Σάββατο, 06 Αύγουστος 2016 16:45

O… Betατζής: Εχει ρέντα και ενθουσιασμό η Βάασας

Γράφτηκε από τον

 

Μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το κουπόνι, καθώς και το προσεχές τριήμερο έχουμε σέντρα σε κάμποσα ακόμα πρωταθλήματα κι έτσι μπορούμε να απλώσουμε ακόμα περισσότερο τις επιλογές μας.

Στην Ολλανδία η περσινή πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν μπαίνει στη νέα σεζόν από θέση ισχύος, καθώς στα φιλικά η παρουσία της ήταν άψογη, ενώ στον πρόσφατο τελικό του Σούπερ Καπ νίκησε 1-0 τη Φέγενορντ.

Η Ουτρέχτη έκανε σούπερ πορεία πέρυσι αλλά στο τέλος έχασε και το ευρωπαϊκό εισιτήριο εκτός από το Κύπελλο, όπου ήταν φιναλίστ. Προβλημάτισε κατά την προετοιμασία και γενικά δείχνει πιο ανέτοιμη, πέρα από τη δεδομένη διαφορά ποιότητας. Το «διπλό» πληρώνει 1,83 επειδή είναι πρεμιέρα, διαφορετικά θα το βρίσκαμε πολύ πιο κάτω.

Στην Ουγγαρία η Βάασας πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα με 3 στις 3 νίκες και μάλιστα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Μόλις την περασμένη εβδομάδα πήρε το πρώτο φετινό της τρίποντο η Ουίπεστ μετά από δύο ήττες. Εχουν... ρέντα και παίζουν με ενθουσιασμό οι γηπεδούχοι που στηρίζονται κυρίως σε νεαρούς από τις ακαδημίες τους, μόνο άσχημος δεν είναι ο «άσος» στο 1,91.

Τρεις έγιναν μεσοβδόμαδα οι συνεχόμενες εντός έδρας νίκες για το Τορόντο που ανέβηκε στη δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας της αμερικάνικης λίγκας. Πολύ ισχυροί στην έδρα τους οι Καναδοί, υποδέχονται τη μέτρια Νιου Ινγκλαντ που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα μακριά από το δικό της γήπεδο και δέχεται γκολ με ευκολία. Σε πτωτική τροχιά ο «άσος», αποδεκτός ακόμα και στο 1,75.

Χάρη στις εντός έδρας επιδόσεις της κρατιέται ζωντανή στη μάχη της ανόδου η ΑΦΚ Γιουνάιτεντ στη Β’ Σουηδίας. Πολύ κρίσιμο το ματς με τη Βαρνάμο, καθώς σε περίπτωση νίκης αφήνει την αντίπαλό της μακριά από την πρώτη τριάδα και βλέπει απευθείας άνοδο. Από σπουδαίο «διπλό» προέρχονται οι γηπεδούχοι με τον «άσο» να συζητιέται σοβαρά όσο παραμένει σε αποδόσεις πάνω από 1,85.

Η Λουκέρνη πέρα από την κούραση του ταξιδιού στην Ιταλία θα πρέπει να διαχειριστεί και την απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό από τη Σασουόλο και ο αγώνας με την πανίσχυρη Βασιλεία μάλλον έρχεται σε κακή στιγμή. Χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις οι περσινοί πρωταθλητές Ελβετίας, διαθέτουν την εμπειρία να φέρουν το ματς στα μέτρα τους και με τέτοια ευχέρεια στο σκοράρισμα το «διπλό» αξίζει στο 1,80.

Ομάδα έδρας η Πουέμπλα, εκεί στηρίζεται τα τελευταία χρόνια και αποδεικνύεται και στο ξεκίνημα της φετινής μεξικάνικης λίγκας. Είναι χαμηλά στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού και βλέπει το ματς με την αποδυναμωμένη Σάντος Λαγκούνα σαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βάλει πολύτιμους βαθμούς στο... σακούλι της. Μόλις ένα πόντο σε τρία ματς έχουν οι φιλοξενούμενοι που συνεχίζουν να ξεπουλάνε τα καλύτερα κομμάτια από το υλικό τους και ο «άσος» στο 2,10 μοιάζει εξαιρετική περίπτωση.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

2561. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 2 1,83

974. ΒΑΑΣΑΣ – ΟΥΙΠΕΣΤ 1 1,91

1013. ΤΟΡΟΝΤΟ – ΝΙΟΥ ΙΝΚΓΛΑΝΤ 1 1,75

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

1107. ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ. – ΒΑΡΝΑΜΟ 1 1,85

1090. ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2 1,80

1287. ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ 1 2,10

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

1015. ΜΟΝΑΡΚΑΣ – ΑΤΛΑΣ 2 3,10

1017. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ 1 3,35

2565. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. – ΑΓΙΑΞ 1 4,60

1125. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝ. – ΣΑΝΤΟΣ 1 4,20

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

970. ΣΙΟΝ – ΛΩΖΑΝΗ

1120. ΧΑΜΑΡΜΠΙ - ΚΑΛΜΑΡ

1122. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΕΡΕΜΠΡΟ

1234. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΙΛΒΕΣ – ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ Χ2

ΟΝΤΕΝΣΕ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ Χ2

ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ 1

ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΝΤΑΝΤΙ 1

ΜΠΡ. ΣΙΤΙ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ 1

ΟΥΠΕΝ – ΜΑΛΙΝ 1

ΤΟΡΟΝΤΟ – ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ 1

ΜΑΛΜΕ – ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ 1

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1

ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ – ΠΑΝΤΟΥΡΙ 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.