Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 13:17

Με... φονικό επιθετικό δίδυμο ξανά η Σεούλ!

Γράφτηκε από τον
Με... φονικό επιθετικό δίδυμο ξανά η Σεούλ!

Λίγα πράγματα στο νέο κουπόνι, είναι και η απουσία των ευρωκυπέλλων μεσοβδόμαδα που το κάνει να φαίνεται ακόμα πιο... φτωχό.


Στην Κορέα η τιμωρία του Αντριάνο (8 αγωνιστικές) δημιούργησε μεγάλο επιθετικό πρόβλημα στη Σεούλ που στο διάστημα αυτό απέτυχε να ακολουθήσει το ρυθμό της Γεονμπούκ και έχασε τη μάχη του τίτλου. Με την επιστροφή του βραζιλιάνου γκολεαδόρ (11 τέρματα σε 18 εμφανίσεις) η ομάδα της κορεατικής πρωτεύουσας αποκτά ξανά σούπερ δίδυμο στην επίθεση, όπου υπάρχει και πολύ φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα Νταμιάνοβιτς (10 γκολ).
Δύσκολα θα καταφέρει η Σανκγιού να τους κρατήσει... άσφαιρους κι ενώ η ίδια δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εχει πάρει την κατιούσα η τιμή του «διπλού», αν πέσει κάτω από το όριο του διπλασιασμού γίνεται ασύμφορη.
Αθλος για τη Νιγηρία η πρόκριση στην 8άδα των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν αβέβαιο αν θα έστελνε τελικά την ποδοσφαιρική της ομάδα στο Ρίο. Κι όμως, οι νεαροί... αετοί με δύο στις δύο νίκες εξασφάλισαν την πρωτιά στο δεύτερο γκρουπ, γεγονός που τους δίνει την ευκαιρία να ξεκουράσουν όλα τα βασικά τους στελέχη στην αδιάφορη αναμέτρηση με την Κολομβία. Η τελευταία κρατά την τύχη της στα χέρια της, καθώς με τρίποντο πάει στις 5 βαθμούς (έχει δύο ισοπαλίες με σκορ 2-2) και παίρνει το δεύτερο εισιτήριο. Ο «άσος» έπεσε αρκετά αλλά το μονόπλευρο κίνητρο τον καθιστά πανίσχυρο!
Τελικά μόνο τυχαίος δεν ήταν ο περσινός τίτλος για τη Νόρκεπινγκ, που παρά την αποχώρηση του προπονητή και των ποιοτικότερων παικτών της εξελίσσεται και φέτος σε διεκδικήτρια του σουηδικού πρωταθλήματος. Ειδικά στην έδρα τους (ρεκόρ 7-2-0) οι περσινοί πρωταθλητές... τσακίζουν και η Χάκεν δεν πείθει πως μπορεί να πετύχει δεύτερο... κολλητό «διπλό» μετά την εκτός έδρας νίκη στο Μπορός την περασμένη Κυριακής. Ο «άσος» στο 1,75 έχει αρκετές πιθανότητες εμφάνισης κι αν συνδυαστεί και με το Over η τιμή εκτοξεύεται στο 2,25.
O… Betατζής

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1652. ΣΑΝΚΓΙΟΥ – ΣΕΟΥΛ    2    2,08
1762. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΧΑΚΕΝ    1    1,75
1819. ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΝΙΓΗΡΙΑ    1    1,58

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΣΑΝΚΓΙΟΥ – ΣΕΟΥΛ    2
XEΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ – ΕΛΣΙΝΚΙ    1Χ
ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΡΚ 35    1
ΙΝΤΕΡ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ    2
ΛΟΥΤΟΝ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ    1Χ
ΙΑΠΩΝΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ    1
ΝΤΕΠ. ΤΟΛΙΜΑ – ΝΤΕΠ. ΛΑ ΓΚΟΥΑΪΡΑ    1
* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων