Τρίτη, 12 Ιούλιος 2016 15:33

O… Betατζής: Aπ’ τη... μύγα ξίγκι!

Γράφτηκε από τον
O… Betατζής: Aπ’ τη... μύγα ξίγκι!

Μεγαλώνουν σε ποσότητα τα μεσοβδόμαδα κουπόνια με το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα να περιλαμβάνει αρκετά ματς, το πεδίο ωστόσο θυμίζει... ναρκοπέδιο!

Από τη μία οι μπουκ που έχουν φροντίσει να χαμηλώσουν όσο δεν πάει τις αποδόσεις των φαβορί κι από την άλλη η φάση προετοιμασίας κατά την οποία βρίσκονται οι περισσότερες ομάδες, καθιστούν το τοπίο εξαιρετικά ομιχλώδες. Με το ζόρι καταφέραμε να βγάλουμε μία δυάδα και δεν σκοπεύουμε να επεκταθούμε περαιτέρω μέχρι το προσεχές Σαββατοκύριακο, οπότε λογικά θα έχουμε περισσότερες επιλογές.

Η Φιγκεϊρένσε συνηθίζει να κάνει καλές πορείες στο βραζιλιάνικο Κύπελλο και φέτος στην έδρα της εμφανίζεται πολύ δυνατή, έχοντας σκοράρει σε όλα τα επίσημα ματς που έδωσε εκεί πλην ενός. Η Πόντε Πρέτα μακριά από την περιφέρεια του Σάο Πάουλο όπου εδρεύει δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική και η ύπαρξη επαναληπτικού ενισχύει τις πιθανότητες εμφάνισης του «άσου» που προσφέρεται σε καλή απόδοση (2,12).

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες, το αντίστοιχο Τσάμπιονς Λιγκ της Νότιας Αμερικής η Ατλέτικο Νασιονάλ από την Κολομβία πέτυχε την περασμένη εβδομάδα  εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί της Σάο Πάολο στη Βραζιλία με 2-0 και τώρα καλείται να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό. Τουλάχιστον δύο γκολ ψάχνουν οι Βραζιλιάνοι που αναγκαστικά θα παίξουν ανοιχτά κι αν δεχθούν ένα χρειάζονται τρία. Παράλογο, συνεπώς, να πληρώνει το Over τόσο πολύ. Στον ΟΠΑΠ το βρίσκουμε στο 2,05.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

815. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ 1 2,12

1360. ΑΤΛ. ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ OVER 2,05

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ – ΑΠΟΕΛ 2

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΣΑΝΤΟΣ Χ2

ΚΑΣΙΒΑ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ 2

ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ Χ2

ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ 1

ΣΙΚΑΓΟ – ΚΑΝΣΑΣ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.