Σάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:15

Στήριγμα η νίκη του Κολοράντο

Γράφτηκε από τον

Διανύοντας ένα από τα πιο ζεστά καλοκαίρια και με το Euro των… εκπλήξεων να έχει ολοκληρωθεί περιμένουμε πως και πως τους αγώνες των ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΣ για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ώστε να μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς και πάλι. Μέχρι τότε όμως υπάρχουν αρκετά πρωταθλήματα στο κουπόνι μας που μας κρατούν συντροφιά και από τα οποία προκύπτουν κάποια ενδιαφέροντα προγνωστικά.

 

Παίρνει τη νίκη το Κολοράντο

Πάμε Στοίχημα λοιπόν και αρχίζουμε με το MLS και τον αγώνα Κολοράντο – Κάνσας Σίτι από όπου κρατάμε τον «Άσσο» σε απόδοση 1.91. Από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στους Βανκούβερ προέρχονται οι Κολοράντο, με το αποτέλεσμα να αφήνει άπαντες ικανοποιημένους καθώς η ισοφάριση ήρθε στο 90’ +5 από τον Σιόμπεργκ. Πιο σημαντικό και από το βαθμό όμως είναι ότι οι «ράπιντς» διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 13 παιχνίδια, ωστόσο στα πέντε τελευταία έχουν καταφέρει να πάρουν μόλις μια νίκη. Παραμένουν στη 2η θέση της δύσης με 34 βαθμούς και ρεκόρ 9-7-2 όντας στο -3 από το Ντάλας που προπορεύεται, οι Κολοράντο όμως έχουν τρία παιχνίδια λιγότερα και το πι πιθανό είναι να βρεθούν μόνοι πρώτοι ακόμη και αν δεν τα κερδίσουν όλα. Επιστρέφοντας στην έδρα τους και κόντρα στο Κάνσας η νίκη είναι πρωταρχικός στόχος των γηπεδούχων, που έχουν όμως τρεις απουσίες, με αυτές των Μίλερ και Ζούσι να είναι αρκετά σημαντικές.

Με DNB η Βίκιγνκ

Συνεχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το «Διπλό» Draw No Bet (σ.σ: DNB σημαίνει «Ισοπαλία Όχι Στοίχημα», πράγμα που σημαίνει πως αν ο αγώνας έρθει ισόπαλος μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Βίκινγκ κόντρα στη Χάουγκεσουντ σε απόδοση 2.25. Eπιστροφή στις ήττες για τη Βίκινγκ, που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το φορμάρισμα της εναντίον της Στρομσγκόντσετ την περασμένη εβδομάδα. Έγινε «ανοιχτό» παιχνίδι με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, εντούτοις ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που βρήκαν δίχτυα στο 78’ και έμελλε να πάρουν τη νίκη. Ήταν η πρώτη ήττα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές και συνολικά 10 κερδισμένους πόντους για τη Βίκινγκ (3-1-0), που σε γενικές γραμμές κάνει πολύ καλή σεζόν μέχρι στιγμής. Βρίσκεται πάντα ψηλά στη βαθμολογία (26 πόντους, 5η θέση), σήμερα θέλει να εκμεταλλευτεί το σοκ της Χάουγκεσουντ μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Ντέμπσεϊ την Πέμπτη. Η κορυφαία εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας είναι η Βίκινγκ, που μετράει ρεκόρ 5-0-2 με γκολ 8-7. Επιστρέφει ο πολύτιμος Ντάνιελσεν (αμυντικός, 14,0).

