Σάββατο, 06 Αύγουστος 2016 15:50

Στο… Πι και Φι: Πρώτη κούπα για Μουρίνιο

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Ρανιέρι εναντίον Μουρίνιο ή αλλιώς Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή στο Γουέμπλεϊ στον τελικό του Σούπερ Καπ Αγγλίας.

Η Λέστερ έκανε πέρυσι την έκπληξη του αιώνα κατακτώντας το πρωτάθλημα και φιλοδοξεί να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών κόντρα στημ κυπελλούχο Μάντσεστερ του Ιμπραϊμοβιτς και των άλλων αστέρων. Πιστεύω όμως ότι έστω και δύσκολα ο Μουρίνιο θα ξεκινήσει με κούπα τη θητεία του στον πάγκο, παίρνοντας και ψυχολογική ώθηση για την Πρέμιερ Λιγκ. Οι μικρές κατηγορίας της Αγγλίας κάνουν πρεμιέρα πάντως αυτό το διήμερο και την πρώτη αγωνιστική οι εκπλήξεις παραμονεύουν. Αντί για σημείο, θα επιλέξουμε τα πολλά γκολ στο Μπρίστιλ Σ - Γουίγκαν για την Τσάμπιονσιπ ξαθ  Ροτσντέιλ - Πιτέρμπορο για την Α' Αγγλίας. Ματς που υπόσχεται αρκετά γκολ είναι και το Χάμπαρμπι - Κάλμαρ για  την 17η αγωνιστική της Α' Σουηδίας, μιας και αφμότεροι σπάνια κρατούν το μηδέν στην άμυνα.

Στη Δανία, η ανώτερη Οντένσε μετά από 3 διαδοχικές ισοπαλίας ήρθε η ώρα να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη απέναντι στη Βίμποργκ που θα δώσει μάχη για την παραμονή.   Τέλος στην Ελβετία η Σεν Γκάλαν έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 2 ήττες και η Γκρασχόπερς με μία νίκη και μια ήττα. Οι φιλοξενούμενοι όμως αφνεός διαθέτουν καλύτερο σύνολο και αφετέρου έχουν το εύκολο γκολ. Το διπλό στο 2.18

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

2571. Μπρίστολ Σ. - Γουίγκαν όβερ 1.92

748. Οντένσε - Βίμποργκ 1 1.98

766. Ροτσντέιλ - Πιτέρμπορο όβερ 1.72

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1120. Χάμαρμπι - Κάλμαρ όβερ 1.62

1133. Σεν Γκάλεν - Γκρασχόπερς2 2.18

2580. Λέστερ - Μάτσεστερ Γ. 2 1.75