Τρίτη, 28 Ιούνιος 2016 14:52

O… Betατζής: Φορμαρισμένοι φιλοξενούμενοι σε σούπερ τιμές

Γράφτηκε από τον
O… Betατζής: Φορμαρισμένοι φιλοξενούμενοι σε σούπερ τιμές

Λίγα πράγματα στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, με το οποίο υποδεχόμαστε τις προκριματικές φάσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα.

Με τη συντριπτική πλειοψηφία των... Ευρωπαίων σε φάση προετοιμασίας θα περιοριστούμε σε ένα fun bet το προσεχές τριήμερο, περιμένοντας το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η Ουλσάν είναι η ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στη Νότια Κορέα, 5 σε 8 συνολικά ματς που έχει δώσει φέτος μακριά από το γήπεδό της. Παίζει φουλ αμυντικά, προσπαθώντας να... καταστρέψει το παιχνίδι των αντιπάλων και χτυπάει στην κόντρα, συνήθως στα τελευταία λεπτά. Η Ποχάνγκ δεν θυμίζει σε τίποτα τα... μεγαλεία του παρελθόντος, όταν ήταν ο κορυφαίος σύλλογος στη χώρα και εμφανίζεται ασταθής από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το «διπλό» στην απόδοση που προσφέρεται σίγουρα αξίζει το ρίσκο.

Ολο και καλύτερη μπάλα παίζει η φετινή Σάντος, που στηρίζεται σε μία νέα φουρνιά ταλέντων. Από τη στιγμή, μάλιστα, που κατάφερε να σπάσει το εκτός έδρας κόμπλεξ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο Πόρτο Αλέγκρε. Η Γκρέμιο έκανε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα δύο σερί ήττες, έχει απουσίες στην άμυνα και για την ώρα δείχνει αποδιοργανωμένη. Βρίσκουμε τη νίκη της ομάδας του Πελέ σε τόσο υψηλές αποδόσεις που είναι αδύνατο να μη δοκιμάσουμε την τύχη μας κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

2503. ΠΟΧΑΝΓΚ – ΟΥΛΣΑΝ 2 2,75

2554. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΣΑΝΤΟΣ 2 3,70

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΕΚΕΝΑΣ – ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ 1

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ 2

ΒΑΑΣΑ – ΙΛΒΕΣ Χ

ΠΑΡΤΙΖΑΝΙ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡ. Χ2

ΤΖΟΪΝΒΙΛ – ΚΛΑΜΠ ΡΕΓΚΑΤΑΣ 1

ΣΑΜΠΑΪΟ – ΤΟΥΠΙ 1

ΣΟΥΓΟΝ – ΓΟΥΑΝΓΚΓΙΟΥ 1

ΣΕΟΥΛ – ΣΕΟΓΚΝΑΜ 1

ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ – ΜΠΡΙΝΕ 1

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 2

ΣΛ. ΣΟΦΙΑΣ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ 2

ΛΙΝΦΙΛΝΤ – ΚΟΡΚ 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.