Εύκολο απόγευμα για τη Νόρκεπινγκ

Περνάμε στη Σουηδία όπου έχουμε επιλέξει το -1 της Νόρκεπινγκ κόντρα στη Έστερσουντ σε απόδοση 2.40 (σ.σ: Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται αν οι γηπεδούχοι επικρατήσουν με δύο γκολ διαφορά. Αν επικρατήσουν με ένα γκολ διαφορά μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Αποτυχημένο ήταν το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του κόουτς Γκούσταφσον στον πάγκο της Νόρκεπινγκ, καθώς είδε την ομάδα του να ηττάται 3-1 εκτός έδρας απ’ τη Ρόζενμποργκ. Το γκολ του Άντερσον στο 71’ δίνει ελπίδες πρόκρισης στους πρωταθλητές Σουηδίας, οι οποίοι όμως καλούνται να κάνουν σαφώς ανώτερη εμφάνιση στη ρεβάνς και να είναι πιο αποτελεσματικοί σε όλα τα επίπεδα. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, η Νόρκεπινγκ έρχεται απ’ το εκτός έδρας 0-1 επί της Τζουργκάρντεν, χωρίς όμως να πιάσει ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης. Βρίσκεται πάντα στη δεύτερη θέση με 27 πόντους, στο -3 απ’ την πρωτοπόρο Μάλμε και στο +3 απ’ την Γκέτεμποργκ. Τελευταία και ιδιαίτερα «ηχηρή» η αποχώρηση του ηγέτη της επίθεσης, Εμίρ Κούγιοβιτς, με τον Γκούσταφσον όμως να τονίζει ότι ήταν κάτι που άπαντες περίμεναν και είχαν προσαρμοστεί. Στην αποστολή σήμερα και ο νεοαποκτηθείς, Μόμπεργκ-Κάρλσον (εξτρέμ).

Προβάδισμα η Κερετάρο

Περνάμε στο Μεξικό και στην αναμέτρηση Κερετάρο – Βερακρούζ και θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.02. Μια απογοητευτική πορεία υπέμεινε την περασμένη σεζόν η Κερετάρο, τερματίζοντας στην 13η θέση, πέντε πόντους και πέντε θέσεις μακριά από την τελευταία θέση των πλέι οφ. Δέχθηκε πάρα πολλά τέρματα και η αγωνιστική της κατάσταση στο πρωτάθλημα δεν ήταν και πολύ σταθερή. Εκτός έδρας ήταν με διαφορά πολύ χειρότερη, έχοντας ηττηθεί στα έξι από τα οκτώ παιχνίδια της. Ο Βίκτορ Μανουέλ Βούκετιχ πρέπει να δείξει βελτίωση τη φετινή χρονιά. Η Κερετάρο δεν έχει κερδίσει ποτέ στην ιστορία της ένα πρωτάθλημα και πολύ δύσκολα θα το καταφέρει με το υπάρχον ρόστερ της, ωστόσο το να βρεθεί στα πλέι οφ θα ήταν κάτι υπέρ αρκετό γι’ αυτήν. Αμφίβολοι για το αποψινό παιχνίδι είναι ο Καμίλο Σανβέτσο και ο Τζορτζ Κόραλ, που υποφέρουν από τενοντίτιδα και μυϊκό τραυματισμό αντίστοιχα. Κοντά στην επιστροφή του στα γήπεδα μετά και τη ρήξη χιαστών που υπέστη είναι και ο Ρικάρντο Εσκέδα.

Με τα γκολ στο Γκοϊας – Ναούτικο

Κλείνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με τον αγώνα Γκοϊας – Ναούτικο και το Over 2.5 σε απόδοση 2.25. Κοίταξε στα μάτια τη δυνατή Ατλέτικο Γκοϊνιένσε, με την Γκοίας να αποσπά το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από την αντίπαλο της. Βρέθηκε στο 15’ πίσω στο σκορ, ενώ οι Ρόσι (55’) και Λίμα (61’ πεν) έδωσαν το προβάδισμα στην Γκοίας, που ισοφαρίστηκε τελικά στο 81’. Τρεις ισοπαλίες και μια ήττα ο απολογισμός της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, με την Γκοίας να βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν πείθει μέχρι στιγμής με την εικόνα της, ενώ δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί ιδανικά την έδρα της, όπου μετράει φέτος μόλις μια νίκη. Στην ανωτερότητα της Ρεγκάτας υποτάχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Ναούτικο, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 1-3. Απείλησε ελάχιστα την αντίπαλο της, ενώ πλήρωσε με το χειρότερο τρόπο τα αμυντικά της κενά. Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα και τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, με τη Ναούτικο να βρίσκεται μακριά από τον καλό της εαυτό. Έχει υποχωρήσει στην 9η θέση και στο -6 από την πρώτη τετράδα και ψάχνει κόντρα στην Γκοίας τη νίκη ψυχολογίας. “Χωλαίνει” στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, με τη Ναούτικο να μετράει μόλις μια νίκη φέτος.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.