Τετάρτη, 17 Αύγουστος 2016 13:38

Goal/Goal στη Βουλγαρία, «διπλό» για ΚΠΡ

Γράφτηκε από τον

Ημέρα ευρωπαϊκών αναμετρήσεων η σημερινή, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αγώνες για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και έναν για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα βλέμματα μαγνητίζει το ισπανικό Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, ενώ δράση υπάρχει και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πριν περάσουμε στις προτάσεις του Betarades.gr, σας υπενθυμίζουμε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε τα κορυφαία προγνωστικά Champions League.

Σκοράρει η Πλζεν

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Λουντογκόρετς – Πλζεν, όπου επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00. Την ευκαιρία να κερδίσει την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη φορά στην ιστορία της έχει η Λουντογκόρετς. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να προσπεράσει το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν. Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία για το συγκρότημα του Ντερμεντζίεφ ξεκίνησε από τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, εκεί που πέταξε στο καναβάτσο τη Μλάντοστ Ποντγκόριτσα με δύο νίκες (2-0 εντός και 3-0 εκτός έδρας). Στη συνέχεια έδωσε μεγάλη μάχη, την οποία και κέρδισε, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Και στις δύο αναμετρήσεις υπήρξε το ίδιο σκορ (2-2), με το εισιτήριο για τα πλέι οφ να κρίνεται στην παράταση στο Βελιγράδι. Εκεί η Λουντογκόρετς σκόραρε δύο φορές με τον Γουάντερσον (92’, 97’). Αήττητη παραμένει στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε για το Τσάμπιονς Λιγκ, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Στις δύο από αυτές κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Απ’ την άλλη, η Βικτόρια Πλζεν έχει τον πρώτο λόγο για το εισιτήριο για τους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Ο σύλλογος από την Τσεχία είναι σαφώς πιο έμπειρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας χαμογελάσει και τις δύο φορές που βρέθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Τη σεζόν 2011/12 πέταξε εκτός διοργάνωσης την Κοπεγχάγη με δύο νίκες (3-1 εκτός και 2-1 εντός έδρας), ενώ κάτι ανάλογο συνέβη τη σεζόν 2013/14 κόντρα στη Μάριμπορ (3-1 εντός και 1-0 εκτός έδρας). Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει νίκη στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ (δύο ισοπαλίες, μία ήττα), με την τελευταία φορά που κατάφερε να πανηγυρίσει να χρονολογείται στις 28 Ιουλίου του 2015 κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-1 εκτός έδρας). Η φετινή πορεία για το συγκρότημα του Πίβαρνικ στην Ευρώπη ξεκίνησε από τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου προκρίθηκε σε βάρος της Καραμπάγκ χάρη στον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ (0-0 εντός και 1-1 εκτός έδρας). Στο πρωτάθλημα της Τσεχίας η Βικτόρια Πλζεν έδωσε τρεις αναμετρήσεις σημειώνοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε των Βισότσινα Γιχλάβα (2-1 εκτός έδρας) και Πρίμπραμ (3-0 εκτός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μποέμιανς (1-1 εντός έδρας). Θα πάμε με το G/G.

