Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2016 14:12

Ημέρα γηπεδούχων σε Σουηδία και Φινλανδία

Γράφτηκε από τον

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς το σημερινό πρόγραμμα στο στοιχηματικό κουπόνι, με το Λιγκ Καπ Αγγλίας να συνεχίζεται. Υπάρχει δράση σε Σουηδία και Φινλανδία, ενώ στην Κύπρο οι ΑΠΟΕΛ και Απόλλων Λεμεσού θέλουν να κερδίσουν το στοίχημα της κατάκτησης του πρώτου τροπαίου της σεζόν (Σούπερ Καπ).



Άσσος για Νόρκεπινγκ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας απ’ την αναμέτρηση Νόρκεπινγκ – Χάκεν, όπου θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1.82. Τρίτη σερί καλή εμφάνιση για τη Νόρκεπινγκ την περασμένη εβδομάδα, καθώς επικράτησε εντός έδρας 3-1 της Έρεμπρο συνέχισε την «καταδίωξη» της Μάλμε. Είναι πάντα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -1 απ’ τη Μάλμε, την οποία σήμερα έχει την ευκαιρία να αφήσει πίσω της, αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Η μείωση της διαφοράς ανεβάζει ακόμη περισσότερο τη ψυχολογία της Νόρκεπινγκ, που σήμερα γνωρίζει ότι είναι κομβικής σημασίας να κερδίσει, προκειμένου να μεταφέρει το άγχος στην πλευρά των πρωτοπόρων. Αήττητη η Νόρκεπινγκ στις τελευταίες 12 αγωνιστικές (8-4-0), είναι αήττητη φέτος εντός έδρας, όπου μετράει ρεκόρ 7-2-0 με γκολ 25-8. Πραγματοποιώντας ένα απίστευτο πρώτο ημίχρονο, απ’ την πλευρά της, η Χάκεν κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές στο εκτός έδρας δύσκολο ματς με την Έλφσμποργκ και να φύγει νικήτρια! Είδε τον αντίπαλο να προηγείται στο 3’, σκόραρε τρεις φορές μέχρι το 26’ (!), το ημίχρονο έκλεισε στο 2-3. Το γκολ του Καμαρά στο 76’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-4) και χάρισε στη Χάκεν τη δεύτερη νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς μετά το πέρας 17 αγωνιστικών καταλαμβάνει την 5η θέση, ενώ παραμένει αήττητη στα εννέα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος της μετρώντας έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αήττητοι οι φιλοξενούμενοι στα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς (3-2-0), δε δέχτηκαν γκολ στα δύο εξ αυτών. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Κερδίζει η Λάχτι

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας απ’ την αναμέτρηση Λάχτι – Ιλβ, όπου θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.16. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Λάχτι, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί. Προερχόμενη από την εντός έδρας ισοπαλία με την Μάριεχαμν (2-2), η ομάδα του Τόνι Κορκεακούνας φιλοξενήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την Ελσίνκι, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2. Αν και προηγήθηκε με δυο τέρματα στο παιχνίδι, χάρη στο αυτογκόλ του Ρετσέπι (31′) και το τέρμα του Τουμίνεν (59′), εν τέλει δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το “τρίποντο”, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 90ο λεπτό. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 22 στο σύνολο μετά από 20 παιχνίδια και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Απ’ την άλλη, η Ιλβ παρέμεινε αήττητη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, καθώς μετά τη νίκη επί της Ελσίνκι (1-0), μετράει τρεις ισοπαλίες με Κέμι Κινγκς (1-1), Βάνταα (1-1) και Ίντερ Τούρκου (0-0). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιάρχο Βις φιλοξένησε την Ίντερ Τούρκου, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε τον Βις, καθώς η ομάδα του έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ούσα πλέον στην πέμπτη θέση, όπου και ισοβαθμεί με την Κουόπιο στους 30 βαθμούς, με την ίδια να έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της, όπου και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για την εντός έδρας νίκη της Λάχτι.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.