Τρίτη, 16 Αύγουστος 2016 13:53

Με τα γκολ στο Άμστερνταμ, προβάδισμα η Σάλτσμπουργκ

Γράφτηκε από τον

Έχουμε μπει σε μία εβδομάδα που κυριαρχούν τα παιχνίδια των πλέι οφ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ και δύο αναμετρήσεις από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης πρωταγωνιστούν στις σημερινές προβλέψεις.

Πρόκειται για τους αγώνες Άγιαξ – Ροστόφ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σάλτσμπουργκ, ενώ στο τέλος του κειμένου μπορείτε να βρείτε το βίντεο του Betarades.gr με το preview της αναμέτρησης Κοπεγχάγη – ΑΠΟΕΛ! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Σκοράρουν στην Ολλανδία

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Άγιαξ – Ροστόφ, στην οποία θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.10. Ως το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση μπαίνει ο Άγιαξ στο ζευγάρωμα με τη Ροστόφ, έστω κι αν η εικόνα του δεν είναι ούτε κατά διάνοια πειστική. Κατέστησε εμφανές στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ ότι θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να πατήσει στα πόδια του στη μεταβατική μετά Ντε Μπουρ περίοδο, καθώς μπορεί το ρόστερ να μην αλλάξει κατά πάρα πολύ, ωστόσο ο νέος κόουτς, Πέτερ Μπος, ακόμη «ψάχνεται». Δεν «πλήρωσε» το… όνειρο να παίξει με 3-5-2 στην Τούμπα, σ’ ένα ματς που θα μπορούσε να έχανε 3-0 στο 20λεπτο, ωστόσο τα αμυντικά ζητήματα δεν έχουν λυθεί για την ομάδα της Ολλανδίας. Αυτό έγινε σαφές και το Σάββατο, στο εντός έδρας 2-2 με τη Ρόντα για τη 2η αγωνιστική, παιχνίδι όπου η ομάδα του Μπος προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις.

Σε μια περίεργη κατάσταση βρίσκεται η Ροστόφ, από την άλλη πλευρά, η οποία συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα. Ως γνωστόν, ο κόουτς Μπερντίεφ αποτελεί παρελθόν απ’ τις αρχές του μήνα, παρά το γεγονός ότι είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Ωστόσο, είχε όρο στο συμβόλαιο του ότι μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή χωρίς αποζημίωση. Τελικά, αυτό και συνέβη, με τον έμπειρο κόουτς να αναλαμβάνει τη Σπαρτάκ Μόσχας. Τη θέση του κάλυψε ο Ντμίτρι Κιριτσένκο, ο οποίος καθοδήγησε την ομάδα στα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος με Ουράλ (0-0 εντός) και Ζενίτ (3-2 ήττα εκτός). Το κλίμα είναι κακό στα αποδυτήρια, οι παίκτες δεν ξέρουν τι τους περιμένει, ωστόσο ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: κόντρα στον Άγιαξ θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν. Ο λόγος είναι απλός και έχει να κάνει με τα λεφτά τους, τα οποία έχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες να πάρουν αν η ομάδα τους εξασφαλίσει την παρουσία στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προβάδισμα η Σάλτσμπουργκ

Συνεχίζουμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.16 στον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σάλτσμπουργκ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ένα απ’ τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτό ανάμεσα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Σάλτσμπουργκ. Οι Κροάτες δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα στους προηγούμενους δύο προκριματικούς γύρους κόντρα σε Βαρντάρ (συνολικό σκορ 5-3) και Ντιναμό Τιφλίδας (συνολικό σκορ 3-0), τις οποίες ξεπέρασαν με 4/4 νίκες, ενώ τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά και σε εγχώριο επίπεδο. Έπειτα από πέντε αγωνιστικές, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή του κροατικού πρωταθλήματος με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, αυτή εντός έδρας κόντρα στη Σλάβεν Κοπρίβνιτσα.

Με 4/4 νίκες έφτασε μέχρι τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η Σάλτσμπουργκ, η οποία θέλει διακαώς την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Έπαιξε τελευταία φορά εκεί το 1994, έκτοτε συμμετείχε 10 φορές στα προκριματικά της και αποκλείστηκε σε όλες τις περιπτώσεις. Έχει γίνει κάτι σαν απωθημένο η παρουσία στους ομίλους για τους Αυστριακούς, οι οποίοι φέτος έκαναν… πάρτι εναντίον των Λιεπάγια και Παρτιζάνι Τιράνων, εναντίον των οποίων σημείωσαν μόνο νίκες χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ. Είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έχουν χάσει φέτος μόλις μια φορά σε 9 αναμετρήσεις (7-1-1).

Δε χάνει η Γκάις

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με Β' Σουηδίας και το Χ2 σε απόδοση 1.90 στο παιχνίδι Έργκριτε – Γκάις. Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε την περασμένη αγωνιστική η Έργκριτε, η οποία γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Ατβίνταμπεργκ. Ευτύχησε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Όλσον στο 38’. Στην επανάληψη μπήκε νωχελικά, είδε το υπέρ της προβάδισμα να χάνεται μέσα σε επτά λεπτά (60’, 67’), δεχόμενη μάλιστα και τρίτο τέρμα στο 74’ της συνάντησης. Παρέμεινε μια θέση κάτω από τη μέση της κατάταξης, έχοντας συλλέξει 22 πόντους, στο +6 από τα μπαράζ και στο +7 από τον απευθείας υποβιβασμό. Από την άλλη πλευρά, η Γκάις βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, καθώς προέρχεται από την εμφατική επικράτηση με 4-0 επί της Ασιρίσκα. Απόλυτο «αφεντικό» στην αναμέτρηση, την βοήθησε και η αποβολή της αντιπάλου στο 23’ και στη συνέχεια έστησε το δικό της «πάρτι». Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο (34’), πετυχαίνοντας άλλα τρία γκολ στο δεύτερο μέρος (49’, 57’, 72’). Τρίτη σερί νίκη, παρέμεινε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συλλέξει 26 βαθμούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προβάδισμα οι έδρες «Ασος»... υψομέτρου! »