Μπορεί τη νίκη η ΚΠΡ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μπάρνσλεϊ – ΚΠΡ, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 1.94 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα). Μετά τη βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-2 που γνώρισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Ίπσουϊτς, η Μπάρνσλεϊ κατάφερε να σπάσει το ρόδι το Σάββατο, επικρατώντας εντός έδρας με 2-0 της Ντέρμπι Κάουντι. «Όλοι μπόρεσαν να δουν την ενέργεια και τη σκληρή δουλειά των ποδοσφαιριστών μου στον αγωνιστικό χώρο. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μέσα από αυτή πήραμε ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση ο προπονητής της Μπάρνσλεϊ, Πολ Χεκινγκμπότομ. Στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις κόντρα στην ΚΠΡ η Μπάρνσλεϊ γνώρισε ισάριθμες ήττες. Η τελευταία φορά που πανηγύρισε το «τρίποντο» χρονολογείται στις 28 Φεβρουαρίου του 2009, όταν είχε επικρατήσει εντός έδρας με 2-1. Η ΚΠΡ, απ’ την πλευρά της, πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές την περασμένη Κυριακή. Μετά από αυτή της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Λιντς (3-0 εντός έδρας) το συγκρότημα του Χάσελμπαϊνκ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κάρντιφ (2-0 εκτός έδρας). Εξαιρετική είναι η παράδοση για την ΚΠΡ κόντρα στην Μπάρνσλεϊ, καθώς στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε κόντρα σε αυτή σε όλες τις διοργανώσεις μετράει ισάριθμες νίκες. Πιστεύουμε στο μομέντουμ της ΚΠΡ και επιλέγουμε το «διπλό» της, αλλά με την κάλυψη του DNB.

Υψηλό σκορ στο Ρίο

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση ΗΠΑ – Αργεντινή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου επιλέγουμε το Over 189.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Η ομάδα των ΗΠΑ μπορεί να τέλειωσε αήττητη την πρώτη φάση, αλλά εκτός των δύο εύκολων αγώνων με Κίνα και Βενεζουέλα, όταν αντιμετώπισε σοβαρές ομάδες, συνάντησε πολλά προβλήματα αποδεικνύοντας ότι δεν είναι άτρωτη. Η Αργεντινή κατέληξε στην τέταρτη θέση ατυχώς, αφού δεν την βόλεψε το τελευταίο αποτέλεσμα του ομίλου, η νίκη της Κροατίας επί της Λιθουανίας, και τώρα έχει μπροστά της τον πιο δύσκολο αντίπαλο. Αυστραλία, Σερβία, Γαλλία έδειξαν τον δρόμο για κάθε ομάδα ότι μπορεί να παίξει στα ίσια τις ΗΠΑ όμως εδώ υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα και είναι η αμυντική παρουσία της Αργεντινής. Αυτή δεν είναι πολύ σταθερή λόγω της ηλικίας των τριών βασικότατων αθλητών της, Τζινόμπιλι, Σκόλα, Νοσιόνι (για Ντελφίνο δεν αναφερόμαστε, είναι ο χειρότερος του τουρνουά) και προχθές στη συντριβή από την Ισπανία, αν οι Ισπανοί ήταν εύστοχοι στα λέι-απ το σκορ θα είχε ξεπεράσει τους 180 πόντους. Ενώ, λοιπόν, η ομάδα των ΗΠΑ κόλλησε επιθετικά με τις άλλες αντιπάλους σήμερα είναι πιθανό να μην βρει τόσο μεγάλη αμυντική αντίσταση και να σκοράρει περισσότερο από αυτό που κατάφερε στα τρία δύσκολα ματς που έδωσε. Από την άλλη, οι πάντα παθιασμένοι Αργεντίνοι κάτι τέτοια ματς περιμένουν για να δώσουν μια σπουδαία μπασκετική παράσταση διότι μπορεί να μην καταφέρουν να «λάμψουν» αμυντικά, αλλά η άνεση και η αφέλεια των Αμερικανών αθλητών δίνει ευκαιρίες στους αντιπάλους τους. Σε ένα φιλικό προετοιμασίας στις 23 Ιουλίου η ομάδα των ΗΠΑ συνέτριψε την Αργεντινή με 111-74 αλλά τότε η Αργεντινή δεν ήταν στα καλύτερά της καθώς οι βασικοί αθλητές της δεν έπαιζαν πολύ στους αγώνες. Θα ξεπεράσει τους 100 πόντους η ομάδα των ΗΠΑ, θα ξεπεράσει τους 85 η Αργεντινή και σε ένα αναμενόμενα εντυπωσιακό παιχνίδι είναι πιθανό να επαληθευθεί το Over 189.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.