Σάββατο, 10 Σεπτέμβριος 2016 14:34

Πληρώνει ο Αστέρας

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Μπορεί να πέρασε από… χίλια κύματα, αλλά η Σούπερ Λίγκα ξεκινά σήμερα με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής αντί για της πρεμιέρας!

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ενισχύθηκε αισθητά το καλοκαίρι με σκοπό να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εντυπωσίασε στα φιλικά προετοιμασίας. 

Αντίθετα οι γηπεδούχοι δεν έχουν βρει χημεία με το Μιλόγεβιτς στον πάγκο και το διπλό δεν θα έπρεπε να δίνεται τόσο ψηλά (2.80). Λίγη ώρα αργότερα ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από το Λεβαδειακό σε μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί. Ο ΠΑΟ έχει δώσει τέσσερα επίσημα ματς και αν είναι σοβαρός δεν θα έχει πρόβλημα για το τρίποντο.

Στην Ισπανία, η Ατλέτικο ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες το πρωτάθλημα και δεν θέλει να… τριτώσει το κακό απέναντι στη Θέλτα, η οποία μετρά δύο ήττες. 

Οι γηπεδούχοι θα παίξουν ανοιχτά για να κάνουν "σεφτέ", κάτι που θα δώσει χώρους στην ανώτερη Ατλέτικο.

Από την Πριμέρα κρατάμε και τον άσο της Βαλένθια με αντίπαλο την Μπέτις. Αφενός λόγω έδρας και εξαιρετικής προϊστορίας και αφετέρου λόγω της ανάγκης των γηπεδούχων, που αγνοούν τη νίκη, παρά τις θετικές εμφανίσεις στις δύο πρώτες αγωνιστικές. 

Στην Ιταλία, η Μίλαν δείχνει φέτος ότι έχει εύκολο το γκολ, αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν. Η Ουντινέζε όμως δεν φημίζεται για τις επιθετικές της αρετές και έστω και δύσκολα προσμένω να "μιλήσει" η έδρα.

Τέλος, η Γκρόνινγκεν έχει κάνει πολύ κακό ξεκίνημα στην Ολλανδία, αλλά θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να βρει τον εαυτό της. Η διακοπή έδωσε χρόνο προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και μια νίκη απέναντι στη νεοφώτιστη Σπάρτα θα αλλάξει τη ψυχολογία στα αποδυτήρια.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

2876. Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 2 2.80

2877. Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 2 1.60

824. Θέλτα - Ατλέτικο 2 1.70

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1207. Mίλαν - Ουντινέζε 1 1.60

1229. Βαλένθια - Μπέτις 1 1.65

1201. Γκρόνινγκεν - Σπάρτα Ρ. 1 2.05