Τετάρτη, 17 Αύγουστος 2016 13:13

«Ασος»... υψομέτρου!

Γράφτηκε από τον
«Ασος»... υψομέτρου!

Οχι ιδιαίτερα μεγάλο αλλά... ζουμερό το νέο μεσοβδόμαδο κουπόνι, περιλαμβάνει τα κρίσιμα πρώτα ματς των πλέι οφ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα με την κατάσταση να σοβαρεύει αρκετά.


Ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ τα ποσά που μοιράζονται στους 32 συλλόγους που μετέχουν στη φάση των ομίλων αποτελούν σημαντικό έπαθλο.
Η Βικτόρια Πλζεν έχει αρχίσει να αποκτά εμπειρία στις προκριματικές φάσεις, καθώς κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο στην Τσεχία για 3η συνεχόμενη χρονιά. Εχει σαφώς περισσότερες παραστάσεις από τη Λουντογκόρετς και είναι ομάδα που βολεύεται καλύτερα εκτός έδρας. Περιμέναμε ένα πιο κλειστό σετ αποδόσεων σε αυτό το παιχνίδι και οι σημαντική απόκλιση καθιστά συμφέρον όχι μόνο το «διπλό», αλλά το σαφώς πιο ασφαλές «Χ2» σε αποδόσεις γύρω στο 1,70!
Πρωτάρα στην Ευρώπη η Οσμανλί, η ευχάριστη έκπληξη της περσινής σεζόν στην Τουρκία. Στην ισχυρή έδρα της Μίντιλαντ περιμένουμε πως η απειρία της στις διεθνείς διοργανώσεις θα μετρήσει και επιλέγουμε στον «άσο» που προσφέρεται σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές. Σημείο που πρέπει να παιχτεί όσο πιο νωρίς γίνεται, καθώς η απόδοση υποχωρεί.
Για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το υψόμετρο στην έκβαση μίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης στη Νότια Αμερική έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές. Αλλες τόσες έχουμε γράψει πως οι ομάδες που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι βραζιλιάνικες και οι αργεντίνικες, καθώς παίζουν κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας. Η Ρίβερ Πλέιτ μπορεί να διαθέτει πολύ βαριά φανέλα, όμως στα 2,600 μέτρα της Μπογκοτά οι παίκτες της θα αντιμετωπίσουν τεράστιες δυσκολίες, αλλά και ένα εξαιρετικό αντίπαλο, όπως η κάτοχος του περσινού Σουνταμερικάνα Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε. Ο «άσος» βρίσκεται ακόμα στα επίπεδα του διπλασιασμού αλλά σίγουρα θα υποχωρήσει, λόγω των ειδικών συνθηκών που θα συναντήσουν οι «εκατομμυριούχοι» στην Κολομβία. Σημειωτέον πως υπάρχει και ρεβάνς στο Μπουένος Αϊρες, οπότε ακόμα και ήττα με ένα γκολ δεν θα είναι καταστροφή για τη Ρίβερ.
O… Betατζής

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

847. ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – Β. ΠΛΖΕΝ    Χ2    1,69
896. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ    1    1,85
917. ΙΝΤ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ    1    1,95

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΜΠΕΪΤΑΡ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ    2
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΟΝΑΚΟ    Χ2
ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ – ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ    1
ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ    1
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝ. – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ    Χ2
ΙΝΣΤΑΜΠΟΥΛ ΜΠ. – ΣΑΧΤΑΡ    2
* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων