Δευτέρα, 29 Αύγουστος 2016 17:15

Δε χάνει η Φορτούνα

Γράφτηκε από τον
Δε χάνει η Φορτούνα

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κινείται το σημερινό ποδοσφαιρικό μενού, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως στο φινάλε των αγωνιστικών σε Β’ Γερμανίας, Β’ Ιταλίας και Β’ Γαλλίας.

Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, υπενθυμίζεται ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προσφορές των αδειοδοτημένων στοιχηματικών εταιρειών, μια εκ των οποίων είναι η Interwetten.

Με το Χ2 στο Καϊζερσλάουτερν

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Καϊζερσλάουτερν – Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.91. Από τον αποκλεισμό από τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας προέρχεται η Καϊζερσλάουτερν, καθώς την προηγούμενη βδομάδα γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 4-3 στην παράταση (3-3 η κανονική διάρκεια) από την Χάλεσερ ΦΚ. Στο πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη μετά το πέρας δύο αγωνιστικών. Αφού γνώρισε τη βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 από το Ανόβερο μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Βίρτσμπουργκ Κίκερς (1-1 εκτός έδρας). Να σημειωθεί ότι η Καϊζερσλάουτερν πανηγύρισε μόλις μία νίκη στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ (1-3-5). Στον αντίποδα, αήττητη παραμένει η Φορτούνα Ντίσελντορφ στις τρεις, μέχρι στιγμής, επίσημες αναμετρήσεις που έδωσε στη φετινή σεζόν. Στο πρωτάθλημα το συγκρότημα του Φούνκελ μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Σαντχάουζεν (2-2 εκτός έδρας), ενώ στη συνέχεια επικράτησε της Στουτγκάρδης (1-0 εντός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα η Φορτούνα δε δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας, επικρατώντας εκτός έδρας με 3-0 της Χάνσα Ρόστοκ. Τόσο η καλή παράδοση των φιλοξενουμένων, όσο και το καλύτερο μομέντουμ τους, μας οδηγούν στην επιλογή του Χ2.

Κερδίζει η Τσεζένα

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Τσεζένα – Περούτζια, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.05. Ολοκληρώνεται απόψε η πρεμιέρα της Β’ Ιταλίας, με την Τσεζένα να υποδέχεται την Περούτζια. Στην τεχνική ηγεσία των «μπιανκονέρι» παρέμεινε ο Μάσιμο Ντράγκο, το συμβόλαιο συνεργασίας του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018.Παρελθόν από το σύλλογο αποτέλεσε ο Ραγκούσα (ΜΕ), ο οποίος μετακόμισε στη Σασουόλο έναντι 2.300.000 ευρώ. Παράλληλα έπεσαν οι τίτλοι τέλους και με τον Ματζότα (ΑΜ) που υπέγραψε στην Πεσκάρα, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της 350.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Μόλις τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε η Τσεζένα, με την απόκτηση των Σκιαβόνε (ΜΕ), Περτικόνε (ΑΜ), Ριτζιόνε (ΑΜ) και Ρόντσι (ΑΜ). Στον αντίποδα, η Περούτζια δεν κατάφερε πέρυσι να πάρει το εισιτήριο της ανόδου και φέτος ξεκινά με τον ίδιο στόχο. Παρελθόν αποτέλεσε από το σύλλογο ο Πιερπάολο Μπισόλι, στη θέση του οποίου προσλήφθηκε ο Κρίστιαν Μπούτσι. Το ρόστερ ενισχύθηκε με τους Όλαουσον (ΜΕ), Μπουοναίτο (ΜΕ), Ελεζάι (ΤΕ) και Μπρίγκι (ΜΕ). Στις τέσσερις συνολικά αναμετρήσεις που έδωσαν οι δύο ομάδες σε όλες τις διοργανώσεις η Περούτζια πανηγύρισε μόλις μία νίκη, αυτή στις 27 Φεβρουαρίου του 2005 (1-0 εκτός έδρας). Στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Ποντάρουμε στο επιτυχές ξεκίνημα της Τσεζένα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.