Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 14:36

O… Betατζής: Το απόλυτο η Σάντα Κλάρα!

Γράφτηκε από τον
O… Betατζής: Το απόλυτο η Σάντα Κλάρα!

Οχι και τόσο συνηθισμένο στοιχηματικό Σαββατοκύριακο προμηνύεται αυτό που έρχεται, καθώς η διακοπή των πρωταθλημάτων και πολλές μεταγραφές της τελευταίας στιγμής... θολώνουν την εικόνα στα πρώτα μέτρα της φετινής σεζόν.

Αν προσθέσουμε ότι ακολουθούν καπάκι αγώνες για τις διεθνείς διοργανώσεις (Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα, Σουνταμερικάνα, ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ) το μείγμα γίνεται ακόμα πιο θαμπό.

Στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ η Γιουνάιτεντ φαίνεται να έχει το προβάδισμα, με τον Μουρίνιο να έχει επαναφέρει τους «μπέμπηδες» στο δρόμο των επιτυχιών. Τρία στα τρία και για τη Σίτυ, με τη διαφορά ότι θα παραταχθεί χωρίς τον απόλυτο σταρ της Αγουέρο, που τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές και όλοι θυμόμαστε τι έγινε πέρυσι όταν ο Αργεντίνος απουσίαζε. Το «Ολντ Τράφορντ» δίνει έξτρα πόντους στον «άσο» που πληρώνει 2,10.

Με αναπληρωματικούς θα παίξει η Μπάνφιλντ κόντρα στην Κολόν Σάντα Φε, με τον προπονητής της να ανακοινώνει ορθά – κοφτά πως ενδιαφέρεται περισσότερο για τον αγώνα του Σουνταμερικάνα με τη Σαν Λορέντζο που ακολουθεί. Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους που απέδωσαν όμορφο και γρήγορο ποδόσφαιρο στην πρεμιέρα, στο νικηφόρο 2-0 επί της Αλντοσίβι. Με τα δεδομένα που υπάρχουν το «διπλό» στο 2,18 είναι Value.

Η μοναδική πρωτοπόρος σε ολόκληρη την Ευρώπη που τρέχει με το απόλυτο μετά από 5 αγωνιστικές είναι η Σάντα Κλάρα στη Β’ Πορτογαλίας. Ακρως αποτελεσματική η άμυνά της, ενώ μπροστά έχει τουλάχιστον ένα γκολ. Ενθουσιώδης η νεοφώτιστη Κόβα Πιεράντε, όμως η Σάντα Κλάρα δίνει δείγματα ανίκητης ομάδας και το «διπλό» στο 2,30 μοιάζει ευκαιρία.  

Στη μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας εκείνη που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις είναι η Σετούμπαλ και είναι απορίας άξιον πως δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ στην έδρα της νεοφώτιστης Τσάβες που μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσει την πρώτη φετινή της ήττα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

826. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. 1 2,10

1073. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ 2 2,18

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

1256. ΚΟΒΑ ΠΙΕΡΑΝΤΕ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ 2 2,30

1269. ΤΣΑΒΕΣ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ 2 2,65

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

825. ΝΤΟΒΕΡ – ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ 2 2,50

958. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ 2 2,25

1094. ΜΟΥΣΚΡΟΝ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡ. 2 2,35

1128. ΒΙΤ. ΜΠΑΪΑ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 2 2,25

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

965. ΛΟΥΓΚΟ – ΣΕΒΙΛΛΗ Β’

1185. ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ - ΓΙΑΝΚΣΟΥ

1209. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΤΟΡΙΝΟ

1395. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΘΕΛΤΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. 2

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. 2

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΤΣΕΤ 1

ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ 1

ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ – ΧΑΛΑΝΤΑΣ 1

ΓΚΙΓΝΚΓΑΜΠ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1

ΟΥΝΙΟΝ – ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ 1

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ 1

ΤΖΕΝΟΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1Χ

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ Χ2

ΡΑΝΧΑΪΜ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ 1

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2

ΣΑΝΤΟΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ Χ2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.