρηθεί με την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, την Ισλανδία, η οποία ονειρεύεται νέα πρόκριση. Το άγχος άλλωστε  θα είναι στην πλευρά του φαβορί, αλλά υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικότητας. 

Επιπλέον οι Αγγλοι είχαν περισσότερες μέρες ξεκούρασης και αυτό θα παίξει ρόλο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Για να ανεβάσουμε την απόδοση από τον άσο του 1.40, θα επιλέξουμε το αουτσάιντερ όβερ στο 2.30.

Μην ξεχνάμε ότι όλα τα ματς της Ισλανδίας στον όμιλο είχαν γκολ και μάλιστα και από τις δύο πλευρές και στα δύο ημίχρονα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

542. Ιταλία - Ισπανία 2 2.00

 

543. Αγγλία - Ισλανδία όβερ 2.30